|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
alper_kizil
Seçkin Üye

| Bilişim Teknolojileri meslek lisesine mi atanacak. 01 Nis 2008, 10:42 | |
| | merhaba arkadaşlar hep kafama takılıyor bir şey imerak ediyorum şimdi teknik eğitim mezunları meslek liselerine mi atanacak yoksa yine eskiden olduğu gibi hem meslek lisesi hemde ilköğretimlerime mi atanacak bilen varsa çok sevinirim. | | |
|  | ozilogic
Seçkin Üye

| Bilişim Teknolojileri meslek lisesine mi atanacak. 01 Nis 2008, 11:10 | |
| | yeni düzenleme yapıyorlar sanırım talim terbiye ilede görüşüp alan değişikliği açacaklar nisanda eğitim birsen öle demiş. bence bu dönemde uygun olanlara geçiş hakkı verip bundan sonra lanları ayıracaklar. | | |
|  | filatros
Aktif Üye

| Bilişim Teknolojileri meslek lisesine mi atanacak. 01 Nis 2008, 11:23 | |
| ne yapacaklarını kendileri de bilmiyor bence. Herkesin "Bilişim Teknolojileri" branşına geçmesi de buna işaret olsa gerek.
Doğru olanı da "Bilişim Tek" olanları meslek liselerine, "Bilgisayar" cıları da genel lise ve ilköğretime almaları. | | |
|  | deli_divane
Seçkin Üye

| Bilişim Teknolojileri meslek lisesine mi atanacak. 01 Nis 2008, 11:27 | |
| | bence de ne yapacaklarını bilmiyorlar herkesi bilişim teknolojisine geçirince aynı haklara sahip olunması gerekir, eğer öyle niyetleri varsa isim değiştirmeden yapsınlar, aynı hakkı vermeyeceklerse aynı isim de kullanmasınlar... sabırla bekliyorum ne olacağını... | | |
|  | ilter1081
Aktif Üye

|
| Bilişim Teknolojileri meslek lisesine mi atanacak. 01 Nis 2008, 11:40 | |
| | herkes branşına atansın.Adalet olsun yeter arkadaşlar... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.26603 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|