|
|
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
polo6155
Yeni Üye

|
| durum şu 07 Eyl 2008, 12:22 | |
| arkadaşlar bende giriyorum 1-2-3 lere
bilişim dersi konmasında bir sakınca yok. yani eğer yasak olsaydı bildiğiniz üzre bu konu bile konuşılmazdı.
milli eğtiim anlatmaya çalıştığı şu;
evet bilgisayar dersi koyabilirsiniz ama branş öğretmeni ile sınıf öğrewtmeni beraber o derse girecek.. tabii bu okullarımızda olur mu? (cevap gayet açık) | | |
|  | sedkorn
Yeni Üye

|
| bilişim dersinin haftalık ders saatlari 08 Eyl 2008, 10:54 | |
| | Arkadaşlar Bizim okulda 4. ve 5. sınıflara 1 saat koymuşlar. e-okul izin vermiyo, olmaz demişsiniz ama derslere girmeye bile başladım. Bu olabiliyormu şimdi? | | |
|  | sedkorn
Yeni Üye

|
| bilişim dersinin haftalık ders saatlari 08 Eyl 2008, 13:24 | |
| | hatta söylediklerine göre "2 saat'e kadar verilebilir" diyormuş ona dayanarak bir tek öğrt de ben olduğum , programım dolduğu için 1 saat vermişler. Bilen biri aydınlatırmı? | | |
|  | mrsduzcelee
Aktif Üye

| bilişim dersinin haftalık ders saatlari 08 Eyl 2008, 23:18 | |
| arkadaşlar özür grubuyla geldiğim okulda bugün toplantı yapıldı.
müdür bey;
bir kanunda bilişim teknoloji sınıfı kurulan okullarda bilişim teknolojileri öğretmeni de varsa o dersi seçmenin zorunlu olduğunu söyledi.
1-3 arasına girip girememe konusunda da müdür bey derslere benim gireceğimi 1-3 öğretmenlerinin de derslere öğrencilerle beraber katılıp hem onların yanında olup hem de bir nevi bilgisayar kursu almış olacaklarını söylediler.
bir sorun çıkarsa da bilgisayar önemli bir ders. sınıf öğretmenlerimin bunu anlatacak kadar bilmediklerni hissettiklerini bu nedenle de öğrencileri bilgisayar dersini almaktan alıkoymamak için beni derslere girdirdiğini belirteceğini söyledi.
bilemiyorum artık inş. bir sorun çıkmaz
eğer müdürünüz sizin fikirlerinize önem veriyorsa 6-8 sınıfları için diğer seçmeli ders olarak medya okuryazarlığının seçilmesini isteyin. ve o dersin size verilmesini talep edin. ben öyle yaptım. medya okuryazarlığı(6- ve bilişim teknolojileri (1- dersleriyle okulumda 28 saati dolduruyorum bir de sınıf öğretmenliği verdi tamam oldu. sizlerde bir görüşün derim ben. | | |
|  | Burak_sln
Site Gezgini

|
| bilişim dersinin haftalık ders saatlari 09 Eyl 2008, 2:50 | |
| arkadaşlar 1-2-3 e girsenizde zaten maaş karşılığınızı almıyosunuz. tamamen müdürün görevde acemi olanları keklemesiyle alakalı bir durum. yoksa bilgisizliğinden değil. göreve yeni başlıcak arkadaşlarada buradan sesleniyorum sakın kendinizi ezdirmeyin ve haklarınızı bilin. 4-5 lerde 2 saat 6-7-8 lerde 1 saat. bulunduğunuz okuldaki idare çok önemli. inşallah çok iyi bir idareye düşmüş ve düşeceksinizdir. ben bu konuda çok şanslıyım  | | |
|  | seyma
Aktif Üye

|
| bilişim dersinin haftalık ders saatlari 09 Eyl 2008, 10:44 | |
|
 |
 |
bir kanunda bilişim teknoloji sınıfı kurulan okullarda bilişim teknolojileri öğretmeni de varsa o dersi seçmenin zorunlu olduğunu söyledi.
|
Böyle kanun var mı? eğer varsa bulan bana gönderebilirse çoooooooook sevinirim.. | | |
|  |
| |
 | | 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
page generation = 0.18329 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|