|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
üvey baba
Site Gezgini

| Bilgisayor lab. ağı internete girmiyor ama idare internete giriyor :? 02 Mar 2008, 22:07 | |
| | bilgisayar lab. da vista bilgisayarlar var idare ise xp bilgisayarlar var ve onlar internete giriyor lab giremiyor.köprü de bi sorun yok çalısıyor (labdaki bilgisayarlar birbirini görüyor ve paylaşım var) ancak internet yok.tanımlanamayan ağ diyor.Ip numaraları ve dns otomatik.modemde köpruden giden ethernet kablosunun ışığı yanıyor. arkadaşlar çözüm önerilerinizi bekliyorum şimdiden hepinize teşekkür ederim. | | |
|  | mostwanted
Seçkin Üye

| Bilgisayor lab. ağı internete girmiyor ama idare internete giriyor :? 02 Mar 2008, 22:10 | |
| | vista bazen böyle sorunlar çıkarıyor xp kur başını ağrıtmaz | | |
|  | enginozdil
Moderatör

Kayıt: 06 Hzr 2007 Mesajlar: 1737 Konum: MALATYA<-->baskil :) |
| Bilgisayor lab. ağı internete girmiyor ama idare internete giriyor :? 02 Mar 2008, 22:10 | |
| benzer bir durum benim başıma geldi
öncelikle switchden gelen kablonun switche bağlı konnektörünü değiştirdim
sonrasında dns sunucu adreslerini elle girdim
sorun çözüldü
Not: Bizim pc lerde XP yüklü... | | |
|  | üvey baba
Site Gezgini

| Bilgisayor lab. ağı internete girmiyor ama idare internete giriyor :? 02 Mar 2008, 22:14 | |
| | hocam dns yi bende elle girdim ama yine aynı ? tanımlanamayan ağ tanımlanamayan ağ tanımlanamayan ağ... | | |
|  | üvey baba
Site Gezgini

| Bilgisayor lab. ağı internete girmiyor ama idare internete giriyor :? 02 Mar 2008, 22:27 | |
| | evet arkadaşlar çözüm önerilerinizi yazın ne olursa . | | |
|  | yavuzali
Aktif Üye

Kayıt: 13 Oca 2008 Mesajlar: 231 Konum: KARAMAN--- Görev Yeri: BİNGÖL |
| Bilgisayor lab. ağı internete girmiyor ama idare internete giriyor :? 02 Mar 2008, 23:30 | |
| hocam bende de oldu idi sonra yeni ağ tanımla felan bişiyler dedim oldu ama bi çözüm önerim yok.... arkadaşlar lütfen yardım edelim hocama .... lütfennnn  | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14665 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|