|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
123456
Aktif Üye

|
| bilgisayarı yeni açtımda internete bağlanamıyorum.... 12 Şub 2008, 15:12 | |
| bilgisayarı yeni açtımda internet bağlantısı bi 10-15 dakika sonra sağlanıyor.
kullandığım modem AirTies'in RT - 205 modeli ttnetin hediyesi.
bir iki güne kadar hiç bi problem yoktu. tatil zamanı memlekete götürdüm getirdim böyle oldu. gerçi oradada bağlanamadı.
ppp ışığı uzun bi süre yanmıyor bağlantı gelip gelip gidiyor. her seferinde kullanıcı adı ve şifreini tekrar giriyorum ayarlar modemden okunamadı hatası veriyor.
ağ bağlantısı onar diyerek belli bi süre geçtikten sonra (10-15 dk) sonra bağlantı geliyor bundan sonra kesilmiyor.
modemi bozuldu anlamadı.
yardımcı olursanız sevinirim. | | |
|  | ba2khan
Tecrübeli Üye

|
| bilgisayarı yeni açtımda internete bağlanamıyorum.... 12 Şub 2008, 20:31 | |
| | 192.168.2.1 ile modemin içine giriyosun. daha önce airtiesin sitesinden güncel firmwareyi indirmiş olmalısın. daha sonra firmware yi güncelle deyip gözat ile dosyanın(güncel firmware dosyası) yerini belirtip güncelliyosun ok | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.16384 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|