|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
adige
Aktif Üye

| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 25 Mar 2008, 22:13 | |
| hımm kolay gelsin hocam sizlere.Artık tecrübelerinizi paylaşırsınız,siz bilgilendirirsiniz forumu ilkler olarak  | |
|
|
 |
gökhankeven
Aktif Üye

Kayıt: 18 Eyl 2007 Mesajlar: 327 Konum: hayallerinde uçuyor |
| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 27 Mar 2008, 21:19 | |
|
 |
 |
hımm kolay gelsin hocam sizlere.Artık tecrübelerinizi paylaşırsınız,siz bilgilendirirsiniz forumu ilkler olarak  |
tabiki hocam ne demek.ama bizden önceki dönem kursa katılacaklar var.veya daha önce kursa katılmış olanlar.onlarda bizi bilgilendirse sevinirim  | |
|
|
 |
CİVAN
Seçkin Üye

|
| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 27 Mar 2008, 21:30 | |
| | Şuan kriterler değişti.Kurslar nasıl bilmiyorum ama ben katıldığımda seminerde gruplara ayırdılar bizi.Her gruba bir şirketmiş gibi düşünün ve kendinizi tanıtın.Bana yaptığınız işle ilgili bilgi verin ve ürününüzü satın dedi kursu veren kişi.proje boyunca bizi takip ettiler, üstün zekalı çocuklar hakkında baya bilgiler verildi.seminer sonunda mülakat yapıldı...ama şimdi aless falan isteniliyo... | |
|
|
 |
gökhankeven
Aktif Üye

| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 27 Mar 2008, 21:45 | |
| evet aslında bu ales olayı birden bire çıktı.belki birçok kişi bu yüzden başvuramadı.hocam çalışma şartlarını kısmen öğrendik sizin yazdıklarınızdan.
konuyu kendileri veriyor yani yapılacak kursta.
peki siz girdiğinizde tek bir merkezde mi yapıldı sınav şimdi farklı illerde yapılacak.birde grup arkadşlarımızı kendimiz mi seçiyoruz.yoksa kadermi
ben şanslı sayılmamda ondan.  | |
|
|
 |
CİVAN
Seçkin Üye

|
| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 27 Mar 2008, 22:28 | |
| | bizimki burda yapıldı,grupları onlar seçti,tesadüf yani...burdaki bilim sanata başvuran öğretmenler vardı sadece seminerde, her branştan başvurular yapıldı, o başvurulardan 3 er tane onlar seçip seminere aldılar... | |
|
|
 |
sturk
Yeni Üye

|
| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 07 Nis 2008, 11:12 | |
| | civan hocam bizi biraz daha bilgilendirirseniz çok sevineceğiz ya çünkü kimseden birşey öğrenmek mümkün olmuyor,mesela proje hazırladınız mı nasıl bir konu seçtiniz,seminer süresince mi hazırlamanız gerekiyor,sınav oldu mu sınavda neler sordular,mülakatta neler sordular,nelere çalışmamız gerekiyor yardım lütfennnn... | |
|
|
 |
CİVAN
Seçkin Üye

|
| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 07 Nis 2008, 13:56 | |
|
 |
 |
civan hocam bizi biraz daha bilgilendirirseniz çok sevineceğiz ya çünkü kimseden birşey öğrenmek mümkün olmuyor,mesela proje hazırladınız mı nasıl bir konu seçtiniz,seminer süresince mi hazırlamanız gerekiyor,sınav oldu mu sınavda neler sordular,mülakatta neler sordular,nelere çalışmamız gerekiyor yardım lütfennnn... |
Hocam yukarıda projeden bahsettim.Bilgisayarla alakalı değildi bizim projemiz.Çünkü her branştan kişi vardı grupta.Mülakata gelince hem sizinle alakalı(üniversite, alan, medeni durum, doğu görevi v.s.) hem de alanınızla alakalı sorular soruyorlar.Bir nevi özel şirkete alınacakmışsınız gibi düşünün... | |
|
|
 |
sturk
Yeni Üye

|
| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 08 Nis 2008, 13:02 | |
| | hocam çok oluyorum kusura bakmayın,alan ile ilgili nasıl sorular sordular hatırlıyor musunuz.. | |
|
|
 |
gökhankeven
Aktif Üye

| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 02 Hzr 2008, 0:11 | |
| arkadaşlar haftaya elazığda bilsem ile ilgili olan kurs var.bu kursa katılacak forumdan kimler var.
birde daha önce yapılanlara girenler.bize bu kurs olayını biraz açıklarsanız.nasıl oluyor.kim ne yapıyor gibi seviniriz.. | |
|
|
 |
nemesis
Aktif Üye

Kayıt: 12 Nis 2007 Mesajlar: 162 Konum: Kadehteki son yudum |
| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 02 Hzr 2008, 7:25 | |
| | bizim için bir hayal | |
|
|
 |
sturk
Yeni Üye

|
| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 05 Hzr 2008, 10:29 | |
| | gökhan keven hocam ben istanbuldaki kursa katıldım,mükemmeldi,çok yorucu ve eğlenceli bir süreçti,memurlar.net te özlük hakları kısmında konu başlığı var ve bayağı bilgilendirici,zaten kursu veren hocalar da o forumu takip ediyorlar..ordan edindiğim bilgiler çok işime yaradı..gruplar farklı branşlardan oluşuyor,ve proje haızrlıyorsunuz,konu serbest önemli olan grup üyelerinin işbirliği içinde kendi alan bilgilerinide işin içine katarak bir proje oluşturmaları ve onu çok etkili bir biçimde sunmak..aklınıza takılan sorular varsa cevaplayabilirm.. | |
|
|
 |
hugo4545
Aktif Üye

|
| BİLİM-SANAT MERKEZLERİ 27 Hzr 2008, 15:48 | |
| | hocam doğu gorevi olanlar için bişiler öğrenebildinizmi..mulakat geçilirse kaç tercih hakkımız var bunları sormus olmalsınız..ya da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? | |
|
|
 |
|
|