|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
basbag
Süper Üye

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 3601 Konum: Adana Alanya Sivas |
| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 15 Hzr 2008, 23:21 | |
| Diskeeper 2007 Home(Ev) programı ile bilgisayarınız daha hızlı olacak. Yapmak istediğiniz her şeyi daha kolay daha hızlı yapabileceksiniz: İstediğiniz program ile çok daha hızlı çalışabilir, çok daha rahat oyunlar oynayabilir, internette çok daha hızlı sörf yapabilirsiniz. Hatta download/yüklemeleriniz bile bu program sayesinde daha hızlı olabilir. Artık uzun beklemeler ekran donmaları CPU kullanımının tavana vurması gibi şeyler başınıza gelmeyecek.
Diskeeper 2007 Home versiyonunun özellikleri:
Gerçek zamanlı disk birleştirici: Artık bilgisayarınız başında disk birleştirmek için saatler beklemeyeceksiniz.
İndir;
http://downloads.diskeeper.com/trialware/Diskeeper2007-Home.exe
Görünmez çalışma modu: Yeni görünmez çalışma modu ile bilgisayarınızda gizli bir şekilde çalışarak diskinizi ultra hızlı bir şekilde birleştirebilirsiniz. Üstelik siz bilgisayarınızı kullanırken o birleştirmeye devam eder. Diskeeper'ın çalışırken farkına bile varmayacaksınız. Tabi hızının sesi hariç!
Kolay kullanım arayüzü: Yükleme kolaylığının dışında çalışırken de sizi hiç zorlamayacak ve diskinizin sağlığı ve performansı hakkında verdiği raporları ile size neler yapmanız gerektiği hakkında fikirler verecek.
Hızlı virüs taraması: Diskeeper ile hızlı bir şekilde virüs taraması yapabilir istediğiniz dosyaların backup(yedek)larını alabilir hatta istediğiniz dosyaları arayabilirsiniz.
Tamami ile güvenli: Kritik Microsoft sistemlerinin gerekli dosyalarını birleştirir ve bu sayede işletim sisteminiz de oldukça rahatlar ve hızlanır.
Tarihsel raporlama: Diskeeper'ın hangi işlemleri ne zaman yaptığını size rapor eder ve bu sayede sisteminizi kontrollü bir şekilde kullanabilirsiniz.
Dizüstü bilgisayarlar için güç yönetimi: Dizüstü bilgisayarınızın şarjını daha hesaplı kullanmanız için arkaplanda bu programı çalıştırmanız sizin için oldukça büyük bir avantaj olacaktır. Ve bilgisayarınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz. | |
|
|
 |
aakcakaza
Süper Üye

| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 15 Hzr 2008, 23:31 | |
| | indiriyorum basbag hocam, deneyelim bakalım! tesekkurler | |
|
|
 |
suleyyyman
Aktif Üye

| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 15 Hzr 2008, 23:39 | |
| | güzel bir program tam da bil. yavaşlamış derken | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4014 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 15 Hzr 2008, 23:49 | |
| Beş parmağında beş marifet yani  | |
|
|
 |
Computer58
Tecrübeli Üye

Kayıt: 21 Mar 2008 Mesajlar: 866 Konum: Her Zaman Ki Yerde |
| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 16 Hzr 2008, 9:11 | |
|
 |
 |
Beş parmağında beş marifet yani  |
1 RAMınde 10 marifet daha iyi | |
|
|
 |
atunal
Yeni Üye

|
| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 16 Hzr 2008, 10:01 | |
| | hocam sifresi varmıydı? | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 16 Hzr 2008, 10:03 | |
| Muhakkak faydalı bir program. Benzerlerinden farkı disk birleştirmeyi geri planda, her daim yapması. Bilgisayarı hızlandırma iddiasında bulunmasına neden olan tek özelliği bu ise şunu da sormamız gerekiyor:
Disk birleştirme gerçekten bize bu kadar hız verebilir mi?
İnternette sörf? Download hızının artması? Oyunların hızlanması? vs vs...
Belki sabitdiskte birkaç yüz mb'lık alan kalan kişi için evet hissedilmeyecek bir hız sağlayabilir.
Fakat ben disk birleştirmenin sabit diske erişim süresini kısaltmaktan fazla bir işe yaramayacağını, bunun da sadece programları başlatırken küçük hatta çoğu zaman hissedilemeyen bir hız katabileceğini düşünüyorum. Program çalıştıktan sonra disk erişimi gerektirmeyen çok iş yapmıyorsa, sanal bellek için gerekli fazla boş alan mevcutsa pek bir faydası olacağını düşünmüyorum. Hele download hızına, internette sörfe pek faydası olacağını hiç düşünmüyorum. Reklam kokuyor.
Denemekte fayda var tabi. Kuran arkadaşların deneyimlerini paylaşmalarını bekleyelim. | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4014 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 16 Hzr 2008, 14:00 | |
| | Hocalarım eskiden bu tarz programları çok kullandım hiç faydasını görmedim. Aksine sisteme zarar vererak başımı çok ağrıttı şimdi hiç uğraşmıyorum Acronis True Image 10.0 programı ile alıyorum imajımı nezaman tepem atarsa atıyorum formatı (Sadece 4 DK). Kullanmnayana tavsi ederim hadi kalın sağlıcakla... | |
|
|
 |
m.canatan
Yeni Üye

|
| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 23 Hzr 2008, 16:45 | |
| | hocam şifre soruyor ,şifresinide verir misiniz | |
|
|
 |
serdarserdar
Site Gezgini

| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 23 Hzr 2008, 18:05 | |
| | şifre istiyor hocam | |
|
|
 |
mehmetkaya1980
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 420 Konum: Kahramanmaraş(Aslında İskenderun'luyum) |
| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 23 Hzr 2008, 18:26 | |
| hocam şifre istiyor  | |
|
|
 |
serkanozen1
Aktif Üye

| Bilgisayarınız Artık Daha Hızlı - Disk Keeper 14 Eyl 2008, 16:09 | |
| | hocam şifre istiyor | |
|
|
 |