Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 11:35Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bende eğiticiyimde yazı açık diyor ki okul ve kurum formatörü diye. siz gireceksiniz okulunuza sonra bakanlık sizi çağırsa gidersiniz kursunuza veya akşama kursunuzu verir ve hem ekdersinizi full alırsınız hemde eğiticilik haklarınız mağdur olmaz.

Hocam ilçedekiler önemimizi kavrasaydı biz eğiticiler böyle mağdur olmazdık. Hocam gireriz dersimize vakitimiz kalmayacağı için gidemeyiz ilçeye ama kalırsa gideriz ilçemize (gidemeyiz ya) Sponge Bob sizi anlıyorum ama adamların bizi umursadıkları yok zaten. Manisa Salihli den görevi bırakmış bir arkadaşla konuştum dün. abi maaşım kesintiler kalktı ve ek dersim arttığı için aylık 450 ytl arttı dedi dün. kendisi hemde st dir. eğitimlerde hep beraber bulunmuştuk. böyle görevi adama bıraktırdılar daha kötü oldu. en azından benim görüşürüm en azın kurslar yürütülebilirdi.

Eğiticilik yoksa bu gidişle 2 aylık ömrü kalan bir kurum taş çatlasın haziran ayında bu sorunlarla herkes görevi bırakır. Türkiyeden bahsetmesek Sponge Bob hocam tüm söylediklerinde sana katılacak ama malesef işler burada böyle.

En son togius tarafından 07 Ksm 2008, 11:37 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
sncrts
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 11:36Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
BT formatörü için uygulanabilir olduğunu düşünüyorum ama eğiticiler için hiç de mantıklı gelmedi bana.

arkadaşım sana mantıklı gelmemiş ama Milli Eğitim senin mantığınla çalışmıyor.İyi ki de öyle değil.Çünkü eksik bilgini burda paylaşıyrosun.Meslek lisesi öğretmenleri babasının hayrına 42 sat derse girmiyor.Ayrıca Meslek lisesi öğretmenleri teknik öğretmen tazminatı ve bakım onarım tazminatı alıyor.
Eğiticilere gelince tabikide ilçenin işini yapıyor.İlçe Milli Eğitim Müdürü istedi mi sonuçta yapmak zorunda,ayrıca siteyi düzenlemek senib görevin.Milli Eğitimde bilgisayarla ilgili bir şey olduğunda sen orda boş otururken tamirci mi çağırıyorsun.Eğer öyle yapıyorsan o senin vicdanına kalmış.
kuzeyyildizi
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 11:37Alıntıyla Cevap Gönder

bu yazı hangi ile gelmiş. bu formatörlük mevzuu her ilde farklı mı yorumlanacak yoksa bu merkezi bir uygulama mı? bir fikri, bilgisi olan var mı?
ozgurozt
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

Yazının tamamını görmeden bu yazıya sakın inanmayın. Bence sahtedir.
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 11:49Alıntıyla Cevap Gönder

İşlerin böyle olduğuna şüphe yok. Elbette bizi önemsemiyorlar. Zaten ben sizin söylediğiniz yanlış demedim, eğer böyle yorumlanıyorsa ne kadar mantıksız olacağında bahsetmeye çalıştım togius hocam. Ben burada eğiticiyim diye okulum kendine bilgisayar öğretmeni aldı. Ben okulumda görev yaparken 1 ay kursa gitsem, ve okulumda görev yaptığım için de idare başka öğretmen alma gereği duymasa, o bir ay ne olacak öğrencinin hali?
Ama her şeyden öte, Milli Eğitim'in yaptığı işlerde mantık arayarak mantıksızlık yapıyoruz sanırım. Allah sonumuzu hayır etsin.
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 11:57Alıntıyla Cevap Gönder

ozgurozt yazmış:
Arkadaşım hayatımdaki en iyi idarecilerle çalışıyorum ve okulumdan çok memnunum. Onların uyarısı üzerine gerekli mercileri arayıp bilgilerimi sağlamlaştırdıktan sonra acilen burdan arkadaşları uyarıp birlikte hareket etme adına adım atmayı istedim. Benim bilgisayar öğretmeni arkadaşlara bir sorunum olamaz, zaten kendileri bu işin asıl sahibidir bence. Ancak önce formatörlük kurumunu oluşturup insanları belli vaatlerle yönlendirip sonrada sözlerinden dönmeleri (tamamen yasal görünse de) kesinlikle kabul edilebilecek bir durum değil. Açıkçası alan dışı BİTEFO öğretmenllerine burda yapılan saldırılarda çok umrumda değil çünkü ben gerçektende okulda k.çım sandalye yüzü görmeden ve genellikle yemek bile yemeye vakit bulamadan eve giden çalışkan ve herkesten övgü alan bir insanım. Senin söylevinde hiç ama hiç hoşuma gitmedi. lafım direk sanadır ve ne dediğimi çok iyi biliyorum

