Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 17. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki
YazarMesaj
ibo5050
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 11:33Alıntıyla Cevap Gönder

yaptığınz her şey için teşekkür ederim.
gerçekten pek çok şeyde yardımınız oldu.
Şikayet edenler Keşke başkalarından önce kendilerini düzeltseler...kendi hatalarınıı görseler.
lastmohikan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 11:34Alıntıyla Cevap Gönder

nihayet açıldı site..gerçekten çok büyük mutluluk duydum..geçmiş olsun diyorum öncelikle..durmak yok inadına devam...
terekeme
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 11:39Alıntıyla Cevap Gönder

evet kabus gibi günler geride kaldı bilmeden nasılda kaptırmışız kendimizi sensiz olmuyormuş bunu anladım HOŞGELDİN GÜZEL SİTEM ne olur bizi b i daha bırakma....
zkz
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 11:42Alıntıyla Cevap Gönder

gözümüz yollarda kalmıştıSmile
yasmin06
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 12:17Alıntıyla Cevap Gönder

gerçekten çok üzülmüştüm site kapatıldığında. kapatılacak o kadar çookkk site varken..bir kez daha ümidimi yitirmiştim yapılan iyi işler adına.. şimdi mutluyum. çok şey kattı bu site. bilgisayarbilisimcilere geçmiş olsun..
tekrar teşekkür edrim.
_denizzz_
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 12:51Alıntıyla Cevap Gönder

tekrar burada buluşmak çooooooooooooookkkkkkk güzel
kucumen17
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 12:55Alıntıyla Cevap Gönder

Ohhh nihayet tekrar kavuştuk sitemize...
Derin bir nefes alalım Very Happy Very Happy Very Happy
cagdas
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 13:02Alıntıyla Cevap Gönder

bende sürekli kontrol ediyordum açıldımı diye bugünde bir deneyeyim dedim görünce çook sevindim. umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz. kaldığımız yerden devam... Cool
y_gnl
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 13:05Alıntıyla Cevap Gönder

neyse ki kavuştuk Smile
septik
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 13:36Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli site yöneticilerine ve bu işe gönül veren arkadaşlara teşekkürler... Site kapandığında büyük eksiklik hissettim... Her gün defalarca deneyip aynı yazıyla karşılaşmak ve nedenini ve ne olacağını bilememek rahatsızlık vericiydi...
Bu geçici kapanmaya sebep olanları kınıyorum Mad
Sitenin yayın hayatına dönmesi dolayısıyla memnuniyet ve teşekkürlerimi bildiriyorum +1
Samsa
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 13:42Alıntıyla Cevap Gönder

valla ne diyeyim iyikide yayındayız. site kapandığında çok üzlümüştüm. hepimize geçmiş olsun daha ilerlere gitmemiz dileğiyle...
cingene00
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması    25 Nis 2008, 14:03Alıntıyla Cevap Gönder

çok şükür tekrar kavuştuk +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder17. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Bilgisayarbilisim.NET :|: Yayına Dönüş Açıklaması

page generation = 0.91359 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)