|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fareadam
Aktif Üye

| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 24 Eyl 2007, 13:44 | |
| | teşekkürler hocam..... | |
|
|
 |
nedenben
Seçkin Üye

| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 26 Eyl 2007, 20:29 | |
| hocam çok sağol
ama anlamadığım bi yer var
4-8.sınıflar 1.basamaktan başlayacaklar diyor ama bize verilen öğretmen kılavuz kitabında
6.sınıfa 6 cı basamak
7.sınıfa 7. basamak
8.sınıfa 8 ci basamak verilmiş görünüyor yani 1.basamak felan yok zaten 6,7,8 hepsi tek kitapta
dolayısıyla öğrencilerde de sınıflarına göre tek basamak verilmiş nasıl onlara 1.basamaktan başlıycaz??
hadi başladık diyelim ihtyiyaç da var peki öğrenciler tüm gördükleri basamakların çalışma kitaplarını kullanacak
bu ne yaf eziyet | |
|
|
 |
nedenben
Seçkin Üye

| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 26 Eyl 2007, 20:50 | |
| bi de her öğrencinin geldiği basamak karnede belirtilecekmiş yahu not değil ki bu bütün sınıfa aynı basamağı anlatırsın bir öğrenci o basamağı geçemedi diye orda duramazsın ki diğer basamakları damecbur anlatacaksın tabi öğrenci bu basamaklardan da biraz bişeyler kapacak gerizekalı değil ya
öyle bi yazmışlar ki tamamladığı basamak belirtilecekmiş karnede
sanki tüm basamağı tamamen öğretebilecekmişiz gibi e artık hangi basamağa daha rahat basarsa bi de tüm sınıftaki her bir öğrenci için olacak bu nasılsa
iyice saçmaladım delirecem yaf
kusura bakmayın öğretmendir ne yapsa yeridir diyeceksiniz artık  | |
|
|
 |
hakoteknik
Seçkin Üye

| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 26 Eyl 2007, 20:57 | |
| | ya hocam öğrencilere her sınıf için basamağı alınmış. yani 1.sınıf 1 basamak 8. sınıf 8.basamaktan başlanacak zaten öyle yaptım.başka ne yapalım öğrencilerde çalışma kitabı yok | |
|
|
 |
osm@ng
Yeni Üye

| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 03 Ekm 2007, 16:13 | |
| Hocam basamak kontrol listeleri var. Onları uygulayabilirsek. Hangi sınıfa hangi basamak işleneceğini öğrenebiliriz.
Benim okula benden önce hiç bilgisayar öğretmeni gelmemiş. Dolayısıyla 8. sınıftaki öğrenciler bile 1. basamak değerlendirmesini geçemedi. O yüzden ben de bütün sınıflara ilk dönem 1. basamak 2. dönem 2. basamak göstereceğim. Soran olursa da basamak kontrol listelerini gösteririm.
Bence sınıfın yarıdan fazlası hangi basamak kontrol testinden geçemesse o basamaktan başlamalı. | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 03 Ekm 2007, 16:34 | |
| | eyvallah | |
|
|
 |
botett
Tecrübeli Üye

|
| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 03 Ekm 2007, 17:59 | |
| | Teşekkürler | |
|
|
 |
msa
Yeni Üye

| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 28 Ekm 2007, 23:13 | |
| Ben 1,2,3 leri 1. basamaktan başlattım. 4 lere 1. ve 2. basamakları 5 lere 2 ve 3. basamakları 6 lara 3. basamağı, 7 ve 8 lere 4. basamağı okutuyorum.
Yanlış mı yapmış oldum? Yıllık planı hazırladıktan sonra buldum bu sunuyu. | |
|
|
 |
kerox
Seçkin Üye

| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 29 Ekm 2007, 1:43 | |
| | teşekkürler hocam gerekten önemli bir konu idi bu benim içinde | |
|
|
 |
palmiyem
Aktif Üye

| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 24 Oca 2008, 10:59 | |
| | sağol | |
|
|
 |
azra
Aktif Üye

|
| Bilişim Tek.Basamakları-Soruların Çoğuna Cevap! 24 Oca 2008, 11:10 | |
|
 |
 |
Hocam basamak kontrol listeleri var. Onları uygulayabilirsek. Hangi sınıfa hangi basamak işleneceğini öğrenebiliriz.
Benim okula benden önce hiç bilgisayar öğretmeni gelmemiş. Dolayısıyla 8. sınıftaki öğrenciler bile 1. basamak değerlendirmesini geçemedi. O yüzden ben de bütün sınıflara ilk dönem 1. basamak 2. dönem 2. basamak göstereceğim. Soran olursa da basamak kontrol listelerini gösteririm.
Bence sınıfın yarıdan fazlası hangi basamak kontrol testinden geçemesse o basamaktan başlamalı. |
hocam iletinizde basamak kontrol listelerinden bahsetmişsiniz.elinizde varsa bi örneğini gönderebilirmisiniz? bende dönemin başında bu basamak işlerinde çok sıkıntı yaşadım.öğrencilerin seviyesi çok düşük ama sınıfa göre yani 4.sınıfa 4.basamak, 5.sınıfa 5.basamak şeklinde dağıtmışlar kitabı. o şekilde devam etmeyi denedim ama olmadı.mecburen 4.sınıfları 1.basamaktan başlattım.ama kitapları değiştirme imkanı olmadı. bende kitapları kullandırtmadım çocuklara. | |
|
|
 |
|
|