Laf bana ise ne dediğini iyi biliyorsun madem yukarıda ki sözlerini ben senin söyleminle yorumlayıp sana iade edeyim. Ben ne dedim farklı branştan arkadaşlar haklarını ezdirmesinler dedim. Adana ilini yaptığı uygulama 23 ekim tarihli yazıyı yanlış yorumlamaktır dedim. Derse girmek ek ödeme sorununu çözer dedim. Sen okul idarecin senin ek ödemene karar vermez İlçe deki idarecilerinle senin veya diğer for. arkadaşlarınla bir sorunu olmuş bunu koz olarak kullanıyor olabilir dedim. Sen ek ödemede haklısın dedim ama

sen bana ne diyorsun bu konu hakkında. Ben ne farklı branştaki arkadaşlara laf attım ne de Botecileri övdüm. "ben gerçektende okulda k.çım sandalye yüzü görmeden " gibi laf söylüyorsun bende diyorum ki yazılanlarıda böyle yorumlamaya başlamışsın. O zaman sana ek ödemede çözüm gösterdiğimiz halde bize laf söylüyorsan sana müstahak arkadaşım.

Ayrıca arkadaşları uyarmak istedim demişsin. Okul formatöründen derse girdiği için ek ödeme kesilemez buralarda bunu tekrar tekrar yazıpta insanların kafalarını bulandırmayın. bu formu pekçok idarecide takip ediyor art niyetli olanlar sonra toplantılarda burada yazılanları gündeme getiriyor. sonra yangın gibi yayılıyor. Yok idarecim iyi yok şöyle yok böyle diyeceğine idarecin iyi olsaydı resmi yazıları araştırır seni savunurdu ve hakkını yedirmezdi gerçi sen seni savunduğu için onada laf söylerdin ya o ayrı. Okul formatörlerinden kesinti olamaz olursa gidin dava açın burada tekrar tekrar yazdırıpta milletinkinide kestirtmeyin. Biliyoruz bunların olduğunu bu kesinti bir gasptır.

En son togius tarafından 07 Ksm 2008, 12:02 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ebfo45
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 12:02Alıntıyla Cevap Gönder

+1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 12:05Alıntıyla Cevap Gönder

Sponge Bob yazmış:
İşlerin böyle olduğuna şüphe yok. Elbette bizi önemsemiyorlar. Zaten ben sizin söylediğiniz yanlış demedim, eğer böyle yorumlanıyorsa ne kadar mantıksız olacağında bahsetmeye çalıştım togius hocam. Ben burada eğiticiyim diye okulum kendine bilgisayar öğretmeni aldı. Ben okulumda görev yaparken 1 ay kursa gitsem, ve okulumda görev yaptığım için de idare başka öğretmen alma gereği duymasa, o bir ay ne olacak öğrencinin hali?
Ama her şeyden öte, Milli Eğitim'in yaptığı işlerde mantık arayarak mantıksızlık yapıyoruz sanırım. Allah sonumuzu hayır etsin.

Amin +1
cekgul
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 12:42Alıntıyla Cevap Gönder

sncrts yazmış:
bence herkesi ilgilendiriyor.Ama en çok diğer branşları ilgilendiriyor.Onlara geçmiş olsun:) ve de bay bay.O çok sevdiğiniz ve uğruna bir üniversite bitirdiğiniz branşınızda sizlere başarılar arkadaşlar.
Bilgisayarcılar zaten okullarındaki derslerine giriyor.
Herkese hayırlı olsun. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

esefle karşılıyorum, yazıklar olsun. Bu kıskançlık ,bu haset niye.
BT formatörlüğü öncelikle BT branş öğretmenlerinindir. Ancak BT sınıfı olupta BT branşından öğretmeni olmayan yüzlerce okul var. Onlardaki formatör ihtiyacı (eğer duyulyorsa) diğer branşlardan karşılandı. Belki bir kısmı hakkını veremiyor ama çoğunluğu aslanlar gibi yapıyor.
Şimdi görev yaptığın okulda senin 15 saat dersin var. Okulunda Müzik öğretmeni yok dersler açık geçiyor ve sen ücretle bu derslere giriyorsun. Müzik branşındaki arkadaşlar sana yukarıdaki yazındaki gibi mi davransınlar?

www.soktas75yil.meb.k12.tr
bayx
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 12:54Alıntıyla Cevap Gönder

ismail02 yazmış:
Bilişim teknolojileri öğretmenleri içinde formatörlük ek görev olacak. Bizde derse girdikten sonra formatörlük görevini ek olarak yapmak istiyormusunuz diye yazı geldi

arkadaşlar bir belge ortaya koyuyorsan açıkla bari...bu adıyaman ili formatörlük iptalidir..o kadar okul okudunuz yazı yorumlamayı bilmiyormusunuz? daha öncede başka iller formatörlüğü iptal etmişti sıra adıyamana gelmiş demekki.yani bu yazı tüm illere gönderilen yazı değil
bayx
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 13:00Alıntıyla Cevap Gönder

bir ile ait bir yazıyı tüm türkiyeye gelmiş gibi anlamak çok tuhaf geliyor bana... Exclamation Exclamation Exclamation
admin10
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev    07 Ksm 2008, 13:03Alıntıyla Cevap Gönder

Pek yakında tüm illerde uygulanır ne yazıkki...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilişim Tek. Öğretmenleri işte yazı. Formatörlük ek görev

page generation = 0.38545 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)