Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    02 Arl 2007, 15:52Alıntıyla Cevap Gönder

torrent le indirenler torrnet i kapatmamışsınızdır umarım. alkis
Torrent le indiriyorum şimdi ama çok yavaş malesef.
taymaz
Yeni Üye
Yeni Üye

İşe Yarar    02 Arl 2007, 15:52Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler işimize yarayacağı inancındayım.
metemeltem
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    28 Arl 2007, 0:19Alıntıyla Cevap Gönder

elinize sağlık çok teşekkürler
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    28 Arl 2007, 0:49Alıntıyla Cevap Gönder

güzel bi paylaşım. Teşekkürler...
sametb
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    08 Oca 2008, 16:42Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkür ederiz hocam..
serhatkoleji
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    08 Oca 2008, 17:22Alıntıyla Cevap Gönder

sağolun rmin hocam ben sizi her gün görüyorum bu ara bana ok da uzak değilsiniz... Mr. Green
oktay027
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    09 Oca 2008, 9:10Alıntıyla Cevap Gönder

m. emin kardeş ellerinize sağlık çok güzel olmuş. faydalı bir çalışma.Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
ERKAN OKTAYGİL
furkanesad
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    09 Oca 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çok teşekkürler. Ama birde şu dosyaları rapid haricinde bir upload sitesine koyabilsek çok makbule geçecek. Rapid okul bağlantılarında sınırlandırılmış
yolcuhan
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    09 Oca 2008, 17:01Alıntıyla Cevap Gönder

Sağolun, kolay gelsin.
girdab
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    09 Oca 2008, 19:41Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler Hocam
AngeL_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    10 Oca 2008, 15:50Alıntıyla Cevap Gönder

Ellerinize sağlık demeyi çok isterdim ama Spor dünyasındaki o olur olmaz haber safsatalarını görünce fikrimi değiştirdim Emin hocam...
Bir Fenerli olarak sizi esefli kınıyorum sleep ve öğrencilerime bu CD yi dağıtmaktan vazcayıyorum Exclamation
Anti-Fener taraftarlarına karşı download tepki kotamı koyuyorum ve böyle bir efsaneyi tozlanmış zihniyetlerinizle yıkamayacağınızı bir daha vurguluyorum Mr. Green
Öğrencilerimi zehirleyemeyeceksiniz Razz Anticiler sizi! sleep

Bilişim çocuk serilerinde böyle çamur dökümanlarada yer verilecekse lütfen recaa ediyorum alt yazı geçiniz... Yoksa döküman katkılarına bizden misilleme gelebilir ! Malum GS-BJk ve diğerlerinin kara geçmişlerini gün yüzüne çıkarmak çokta zor değil Idea

Protesto ediyorum bu CD yi...direk piyasadan toplatılmalı Exclamation Cool
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    10 Oca 2008, 16:17Alıntıyla Cevap Gönder

Ben yarı fenerliyim ama(aceleye geldi ancak o haberleri ekledik), ikincisinde yok öyle şeyler, 1 kaç güne hazır olur oda. Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...

page generation = 1.83489 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması