Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    20 Ksm 2007, 14:49Alıntıyla Cevap Gönder

hocam part 2 de bir sıkıntımı var inmiyor Question Sad Confused
ek_588
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    20 Ksm 2007, 15:19Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam part 1 rardan çıkarırken _nteraktif_cd_2[1].part2 dosyasını istiyor.... öbür yolladığınız part2 yi seçiyorum... yüklerken hata mesajı veriyo... benmi yanlış yapıyorum acaba... yoksa dosyalardamı eksiklik var.....
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    20 Ksm 2007, 15:20Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam kontrol ediyorum...
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    20 Ksm 2007, 15:26Alıntıyla Cevap Gönder

tşkr
seferzafer
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    20 Ksm 2007, 15:52Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bunların linkleri nerde? Nerden indireceğiz göremedim.
emin.umut
Site Admin

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    20 Ksm 2007, 17:47Alıntıyla Cevap Gönder

Uploadpaylas da problem oldu linkleri rapide bu gece atacağım.Torrentte de ekledim isteyen torrenten indirebilir, torrentten indirenler, torrenti kapatmassa diğer arkadaşları indirmeleri daha hızlı gerçeklerşir. Saygılarımla...
mehmetakif
Aktif Üye
Aktif Üye

indiridim ama açılmıyo    21 Ksm 2007, 9:34Alıntıyla Cevap Gönder

Bilişim Çocuk 1.nrg.rar indirdim ama hangi programla açmam gerekiyor. benim pc dosyayı tanımadı.
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    21 Ksm 2007, 10:04Alıntıyla Cevap Gönder

ellerine sağlık
emin.umut
Site Admin

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    21 Ksm 2007, 12:52Alıntıyla Cevap Gönder

Nrg uzantılı dosyayı nero ile bir cd ye yazdırın ya da herhangi bir image programı ile açabilirsiniz.(Daemon, Power İso, vs...)
mehmetakif
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    22 Ksm 2007, 9:46Alıntıyla Cevap Gönder

HOCAM RAPİDSHARE DEN 2 RARI DA İNDİRDİM. BİRİNCİSİNİ RARDAN ÇIKARIYORUM PROBLEM YOK. İKİNCİSİNİ ÇIKARDIĞIMDA EVET, HAYIR, HEPSİ EVET VS. GİBİ İFADELER HANGİSİNİ KULLANMAMIZ DAHA SAĞLIKLI OLUR.
emin.umut
Site Admin

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    22 Ksm 2007, 10:22Alıntıyla Cevap Gönder

İndirdikten sonra iki dosyanızda aydı klasörde olsun, part1 ya da part 2 yi açarak içinde bulunan Bilişim Çocuk-1 dosyasını mause la tutun ve dışarı çıkarın, bu şekilde yaparsanız size part 2 nerede sormayacaktır (part1 ve part2 aynı yerde bulunması gerekmektedir)...
bilimle
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    22 Ksm 2007, 11:44Alıntıyla Cevap Gönder

Harikasınız hocam. Çok teşekkürler. +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...

page generation = 5.16246 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)