emel2710 yazdı:
ama almıyor olsanız bile hediye için fikir verebilirsiniz bence alacak birisi olsa ne alırdınız?
ben onun ihtiyacı olan bir şey aldım, beraber gittik, beğendi, aldım:) kullanılmayacak bir şey almaya gerek yok zaten. neye ihtiyacı olduğunu biliyosan onu al, bilmiyosan sor derim...
ben geçen yıl oğlumuzla birlikte çekildiğimiz güzel bir resmi fotoğrafçıda baskı yapıyolar (sıcak birşeyler koyunca baradağa resim ortaya çıkıyor soğuyunca kayboluyor) onu yaptırdım bu yıl ne olacak hala karar vermedim.
_________________ Beni bende demen bende değilem, Bir ben vardır bende benden içeri.
İNSANLARI(ENAYİLERİ)SOYUP SOĞANA ÇEVİRME GÜNÜDÜR. "Çünkü biz sevdiğimizi iki öpücük niyetine değil, Allah'ın bir emanet kuşu bilip,bir ömür boyu aynı yastıkta bir ömür sürmek için severiz. " MUSTAFA YILDIZDOĞAN-Mektup
ne saçma sapan bir gün onu da yakında resmileştirirler... onun içinde okullar tatil olur mu acaba??? Biri çıkmış kafadan bir gün çıkarmış herkes arkasından koşuyor....
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.