|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
aysegul_
Seçkin Üye

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik 13 Eyl 2008, 13:02 | |
| Şu an ilköğretimde görev yapıyorum, ders saatinin dolmaması yüzünden başka bir ilköğretime daha gidiyorum... Ayrıca formatörlük başvurusu yaptım, sonucu bekliyorum...
Şimdi de kız meslek lisesine kendi öğretmenleri askerde olduğu için 3-4 aylığına almaya çalışıyorlar beni... Okul müdürüm beni göndermek istemiyor... Diğeri kaymakamı falan araya sokmuş almaya çalışıyor... Soğuk savaş başladı resman aralarında...ortam iyice gerildi..
Kız mesleğe gönderirlerse, ikinci dönem tekrar kendi okuluma döndüğümde bin tane sorun çıkıcak karşıma biliyorum... Ama tabiiki öğretmeniz, nerde görevlendirirlerse orda çalışırız... Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum, bu durum benim için ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum...
Her yıl bu belirsizlikleri yaşamaktan bıktım... Canım sıkıldı iyice bu duruma sizinle de paylaşmak istedim... Aynı sorunları yaşayan bir çok arkadaşımız vardır eminim burda... | |
|
|
 |
Türkiye58
Süper Üye

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik 13 Eyl 2008, 13:11 | |
| | olmaz mı hocam çoğumuz daha maaş karşılığını dolduramıyoruz onun için başka okullara gitmek zorunda kalıyoruz. Yani okullardaki bilgisayarlar değilde bilgisayar bölümünün bakıma ihtiyacı var ama ne bakan var ne eden var. Yani ben artık iyice sıkıldım branşımdan hatta öğretmenlikten. | |
|
|
 |
aysegul_
Seçkin Üye

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik 13 Eyl 2008, 13:14 | |
| Maalesef hocam, öğretmenliği çok seviyorum ama bu branşı seçtiğime çoktan pişman oldum ben  | |
|
|
 |
anathema
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik 13 Eyl 2008, 13:20 | |
| bi arkadasim dedi ki yakinda bilgisayar ogretmenleri okullarda mutemetlik yapacak
cok da dogru dedi bence | |
|
|
 |
ercinc98
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik 13 Eyl 2008, 13:26 | |
| En iyisi sınıf öğretmenliği .
Zamanında seçmediğime pişmanım.
Ama ben henüz bilgisayar öğretmenliğinden bıkmış değilim.
Ya da öğretmenlikten.
Etraftaki insanları çözünce anlıyorsun neyin ne olduğunu.
Ama bir de ücret sorunu var tabi.
Neyse tam yol ileri...  | |
|
|
 |
posulu_amca
Yeni Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik 20 Eyl 2008, 12:50 | |
| EN iyisi bilgisayar öğretmenliği ama tef mezunu olmakkkkkkkkkkkk..Direk Meslek liselerine parada gıcır | |
|
|
 |
missisipi
Yeni Üye

|
| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik 20 Eyl 2008, 13:03 | |
| | ders saatlerini doldurmak için girmediğim ders kalmadı kasabadayım ve buradaki lisenin matematik geometri kendi okulumun müzik derslerine giriyorum bilgisayar öğretmeni olduğumun farkında bile değilim anlayacağınız | |
|
|
 |
deli_divane
Seçkin Üye

| Bilişim Teknolojileri Öğretmeni = Belirsizlik 20 Eyl 2008, 13:03 | |
| kesinlikle katılıyorum gerçekten bilgisayar öğretmenliğini isteyerek yazmı olsaydım araştırma yapar tef seçerdim ama tesadüfen seçtim ve oldum  | |
|
|
 |
|
|