Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Evrak ve Dökümanları

bilişim dersinin haftalık ders saatlari

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
realforever
Aktif Üye
Aktif Üye

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 21:56Alıntıyla Cevap Gönder

iyi çalışmalar arkadaşlar.geçenlerde bir forumda bilgisayar dersinin her sınıfa haftalık ders saatinin 2 saate çıkarılması ile ilgili bir yazı okumuştum..acaba sizin bir fikriniz varmıı..eylülde başlayacak olan eğitim-öğretim döneminde acaba yine 1 saatmi verilecek

En son realforever tarafından 20 Ağu 2008, 22:06 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
sedabote
Site Gezgini
Site Gezgini

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 21:57Alıntıyla Cevap Gönder

4 ve 5 sınıflarda 2 saat 6,7,8 lerde 1 saat hocam
sedabote
Site Gezgini
Site Gezgini

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 21:58Alıntıyla Cevap Gönder

tabi 6,7,8 lerdede 2 ye çıkmasını ümit ediyoruz bu ders saatiyle maaş karşığı bile dolmuyor Crying or Very sad
realforever
Aktif Üye
Aktif Üye

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 22:00Alıntıyla Cevap Gönder

peki hocam bu 4-5 sınıflarda okuldan okula haftalık ders saati değişmiyor dimi.her okulda 2 saat dimi..birde ben 2 ve 3. sınıflarında bilgisayar dersleri aldığını biliyorum acaba yalnış mı biliyorum..beni bilgilendirirsen sevinirimm.

cevaplarınız için çok teşekkür ederim
bridget
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 22:03Alıntıyla Cevap Gönder

1-2-3 lerde de olabiliyor ama seçmeli ders olduğundan her okulda seçilmiyor..İdareye kalmış bir durum Rolling Eyes
sedabote
Site Gezgini
Site Gezgini

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 22:05Alıntıyla Cevap Gönder

4 ve 5 lerde 2 saat evt.1-2 ve 3. sınıftada seçmeli olarak seçilebiliyor.ancak okuldan okula değişiyor.normalde branş öğretmenleri 4.sınıftan itibaren girebilir.ancak bazı arkadaşlar 1-2 ve 3.sınıfa giderebiliyor.sanırım müdürün insiyatifine kalmış.
realforever
Aktif Üye
Aktif Üye

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 22:08Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkür ederim arkadaşlar
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 22:11Alıntıyla Cevap Gönder

müdüre kalmış değil, benim müdür 1-2-3 lerin bilg dersine girmemi söyledi, girdim, ama milli eğitimden uyarı geldi, sadece kendi sınıf öğretmenleri girebilir diye...
osayrac
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 22:13Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam ben de Bandırmada görev yaparken 1,2ve 3. sınıflara giriyodum... Müdür bey müfettiş geldiği zaman topu sen benim üstüme at dedi..
realforever
Aktif Üye
Aktif Üye

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

nasıl bir iştir bu yaa valla daha böte 4 sınıftayım yakında öğretmenliğe başlayacağım ama öğretmenliğin zorluklarını artık daha net görebiliyorum Sad Sad
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 22:29Alıntıyla Cevap Gönder

1-2-3 lere bilişim dersine biz giremiyoruz. İlköğretim krumları yönetmeliğinde açıkça yazıyor. Hatta bi ara bu forumda bi başlıkta uzun uzun tartışılmıştı. O yüzden 1-2-3 lere girmek istemediğinizi idare iletin. Sonradan sorun çıkmasın.
hasemrah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilişim dersinin haftalık ders saatlari    20 Ağu 2008, 22:32Alıntıyla Cevap Gönder

Evet 1-2-3 lere branş öğretmeni giremez. Bütün derslere sınıf öğretmeni girmek zorundadır.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Evrak ve Dökümanları

bilişim dersinin haftalık ders saatlari

page generation = 0.29664 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması