8 mbit bağlantıyla gerçekten çok güzel. Kesilme yok netlik olabildiğince güzel. Özellikle 4 adet çizgi film kanalı sayesinde kızımla artık daha iyi geçinecez.
Aynı anda yalnızca bir noktadan yayın izlenebilir uyarısı geliyor?
Hocam bu uyarıyı verdikten sonra tekrar "Giriş" butonuna bastığınızda açılıyor. Tam da antenin bozulduğu hafta çok iyi oldu benim için.Tek aradığım şey kumanda oldu:)
İnternette kaynak verilmeden yapılan haberlerde aylık 1 ytl olacağı yazıyor. Umarım makul bir fiyatla bu hizmeti sunarlar. Tv kanallarıyla birlikte film izleme olanağının olması çok güzel. Görüntü kalitesi çok iyi.
Web tv yi test edebilirsiniz arkadaşlar. http://webtv.ttnet.com.tr/home adresinden masaüstü programını indirip kurun. Kullanıcı adı: webtv-1 şifre : www-tv
Ufak tefek kesilmeler oluyor ama kalite güzel. İyi seyirler )
dostum ben bu kulanıcı adını kullanarak giriş yapa biliodum ama güncelleştirmeden sonra kullanıcı adını pasif kıldı başka bildiğin kullanıcı adı fln varmı (cvp bekliyom)
arkadaşlar... bugün web tv test yayını bizim gibi normal adsl aboneleri için kapanmış... webtv-1 kullanıcı adı ve şifresi ttnet tarafından blokelenmiş... bende hepiniz gibi şu andan itibaren yayınlara ulaşamıyorum... sadece telekom çalışanları ve gönüllü özel projeyi deneyen arkadaşlar test yayınlarını izliyorlarmış... az önce ttnet iptv ve web tv destek hattını telefonla arayarak gerçekleri öğrendim...ttnet test yayınlarını izlediğimi farkedip daha önce bilgisayarıma indirip kurduğum programın test kullanıcı adı ve şifresini blokelemiş... bugüne kadar test yayınlarını izleyebildiğim için şanslı ttnet adsl abonelerinden biriydim... 24 şubat tarihinden sonra resmi yayınlar başlayınca web tv platformuna kesin abone olacağım... 8 mbps netlimitsiz internet bağlantısına sahibim... inşallah ülkemiz için web tv ve iptv hayırlısı olsun... yeni sinema ve belgesel kanallarının eklenmesini isterim... kanal sayısının zaman içinde 200 civarına yükseleceğini yetkili söyledi... kaliteli-tematik yerli ve yabancı kanalların ekleneceğini platformun gün geçtikçe içeriğinin zenginleşeceği bilgisini aldım...
bu yazıyı okuyalı çok olmuştu giriyoduk izliyoduk ama artık kesin engellendiği belli oldu. gerçekten benim hoşuma gitmişti tv kartım w7 de çalışmayınca bu ilaç gibi gelmişti. Ttnetten bir engel daha o zaman.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.