Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    04 Eyl 2008, 22:54Alıntıyla Cevap Gönder

Programın ismi Super Fast Shutdown. Benim gibi bilgisayarın geç kapanmasından şikayetçi olanlar için ideal. Denedim herhangibir kapanma sorunu oluşmuyor ve gerçekten 5sn pc kapanıyor.Ama sadece WinXP,Windows2000 de çalışıyor.

http://www.gold-software.com/download3774.html
ogretay
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    04 Eyl 2008, 23:31Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür ederim
serkanozen1
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    14 Eyl 2008, 14:32Alıntıyla Cevap Gönder

wista uymlusu yok mu hocam
fahrican
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    14 Eyl 2008, 14:48Alıntıyla Cevap Gönder

Acil durumlarda Görev Yöneticisi üzerinden CTRL tuşunu basılı tutarak kapatıyorum.
surocan
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    14 Eyl 2008, 14:48Alıntıyla Cevap Gönder

denemek gerek
sağol
asleon
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    14 Eyl 2008, 14:55Alıntıyla Cevap Gönder

Çok teşekkürler hocam denedim. Programı çalıştırdığım anda bilgisayar kapandı 5 saniye bile sürmedi.
oylesinee
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    14 Eyl 2008, 15:01Alıntıyla Cevap Gönder

mantığı ne olaki
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    14 Eyl 2008, 16:47Alıntıyla Cevap Gönder

serkanozen1 yazmış:
wista uymlusu yok mu hocam

Sitesini inceledim vista uymu yok. Okuldaki ve evdeki 2 bilgisayarıma kurdum. Bazen unutup normal şekilde kapatıyorum anaaa ne uzun geliyor beklemek... Bağımlılık yapıyo uyarayım Smile
ilhan79
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    14 Eyl 2008, 16:50Alıntıyla Cevap Gönder

program windowsun kapatma komutlarındaki bir parametreyi kullanıyor sanıyorum vista için böyle bir parametre denemiştim ve hızlı bir şekilde kapanmıştı. fakat vistayı kaldırdım xp yükledim malum sebeplerden. hızlı kapatma mantığı normalde kapatma proseduründe olan bazı uygulamaların iptal edilmesinden kaynaklanıyor.herhade böyle bi şey olsa gerek Rolling Eyes
agahyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    14 Eyl 2008, 16:55Alıntıyla Cevap Gönder

oylesinee yazmış:
mantığı ne olaki

bencede mantığı ne acaba?

windows o kadar bekliyosa elbet bişeyler yapıyorda gecikiyor. windowsu yazan o kadar mühendis mutlaka düşünmüştür herhalde daha hızlı kapanma yollarını...
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    04 Ekm 2008, 17:54Alıntıyla Cevap Gönder

agahyildiz yazmış:
oylesinee yazmış:
mantığı ne olaki

bencede mantığı ne acaba?

windows o kadar bekliyosa elbet bişeyler yapıyorda gecikiyor. windowsu yazan o kadar mühendis mutlaka düşünmüştür herhalde daha hızlı kapanma yollarını...

Kapatırken ayarları kaydediyor mu acaba?
Belki ayarları kaydetmediği için hızlı kapanıyordur...
okyanus41
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)    04 Ekm 2008, 21:07Alıntıyla Cevap Gönder

hızlı açılma lazım banada bunu yapan program yok mu
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Bilgisayarınız 5 sn kapansın yada yeniden başlasın(Freeware)

page generation = 1.11000 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması