Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

bilgisayar ve öğretim teknolojileri branşı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
muho271
Site Gezgini
Site Gezgini

bilgisayar ve öğretim teknolojileri branşı    12 Hzr 2008, 9:20Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar muş ticaret meslek ve anadolu ticaret meslek lisesine bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmeni olarak atandım son çıkan yönetmeliğe göre ticaret lisesinde Bilgisayar bölümlerine atölye ve lâboratuvar Öğretmeni olarak görev yapabilirmiyi.

teşekkürler
hgvural
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayar ve öğretim teknolojileri branşı    12 Hzr 2008, 9:43Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam teknik öğretmen isen yaparsın. Değilsen yapamazsın.
rguneri
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilgisayar ve öğretim teknolojileri branşı    12 Hzr 2008, 9:57Alıntıyla Cevap Gönder

hgvural yazmış:
Hocam teknik öğretmen isen yaparsın. Değilsen yapamazsın.

+1
aeness
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayar ve öğretim teknolojileri branşı    12 Hzr 2008, 10:04Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmeni olarak atandı isen yapamazsın.
aeness
Aktif Üye
Aktif Üye

bilgisayar ve öğretim teknolojileri branşı    12 Hzr 2008, 10:07Alıntıyla Cevap Gönder

peki bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmeni olarak atananlar sadece 9. sınıflardaki bilgi ve iletişim teknolojileri derslerine mi girecekler. Bilgisayar 2, Bilgisayar 3 diye dersler vardı önce şimdi onların ismi veritabanı programcılığı diye falan değişmiş. bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmeni olarak atananlar lisede hangi derslere girebiliyorlar. ve biz bu dersleri nereden öğrenebiliriz
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilgisayar ve öğretim teknolojileri branşı    12 Hzr 2008, 10:18Alıntıyla Cevap Gönder

BÖTE mezunuysan;
Okulda kültür dersleri öğretmeni olarak değerlendirilirsin. Ancak yeterli atelye ve lab. öğretmeni yoksa, okuldaki bilişim teknolojileri alanı derslerine de girebilirsin.
http://www.memurlar.net/haber/112363/
muho271
Site Gezgini
Site Gezgini

bilgisayar ve öğretim teknolojileri    12 Hzr 2008, 10:19Alıntıyla Cevap Gönder

ticaret lisesinde çalışıyorum bilişim teknolojilerinin temelleri paket programcılığı ve bilgisayarda ofis programcılığına giriyordum seneye animasyon ve web programcılığı derslerine girecem sanırım
gececi
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bilgisayar ve öğretim teknolojileri branşı    12 Hzr 2008, 10:44Alıntıyla Cevap Gönder

böte mezunu isen laboratuar derslerine giremezsin...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

bilgisayar ve öğretim teknolojileri branşı

page generation = 0.15956 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)