Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
azaz
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 19:18Alıntıyla Cevap Gönder

hocalarım aradım okulla konuştum bilgi ve iletişim teknolojisi, bilgisayarda yazı ve office programları dersimiz var dedi. bunlarla ilgili dökümanları anlatılacak konuları nerden bulabilirim? Birde yüksek olasılıkla sadece maaş karşılığı ders saati dolar kaç günde biter 20 saat ders hocalarım hergüne 4 er saat koymazlar heralde dimi 3 güne toplarlar diye düşünüyorum.
tamram
Süper Üye
Süper Üye

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 19:24Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayarda yazı dersi modülleri
http://www.megep.meb.gov.tr/modulson/10/buro%20yonetimi/f%20klavye1.zip
http://www.megep.meb.gov.tr/modulson/10/buro%20yonetimi/f%20klavye2.zip

ofis programları
http://www.megep.meb.gov.tr/modulson/10/buro%20yonetimi/elektronik%20tablo.zip
http://www.megep.meb.gov.tr/modulson/10/buro%20yonetimi/kelime%20islemci.zip
http://www.megep.meb.gov.tr/modulson/10/buro%20yonetimi/sunu.zip
tamram
Süper Üye
Süper Üye

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

bilgi ve iletişim teknolojileri de megep kapsamında olmayan 9. sınıf dersidir.. güncel bir bilgisayara giriş kitabı işinizi görür. okulda da vardır büyük ihtimalle
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 19:37Alıntıyla Cevap Gönder

azaz yazmış:
hocalarım aradım okulla konuştum bilgi ve iletişim teknolojisi, bilgisayarda yazı ve office programları dersimiz var dedi. bunlarla ilgili dökümanları anlatılacak konuları nerden bulabilirim? Birde yüksek olasılıkla sadece maaş karşılığı ders saati dolar kaç günde biter 20 saat ders hocalarım hergüne 4 er saat koymazlar heralde dimi 3 güne toplarlar diye düşünüyorum.

Hocam hayırlı olsun öncelikle. Ders dağıtımı okuldan okula değişir. Mesla benim eski okulumda 20 saat ders 5 güne dağıtılır, nöbette en az olan güne yazılırdı. İdareye bağlı. Bir günün boş olabilir de olmayabilir de, 2 gün boş'u unut. Tic. liselerinde hergün 7 saat ders vardır.
Eğer okulda Bilişim Teknolojileri alanı yoksa girebileceğin 2 ders vardır: Bilgi iletişim Teknolojisi ve Bilgisayarda ofis programları.
Bilgisayarda yazı derine büro veya muhasebe öğretmenleri girer.
Ayrıca ileçedeki başka bir okula görevlendirilebilirsin de. 20 saat maaş karşılığı dersin var. Atelye lab öğr olduğun için 40 saat ders verdiler mi girmek zorundasın.
azaz
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 19:45Alıntıyla Cevap Gönder

hocalarım bide benim bildiğim ticaret mesleklerde öğrenciler son sınıfta staja gidiyorlar. bana ordan ders saati , ek ders gibi bişeyler yazarlarmı?
tamram
Süper Üye
Süper Üye

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 19:54Alıntıyla Cevap Gönder

azaz yazmış:
hocalarım bide benim bildiğim ticaret mesleklerde öğrenciler son sınıfta staja gidiyorlar. bana ordan ders saati , ek ders gibi bişeyler yazarlarmı?

hocam mezuniyet neresi? böte tef esef
azaz
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 20:33Alıntıyla Cevap Gönder

esef hocam bu sene esefden mezun oldum
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 21:11Alıntıyla Cevap Gönder

azaz yazmış:
Senin alanın okulda olmadığı için sana koordinatörlük görevi verilmez. Ancak diğer öğretmenlerin (muhasebe-büro) yetersiz gelmesi gerkir ki buda imkansız gibi.
cogullu
Moderatör
Moderatör

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 22:21Alıntıyla Cevap Gönder

egunay yazmış:
azaz yazmış:
Senin alanın okulda olmadığı için sana koordinatörlük görevi verilmez. Ancak diğer öğretmenlerin (muhasebe-büro) yetersiz gelmesi gerkir ki buda imkansız gibi.

alanla alakası yok ben daha önce alanımın olmadığı bir ticaret lisesinde görev yaptım ve koordinatörlük aldım, burada tek kıstas TEF-BÖTE, BÖTElere koordinatörlük vermiyorlar ama ESEFe verirler mi bilmem.
tamram
Süper Üye
Süper Üye

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?    21 Ağu 2008, 22:25Alıntıyla Cevap Gönder

cogullu yazmış:
alanla alakası yok ben daha önce alanımın olmadığı bir ticaret lisesinde görev yaptım ve koordinatörlük aldım, burada tek kıstas TEF-BÖTE, BÖTElere koordinatörlük vermiyorlar ama ESEFe verirler mi bilmem.

tefle esef in konum olarak herhangi bir farkı yok..isterlerse koordinatörlük verirler alanı olmadığı halde yanii..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

bilgisayarlı muhasebe olan ticaret lisesine bilgisayar öğretmeni olarak atandım ?

page generation = 0.27557 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)