|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
azaz
Aktif Üye

|
| bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ? 21 Ağu 2008, 19:18 | |
| | hocalarım aradım okulla konuştum bilgi ve iletişim teknolojisi, bilgisayarda yazı ve office programları dersimiz var dedi. bunlarla ilgili dökümanları anlatılacak konuları nerden bulabilirim? Birde yüksek olasılıkla sadece maaş karşılığı ders saati dolar kaç günde biter 20 saat ders hocalarım hergüne 4 er saat koymazlar heralde dimi 3 güne toplarlar diye düşünüyorum. | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

|
|
 |
tamram
Süper Üye

| bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ? 21 Ağu 2008, 19:26 | |
| | bilgi ve iletişim teknolojileri de megep kapsamında olmayan 9. sınıf dersidir.. güncel bir bilgisayara giriş kitabı işinizi görür. okulda da vardır büyük ihtimalle | |
|
|
 |
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 438 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| Re: bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ? 21 Ağu 2008, 19:37 | |
|
 |
 |
hocalarım aradım okulla konuştum bilgi ve iletişim teknolojisi, bilgisayarda yazı ve office programları dersimiz var dedi. bunlarla ilgili dökümanları anlatılacak konuları nerden bulabilirim? Birde yüksek olasılıkla sadece maaş karşılığı ders saati dolar kaç günde biter 20 saat ders hocalarım hergüne 4 er saat koymazlar heralde dimi 3 güne toplarlar diye düşünüyorum. |
Hocam hayırlı olsun öncelikle. Ders dağıtımı okuldan okula değişir. Mesla benim eski okulumda 20 saat ders 5 güne dağıtılır, nöbette en az olan güne yazılırdı. İdareye bağlı. Bir günün boş olabilir de olmayabilir de, 2 gün boş'u unut. Tic. liselerinde hergün 7 saat ders vardır.
Eğer okulda Bilişim Teknolojileri alanı yoksa girebileceğin 2 ders vardır: Bilgi iletişim Teknolojisi ve Bilgisayarda ofis programları.
Bilgisayarda yazı derine büro veya muhasebe öğretmenleri girer.
Ayrıca ileçedeki başka bir okula görevlendirilebilirsin de. 20 saat maaş karşılığı dersin var. Atelye lab öğr olduğun için 40 saat ders verdiler mi girmek zorundasın. | |
|
|
 |
azaz
Aktif Üye

|
| bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ? 21 Ağu 2008, 19:45 | |
| | hocalarım bide benim bildiğim ticaret mesleklerde öğrenciler son sınıfta staja gidiyorlar. bana ordan ders saati , ek ders gibi bişeyler yazarlarmı? | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ? 21 Ağu 2008, 19:54 | |
|
 |
 |
hocalarım bide benim bildiğim ticaret mesleklerde öğrenciler son sınıfta staja gidiyorlar. bana ordan ders saati , ek ders gibi bişeyler yazarlarmı? |
hocam mezuniyet neresi? böte tef esef | |
|
|
 |
azaz
Aktif Üye

|
| bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ? 21 Ağu 2008, 20:33 | |
| | esef hocam bu sene esefden mezun oldum | |
|
|
 |
egunay
Seçkin Üye

Kayıt: 05 Tem 2007 Mesajlar: 438 Konum: Büyükçekmece - İst. |
| bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ? 21 Ağu 2008, 21:11 | |
|
 |
 |
hocalarım bide benim bildiğim ticaret mesleklerde öğrenciler son sınıfta staja gidiyorlar. bana ordan ders saati , ek ders gibi bişeyler yazarlarmı? |
Senin alanın okulda olmadığı için sana koordinatörlük görevi verilmez. Ancak diğer öğretmenlerin (muhasebe-büro) yetersiz gelmesi gerkir ki buda imkansız gibi. | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ? 21 Ağu 2008, 22:21 | |
|
 |
 |
 |
 |
Senin alanın okulda olmadığı için sana koordinatörlük görevi verilmez. Ancak diğer öğretmenlerin (muhasebe-büro) yetersiz gelmesi gerkir ki buda imkansız gibi. |
alanla alakası yok ben daha önce alanımın olmadığı bir ticaret lisesinde görev yaptım ve koordinatörlük aldım, burada tek kıstas TEF-BÖTE, BÖTElere koordinatörlük vermiyorlar ama ESEFe verirler mi bilmem. | |
|
|
 |
tamram
Süper Üye

| bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ? 21 Ağu 2008, 22:25 | |
|
 |
 |
alanla alakası yok ben daha önce alanımın olmadığı bir ticaret lisesinde görev yaptım ve koordinatörlük aldım, burada tek kıstas TEF-BÖTE, BÖTElere koordinatörlük vermiyorlar ama ESEFe verirler mi bilmem. |
tefle esef in konum olarak herhangi bir farkı yok..isterlerse koordinatörlük verirler alanı olmadığı halde yanii.. | |
|
|
 |
|
|