mdeniz06 yazdı:
Valla ben eşime bir web sayfası yapacağım, sayfayı yayınlayıp işyerinde kullandığı bilgisayarın açılış sayfası yapmayı (daha doğrusu iş arkadaşlarından ağzı sıkı birini ayarlayabilirsem ona açılış sayfası yaptırtmayı) planlıyorum. Çok sevinecek eminim.
eşinizin pazar günü işe gitmeyeceğini gözden kaçırmayın yanlız Bu arada güzel bi jest
abi 13 şubatta sudan bir mazeretle küsün. 15 şubatta tekrar barışın )
15 Şubatta barışmazsa..?
walla bu işler hiç arkadaşların başından geçmemiş heralde.Küs, sonrada barış demek kolay.1 gün barışmaya çalışırsın.ömründen ömür gider.Ondan sonra bir bakmışın ki aynaya çökmüşsün O zaman da dersin ki yav keşke alsaydım,gel şimdi alalım gibi şeyler de artık çooook geç olur.
Zizu Hocam bizlerde az çok birşeyler yaşadık.Demem o ki işin biraz da eğlencesindeyiz.
_________________ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRT. (TEKNİK ÖĞRETMEN ) / 81 HİZMET PUANI / GÖREV YERİ : ADANA / TERCİHLER : İLİÇİ / İLKÖĞRETİM OKULLARI / DÜZ LİSELER / MESLEK LİSELERİ
Valla ben eşime bir web sayfası yapacağım, sayfayı yayınlayıp işyerinde kullandığı bilgisayarın açılış sayfası yapmayı (daha doğrusu iş arkadaşlarından ağzı sıkı birini ayarlayabilirsem ona açılış sayfası yaptırtmayı) planlıyorum. Çok sevinecek eminim.
eşinizin pazar günü işe gitmeyeceğini gözden kaçırmayın yanlız Bu arada güzel bi jest
hocam sevgililer gününün pazara denk geldiğini tamamen unutmuştum. Tühh be bu fikirde suya düştü. ne yapmalı şimdi ???
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.