|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
boteakif
Site Gezgini

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özel Alan Yeterlikleri Yayınlandı 02 Ağu 2008, 0:01 | |
| yapınca birşey olmaz da asıl yapmayınca ne oluyor ben onu çok merak ediyorum  | | |
|  | okur_musun
Seçkin Üye

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özel Alan Yeterlikleri Yayınlandı 02 Ağu 2008, 0:26 | |
| nasıl ölçülecek bir de bunlar  | | |
|  | gececi
Seçkin Üye

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özel Alan Yeterlikleri Yayınlandı 02 Ağu 2008, 3:18 | |
| | Personelin kendini geliştirmesi güzel. Fakat bunu ne amaçla yapacak? Yeterli yetersiz ayırımı için mi? Var olan yükseköğretim programları yetersiz olduğu için mi? | | |
|  | wes
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özel Alan Yeterlikleri Yayınlandı 24 Ağu 2008, 2:58 | |
| Üst yazının sonunda
 |
 |
Soz konusu yeterliklerin uygulanmak ve alman geri bildirimler dogrultusunda guncellenip geliştirilmek uzere; ogretmen politikalannm belirlenmesinde, hizmet oncesi ve hizmet içi egitimlerinde, seçiminde, iş başarımlarımnın ve performanslarının degerlendirilmesinde, kendilerini tanıma ve kariyer gelişimlerinde kullanılması Kurulumuzca uygun bulunmuştur. |
yazıyor.
Buradan kısaca anladığım eyvah.
Başımıza bir sürü iş açılacak bence.A2'ye kadar tamam da A3 kısmında yazanlar beni baya bir terletti.
Okul müdürleri sene sonu değerlendirmelerinde bu kriterleri göz önüne alarak bizlere sicil notu verebilir. Yine aynı şekilde eksik olduğumuzu düşündüğümüz bölgeler için hizmetiçi eğitim kursları düzenlenecektir diye düşünüyorum.
Var mı başka fikri olan? | | |
|  | calipsoo
Yeni Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Özel Alan Yeterlikleri Yayınlandı 25 Eyl 2008, 16:01 | |
| walla aynen eğitim bilimleri dersi gibiyymişş
iyi bir gözlemci olmamz istenior herhaldee | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.18055 seconds, sql queries = 50
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|