Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    22 Ağu 2008, 16:26Alıntıyla Cevap Gönder

Başvurular ilde toplandı buzdolabına kondu. 1 aya çıkabilir. onaylanırsa tabi. pek umutlu olmayın. ha bu arada beni tanıyan arkadaşlar ben eğiticiliği bıraktım.
warez01
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    22 Ağu 2008, 17:07Alıntıyla Cevap Gönder

Bence Ergenekon bu işe de karıştı. Sırf ülkeyi karıştırmak için bilgisayar öğretmenlerini formatör yapmıyorlar. maksat kargaşa yaratmak...
hugo4545
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    22 Ağu 2008, 18:26Alıntıyla Cevap Gönder

ebtfo45 hocam hayırlsı olsun.ama ocağa kadar bırakılamıyor diye biliyorum. Bu kural değiştimi yoksa.

warez01 hocam bu duruma alıştır kendini.şimdiden ek ders için okul ve halk eğitimi ayarla. Manisa da formatörlük bu şekilde. Biz alışkınız. Ben de fazla bir beklenti içine girmeyin derim.
f_usak
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    22 Ağu 2008, 18:32Alıntıyla Cevap Gönder

bu yıl yapacaklar ama norm fazlası olanları ve derslerinde sıkıntı olmayacakları görevlendirecekler.
tunsel
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    22 Ağu 2008, 18:46Alıntıyla Cevap Gönder

ebfo45 hocam hayırlı olsun. en sonunda sizi de pes ettirdiler desenize
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    22 Ağu 2008, 20:18Alıntıyla Cevap Gönder

sadece ebfo45 hocam değil, Manisa'daki bütün bilişimciler pes ettik sanırım... bu kadar da olmaz yaa
warez01
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    23 Ağu 2008, 9:45Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar benim kabul edilmemesi durumunda bilgi edinme ile bunun nedenlerini soracağım. bakalım ne diyecekler? sonuçta bütün şartları taşıyoruz.
denizlerb
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    24 Ağu 2008, 19:20Alıntıyla Cevap Gönder

bilgi edinme ile hiç bişey olmaz hocam. ben dilekçe yazmıştım, ona bile cevap vermediler.
hugo4545
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    24 Ağu 2008, 23:52Alıntıyla Cevap Gönder

Biz de zamanında yazdık. Bize gelen cevap, "sorununuz iliniz milli eğitim müdürlüğü ile ilgilidir." şeklindeydi. Bakanlık bu işi valiliklere devretti.Valilik de il mem lere.
warez01
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    25 Ağu 2008, 8:42Alıntıyla Cevap Gönder

zaten bakanlığa değil milli eğitime yazılacak arkadaşlar. gelen sonuca göre de mahkemeye vermeyi düşünüyorum.
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    25 Ağu 2008, 16:00Alıntıyla Cevap Gönder

İsa hocam ben il içinde merkez polinas eml ye tayinim çıktı ben de devam etmek istemedim ve bıraktım.
denizlerb
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları    26 Ağu 2008, 13:22Alıntıyla Cevap Gönder

okullar açılacak daha belli değil görevlendirmeler. neden bu kadar ağırdan alırlar anlamıyorum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlik Başvuruları

page generation = 0.12887 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)