Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Bilgisayarbilişim banneri

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
selmankgs
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayarbilişim banneri    22 Hzr 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

baktım hocam alta tasarımcı olarak isim ve soy isim girilebilir

ama sitenizin adres sao üst kçşede siteye girer girmez göze çarpıyor bence yanlış sizin kararınızdır saygı duyarım
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Bilgisayarbilişim banneri    22 Hzr 2008, 21:56Alıntıyla Cevap Gönder

Üzerinde ufak bir değişilklik yaptım başka bir versiyon. Bilgisayarbilişim arasıbndaki "a" karakteri yerine "@" karekterini kullandım mavi ile kırmızı rengin yerini değiştirdim.

193 defa İzlenme, 125.48 KB

bb_HaSaRi2.jpg

tamram
Süper Üye
Süper Üye

Bilgisayarbilişim banneri    22 Hzr 2008, 22:03Alıntıyla Cevap Gönder

hasari hocam ellerine sağlık emek harcamışsın güzel olmuş.. mani yazmayı bırakınca sanatsal çalışmalara ağırlık vermişsin Laughing Laughing Laughing
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Bilgisayarbilişim banneri    22 Hzr 2008, 22:07Alıntıyla Cevap Gönder

tamram yazmış:
hasari hocam ellerine sağlık emek harcamışsın güzel olmuş.. mani yazmayı bırakınca sanatsal çalışmalara ağırlık vermişsin Laughing Laughing Laughing

Haklısın hocam neydi o günler nere gitsem aklımda kafiyeler. Kiminle konuşsam hemen kafiyeye dökmeye başlamıştım. Rüyamda kafiye oluşturuyordum. Neyseki geçti o günler. Şimdi biraz photoshop kullanıyorum. (Takıntılarım dönemliktir buda geçer)
rguneri
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayarbilişim banneri    22 Hzr 2008, 22:08Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam emeğine sağlık...yanlız Anasayfa ve diğer link kısımları siyah değilde yazıyla aynı renk uyumu olsa daha iyi olabilir...
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Bilgisayarbilişim banneri    22 Hzr 2008, 22:14Alıntıyla Cevap Gönder

rguneri yazmış:
Hocam emeğine sağlık...yanlız Anasayfa ve diğer link kısımları siyah değilde yazıyla aynı renk uyumu olsa daha iyi olabilir...

Teşekkür ederim hocam. Fakat şöyle birşey var başlıkla aynı renk yaparsak ayırt edilebilirliği kalmayacaktır o yüzden farklı renk kalması daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama bu konuda eleştiriler almaya devam edersek değiştirebiliriz. Aslında burda banneri en iyi hale getirebiliriz ama kullanıcıların eleştiri yapmaları gerekiyor. Sanırım herkes hayatından memnun o yüzden pek kimse eleştiri yapmaya yanaşmıyor.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Bilgisayarbilişim banneri    23 Hzr 2008, 10:33Alıntıyla Cevap Gönder

hasri hocam güzel olmuş eliner sağlık
ufukaslan82
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayarbilişim banneri    23 Hzr 2008, 11:32Alıntıyla Cevap Gönder

hasari hocam güzel olmuş eline sağlık
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Bilgisayarbilişim banneri

page generation = 0.14105 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması