Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
cakmak15
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    12 Şub 2008, 17:41Alıntıyla Cevap Gönder

indiremiyorum geç mi kaldım acaba Confused
mümkünse rapid linki istiyorum alkis
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    12 Şub 2008, 17:46Alıntıyla Cevap Gönder

cakmak15 yazmış:
indiremiyorum geç mi kaldım acaba Confused
mümkünse rapid linki istiyorum alkis

bilgisayarbilisim.org bir gün süreli tatilde hocam. döndüklerinde bildiririm Smile

yarından sonra deneyin. dosyalar yeni paylasım sunucumza tasınıyor.
cakmak15
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    12 Şub 2008, 18:21Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
bilgisayarbilisim.org bir gün süreli tatilde hocam. döndüklerinde bildiririm

yarından sonra deneyin. dosyalar yeni paylasım sunucumza tasınıyor.

bu hızlı cevap için teşekkür ederim yarından sonra tekrar deneyeceğim.
bk_tr
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    26 Şub 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler. ftp den olmasıda ayrı bir güzellik..
asleon
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    26 Şub 2008, 12:45Alıntıyla Cevap Gönder

Verdiğiniz emekler için teşekkürler. Sağolun var olun
berkay07
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    26 Şub 2008, 21:08Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler
carolyn54
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    01 Mar 2008, 14:05Alıntıyla Cevap Gönder

EMEĞİNE SAĞLIK, TEŞEKKÜRLER, HARİKASINIZ. HAKKINIZ ÖDENMEZ VALLA Very Happy Smile
BU VESİLEYLE SİZLERE BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM.
BEN DE BU ŞEKİLDE DERS MATERYALLERİ HAZIRLAMAK, ÇOCUKLARIN İNTERAKTİF BİR ŞEKİLDE ÖNCE PROJEKSİYONDAN GÖRÜP SONRA DA KENDİ BİLGİSAYARLARINDA UYGULAYABİLECEKLERİ, TAM OLARAK KAVRADIKLARINDA KONU İLE HANGİ PROGRAMDA İSE UYGULAMASINA GEÇMELİRİNİ SAĞLAYACAK MATERYALLER HAZIRLAMAK İSTİYORUM.
SİZLERE DANIŞMAK İSTEDĞİM, BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİNDE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ YÜKSEK LİSANSI'NDA BUNUNLA İLGİLİ EĞİTİMLER VERİLDİĞİNİ ÖĞRENDİM, BUNUN HAKKINDA BİLGİNİZ OLUP OLMADIĞI. BU PROGRAMI TAKİP EDEN VARSA YORUM YAPABİLRİLER Mİ VEYA TAVSİYE EDER MİSİNİZ.

ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    01 Mar 2008, 15:29Alıntıyla Cevap Gönder

Üniversitede eğitimi varmıdır onu bilmem ama yakında interaktif CD yapımı üzerine derslerimiz sizlere sunulacaktır, inşaallah istifade edersiniz. Saygılar.
surocan
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    01 Mar 2008, 15:47Alıntıyla Cevap Gönder

elerine sağlık sayın hocam
mask
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    14 Mar 2008, 16:15Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam elleriniz dert görmesin.Allah razı olsun
BTDeniz
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    14 Mar 2008, 16:18Alıntıyla Cevap Gönder

Valla ne diyim emeği geçenlerden Allah razı olsun Smile
BTDeniz
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)    14 Mar 2008, 16:49Alıntıyla Cevap Gönder

Yaa arkadaşlar ben açmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı veriyo ama Sad neden olabilir ki Crying or Very sad ne kadar da sevinmiştim halbuki Sad

233 defa İzlenme, 68.59 KB

adsız.JPG

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk 2 İnteraktif CD' miz (FTP' den indirin)

page generation = 0.18500 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması