Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
adige
Aktif Üye
Aktif Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    25 Mar 2008, 22:13Alıntıyla Cevap Gönder

hımm kolay gelsin hocam sizlere.Artık tecrübelerinizi paylaşırsınız,siz bilgilendirirsiniz forumu ilkler olarak Very Happy
gökhankeven
Aktif Üye
Aktif Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    27 Mar 2008, 21:19Alıntıyla Cevap Gönder

adige yazmış:
hımm kolay gelsin hocam sizlere.Artık tecrübelerinizi paylaşırsınız,siz bilgilendirirsiniz forumu ilkler olarak Very Happy

tabiki hocam ne demek.ama bizden önceki dönem kursa katılacaklar var.veya daha önce kursa katılmış olanlar.onlarda bizi bilgilendirse sevinirim Very Happy Idea Mr. Green
CİVAN
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    27 Mar 2008, 21:30Alıntıyla Cevap Gönder

Şuan kriterler değişti.Kurslar nasıl bilmiyorum ama ben katıldığımda seminerde gruplara ayırdılar bizi.Her gruba bir şirketmiş gibi düşünün ve kendinizi tanıtın.Bana yaptığınız işle ilgili bilgi verin ve ürününüzü satın dedi kursu veren kişi.proje boyunca bizi takip ettiler, üstün zekalı çocuklar hakkında baya bilgiler verildi.seminer sonunda mülakat yapıldı...ama şimdi aless falan isteniliyo...
gökhankeven
Aktif Üye
Aktif Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    27 Mar 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

evet aslında bu ales olayı birden bire çıktı.belki birçok kişi bu yüzden başvuramadı.hocam çalışma şartlarını kısmen öğrendik sizin yazdıklarınızdan.
konuyu kendileri veriyor yani yapılacak kursta.
peki siz girdiğinizde tek bir merkezde mi yapıldı sınav şimdi farklı illerde yapılacak.birde grup arkadşlarımızı kendimiz mi seçiyoruz.yoksa kadermi
ben şanslı sayılmamda ondan. Smile
CİVAN
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    27 Mar 2008, 22:28Alıntıyla Cevap Gönder

bizimki burda yapıldı,grupları onlar seçti,tesadüf yani...burdaki bilim sanata başvuran öğretmenler vardı sadece seminerde, her branştan başvurular yapıldı, o başvurulardan 3 er tane onlar seçip seminere aldılar...
sturk
Yeni Üye
Yeni Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    07 Nis 2008, 11:12Alıntıyla Cevap Gönder

civan hocam bizi biraz daha bilgilendirirseniz çok sevineceğiz ya çünkü kimseden birşey öğrenmek mümkün olmuyor,mesela proje hazırladınız mı nasıl bir konu seçtiniz,seminer süresince mi hazırlamanız gerekiyor,sınav oldu mu sınavda neler sordular,mülakatta neler sordular,nelere çalışmamız gerekiyor yardım lütfennnn...
CİVAN
Seçkin Üye
Seçkin Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    07 Nis 2008, 13:56Alıntıyla Cevap Gönder

sturk yazmış:
civan hocam bizi biraz daha bilgilendirirseniz çok sevineceğiz ya çünkü kimseden birşey öğrenmek mümkün olmuyor,mesela proje hazırladınız mı nasıl bir konu seçtiniz,seminer süresince mi hazırlamanız gerekiyor,sınav oldu mu sınavda neler sordular,mülakatta neler sordular,nelere çalışmamız gerekiyor yardım lütfennnn...

Hocam yukarıda projeden bahsettim.Bilgisayarla alakalı değildi bizim projemiz.Çünkü her branştan kişi vardı grupta.Mülakata gelince hem sizinle alakalı(üniversite, alan, medeni durum, doğu görevi v.s.) hem de alanınızla alakalı sorular soruyorlar.Bir nevi özel şirkete alınacakmışsınız gibi düşünün...
sturk
Yeni Üye
Yeni Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    08 Nis 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çok oluyorum kusura bakmayın,alan ile ilgili nasıl sorular sordular hatırlıyor musunuz..
gökhankeven
Aktif Üye
Aktif Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    02 Hzr 2008, 0:11Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar haftaya elazığda bilsem ile ilgili olan kurs var.bu kursa katılacak forumdan kimler var.
birde daha önce yapılanlara girenler.bize bu kurs olayını biraz açıklarsanız.nasıl oluyor.kim ne yapıyor gibi seviniriz..
nemesis
Aktif Üye
Aktif Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    02 Hzr 2008, 7:25Alıntıyla Cevap Gönder

bizim için bir hayal
sturk
Yeni Üye
Yeni Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    05 Hzr 2008, 10:29Alıntıyla Cevap Gönder

gökhan keven hocam ben istanbuldaki kursa katıldım,mükemmeldi,çok yorucu ve eğlenceli bir süreçti,memurlar.net te özlük hakları kısmında konu başlığı var ve bayağı bilgilendirici,zaten kursu veren hocalar da o forumu takip ediyorlar..ordan edindiğim bilgiler çok işime yaradı..gruplar farklı branşlardan oluşuyor,ve proje haızrlıyorsunuz,konu serbest önemli olan grup üyelerinin işbirliği içinde kendi alan bilgilerinide işin içine katarak bir proje oluşturmaları ve onu çok etkili bir biçimde sunmak..aklınıza takılan sorular varsa cevaplayabilirm..
hugo4545
Aktif Üye
Aktif Üye

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ    27 Hzr 2008, 15:48Alıntıyla Cevap Gönder

hocam doğu gorevi olanlar için bişiler öğrenebildinizmi..mulakat geçilirse kaç tercih hakkımız var bunları sormus olmalsınız..ya da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler

BİLİM-SANAT MERKEZLERİ

page generation = 1.28458 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması