Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
yolcu_
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    24 Mar 2008, 16:32Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkür varolun
Yeni Üye

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    01 Nis 2008, 12:02Alıntıyla Cevap Gönder

Ellerinize saglık tşk
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    01 Nis 2008, 12:03Alıntıyla Cevap Gönder

hocam teşekkür ederiz.
ilhan tosun
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    02 Nis 2008, 18:34Alıntıyla Cevap Gönder

alkis
Teşekkürler arkadaşlar...
Gönül ne çay ister nede kahvehane gönül sohbet ister sohbet
ycanawar
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    09 May 2008, 14:21Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürker çok işime yaradı
seymen
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    12 May 2008, 15:05Alıntıyla Cevap Gönder

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR. ELİNİZE SAĞLIK. alkis alkis
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Re: Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    12 May 2008, 15:11Alıntıyla Cevap Gönder

fersah yazmış:
Arkadaşlar biraz geç oldu konuyu göreli hocamızında ellerine sağlık güzel bir döküman hazırlamış.

Bende benzer bir döküman ( biraz daha basit) hazırlamıştım. Poster şeklinde bastırıp labaratuarın kapısına astım çocukların ilgisini daha çok çekti. ilgilenenlere ekte sunuyorum. İyi çalışmalar

Yanıdaki şekkillerle daha iyi olumuş paylaşım için tşkler....
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    12 May 2008, 15:21Alıntıyla Cevap Gönder

Başlat resmini ve bulanık klasör görüntüsüün düzelttim. Yazıları aynı punto yaptım başlığı değiştirdim. Yeniden düzenledim düzenlenmiş halini indirmek istersenuz buyrun.
NoT: Kaynak fersah hocadır paylaşımın için tşkler...

BİLGİ TEKNOLOJİSİ SINIFI KULLANIRKEN DİKKAT EDİLECEK KONULAR.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  BİLGİ TEKNOLOJİSİ SINIFI KULLANIRKEN DİKKAT EDİLECEK KONULAR.rar
 Dosya Boyutu:  129.52 KB
 İndirilme:  255 defa

leylaozmen
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    02 Hzr 2008, 12:04Alıntıyla Cevap Gönder

Çok teşekkürler arkadaşlar.Allah razı olsun...
ahti
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    09 Eyl 2008, 4:18Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam
kenan4458
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    09 Eyl 2008, 9:38Alıntıyla Cevap Gönder

elinize saglık gayet güzel olmuş. Emegi gecenlere teşekkürler. +1
metehan42
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi    11 Eyl 2008, 7:29Alıntıyla Cevap Gönder

teşekürler arkadaşlar elinize sağlık Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Bilgisayar Sınıfı Kullanma Talimatnamesi

page generation = 0.16099 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması