Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
YazarMesaj
vikvik
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    05 Eyl 2008, 14:28Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çok teşekkür ederim çok özverili bir çalışma.yüklediğiniz oyunlar çok faydalı elleriniz dert görmesin
vikvik
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    05 Eyl 2008, 15:18Alıntıyla Cevap Gönder

emin hocam ben 2sinide indirdim ama winrar'dan çıkartırken sorun oluyo 2.sini istiyor aynı klasöre attım ama sorun var
cakilcik
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    28 Ekm 2008, 10:20Alıntıyla Cevap Gönder

emeğinize sağlık hocam cdler harika olmuş. cdyi indirdim ama flash oyunları açmaya çalışınca 1011 diye bir hata veriyor. oyunları bulamıyormuş. cd boyutu 160 mb.
cigidem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    28 Ekm 2008, 10:32Alıntıyla Cevap Gönder

emin.umut hocam ellerinize sağlık daha önce sunumlarınızı da indirmiştim acaba 1. CD nin linkini de verebilirmisiniz?
serifdeniz
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    28 Ekm 2008, 10:36Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekürler...........İndiriliyor......
bymurat009
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    28 Ekm 2008, 13:24Alıntıyla Cevap Gönder

ellerinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler....
cakilcik
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    11 Ksm 2008, 14:22Alıntıyla Cevap Gönder

flash oyunların bazılarını açtığımda 1011 hatası veriyor. cd boyutu 160 mb. sizde hepsi çalışıyor mu?
sahret58
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    11 Ksm 2008, 14:34Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürle sayın hocam
hilal34
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    25 Ksm 2008, 13:25Alıntıyla Cevap Gönder

artık çocuklar internette oyun aramalarına gerek yok. çok güzel paylaşım emin hocam
ybilgin
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    15 Arl 2008, 9:53Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD yi indirenler yeni bir link verebilir mi. değir linklerdin indiremedim.
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Re: Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    15 Arl 2008, 10:03Alıntıyla Cevap Gönder

ybilgin yazmış:
arkadaşlar Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD yi indirenler yeni bir link verebilir mi. değir linklerdin indiremedim.

Link çalışıyor, hiçbir sıkıntı yok, biraz bekleyin indirme başlayacaktır...
ybilgin
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    15 Arl 2008, 13:48Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' yi indirdim ama nasıl kullanacam cd ye nasıl yazdıracam yardımlarınızı bekliyorum
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)

page generation = 0.93590 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)