öncelikle adliyeden bir temiz kagıdı alırım sonra 6 adet vesikalık foto alırım sonra da nufuüs cüzdanımın fotokopisini ne olur ne olmaz lazım olur birgün kendisinde bulunsun
_________________ Allah'ım Faydasız İlimden Sana Sığınırım.
evlilik günü, tanışma günü, nişanlama günü, yaş günü yıl başı sevgililer günü 23 nisan,1 mayıs maraşın kutuluşu falan fialan ömrümüz hediyeylemi geçecek üreticiler tüketiyi zorluyor
_________________ Oyun bittiğinde Şahda, Piyonda aynı kutuya konur.
Canım ille parayla mı alınır bu nane.Hatırlama gönül alma deilmi önemli olan.İlle para tuzağı deyip sevdicekle kös kös oturulmaz di mi karşıyım ulen diyerek.Bilgisayarcı beraber çekilmiş resimleri photoshopta çiziktirir biraz hatta uzun bi geçmiş varsa güsel bi takvim hazırlayabilir.Elelktronikçiler arada güzel mesajlar çıkan dijital saat yapabilir.Resme yeteneği olan resim çizebilir.Performans proje ödevi gibi düşünülüp yaratıcı olunabilir elbet.Hem kendi emeğinle yaptığın bişi parayla alınandan çok daha değerli olur.
Valla ben eşime bir web sayfası yapacağım, sayfayı yayınlayıp işyerinde kullandığı bilgisayarın açılış sayfası yapmayı (daha doğrusu iş arkadaşlarından ağzı sıkı birini ayarlayabilirsem ona açılış sayfası yaptırtmayı) planlıyorum. Çok sevinecek eminim.
Fender yazdı:
ksinang yazdı:
abi 13 şubatta sudan bir mazeretle küsün. 15 şubatta tekrar barışın )
15 Şubatta barışmazsa..?
walla bu işler hiç arkadaşların başından geçmemiş heralde.Küs, sonrada barış demek kolay.1 gün barışmaya çalışırsın.ömründen ömür gider.Ondan sonra bir bakmışın ki aynaya çökmüşsün O zaman da dersin ki yav keşke alsaydım,gel şimdi alalım gibi şeyler de artık çooook geç olur.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.