Kayıt: 08 Tem 2007, 01:10 Mesajlar: 1737 Konum: İç Anadolu
benim merak ettiğim bu bilgisayar teknolojisinin gelişmediği zamanlarda grafik tasarım tv jenerik hazırlama işini nasıl yapıyorlardı.Biz şimdi ram takviyesi dual core falan ancak 3d max çalıştırıyoruz
_________________ "ben burada kaybedersem ülke de kaybeder" T-129 ATAK-Milli yazılımlı Türk saldırı helikopteri
benim merak ettiğim bu bilgisayar teknolojisinin gelişmediği zamanlarda grafik tasarım tv jenerik hazırlama işini nasıl yapıyorlardı.Biz şimdi ram takviyesi dual core falan ancak 3d max çalıştırıyoruz
Onunla ilgili bir belgesel izlemiştim çok eski bir sistemle aylarca uğraşarak anca ufak bir kaç efek yapılabiliyormuş. Onların kalitesinide tahmin edersin herhalde.
_________________ Sorunların miktarı değişmez sadece adları değişir.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.