|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
bote2004
Aktif Üye

Kayıt: 18 Eyl 2007 Mesajlar: 133 Konum: Zonguldak Görev Yeri : Erzurum |
| Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi.. 22 Oca 2008, 22:59 | |
| | Bende dönem başında not verilmeyeceğini sadece davranış notu vereceğimizi davranış notlarında gireceği sınavlarda etkili olacağını söyledim. osayrac arkadaşımızın söylediği geçici bir çözüm olur bence çocuklar bütün karnelerde dersin adını görünce durumu anlarlar diye düşünüyorum. Bu yıl olmasada bidahaki yıl. Meb'in kesin bir çözüm bulması gerek. | |
|
|
 |
caglayan42
Aktif Üye

| Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi.. 22 Oca 2008, 23:22 | |
| Arkadaşlar;
Not olmayabilir ama sonuçta basamak basamak işleniyor bu ders.
Ben sene başında bu dersin notu olmadığını söyledim. Ama bulundukları basamakta başarılı olurlarsa diğer basamağa geçebileceklerini anlattım. Yani dersi savsaklarsanız bu basamakta başarılı olmamazsınız ve gelecek sene de aynı basamaktan devam edersiniz. Başarılı olanlar yeni konuları öğrenirken siz aynı konuları tekrar tekrar işlersiniz diye anlattım. Uygulamasını da yapıyorum. Başarılı öğrenciler için bir belge hazırladım. Karneyle birlikte Başarı Belgesi dağıtacağım. Her sınıftan bir kaç kişiye de bu belgeden vermeyeceğim. Gelecek dönem için daha etkili olavağına da eminim.
Bun da bir alternatif olarak değerlendirin. | |
|
|
 |
Yalnız_Kurt
Süper Üye

| Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi.. 22 Oca 2008, 23:52 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar;
Ben sene başında bu dersin notu olmadığını söyledim. Ama bulundukları basamakta başarılı olurlarsa diğer basamağa geçebileceklerini anlattım. Yani dersi savsaklarsanız bu basamakta başarılı olmamazsınız ve gelecek sene de aynı basamaktan devam edersiniz. Başarılı olanlar yeni konuları öğrenirken siz aynı konuları tekrar tekrar işlersiniz diye anlattım. Uygulamasını da yapıyorum. Başarılı öğrenciler için bir belge hazırladım. Karneyle birlikte Başarı Belgesi dağıtacağım. Her sınıftan bir kaç kişiye de bu belgeden vermeyeceğim. Gelecek dönem için daha etkili olavağına da eminim.
Bun da bir alternatif olarak değerlendirin. |
sen istemesen de o basamakları değpiştireceksin bitecek ve geçeceksin inanan ve inanmayan çocuklarda görecek ki yine geçilip gidiliyor bu da çözüm değil arkadaş | |
|
|
 |
yavuzali
Aktif Üye

Kayıt: 13 Oca 2008 Mesajlar: 231 Konum: KARAMAN--- Görev Yeri: BİNGÖL |
| Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi.. 22 Oca 2008, 23:56 | |
| | walla ben müziğide giriyorum o yüzden ikisine ortak not vereceğimi söyledim işe yaradı ancak öğrencilere yalan söylemek kötü fikir onların güvenini sarsmak ileride problem yaratır.. | |
|
|
 |
bote2004
Aktif Üye

Kayıt: 18 Eyl 2007 Mesajlar: 133 Konum: Zonguldak Görev Yeri : Erzurum |
| Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi.. 23 Oca 2008, 0:06 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar;
Bun da bir alternatif olarak değerlendirin. |
Örneğin bir sınıftaki 5 kişiyi basamak atlatmadınız birdahaki yıl aynı sınıfta o öğrencilere aynı basamağı nasıl anlatacaksınız. iki basmak birden mi vereceksiniz aynı derste. | |
|
|
 |
saviola26
Aktif Üye

| Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi.. 23 Oca 2008, 0:25 | |
| | Arkadaşlar verdiğiniz davranış notları diğer davranış notları ile birlikte OKS de etkili oluyor. Bunu söylemeyi deneyebilirsiniz. | |
|
|
 |
SogukSabah
Aktif Üye

| Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi.. 23 Oca 2008, 0:37 | |
| | Ya niye bu kadar zorluyorsunz Bilgisayar dersinin notu karneye geçmeyeceğini söyleyin... Derse motive etmeyi de başka yollarda arayın bence | |
|
|
 |
KaLeLi
Yeni Üye

|
| BEN EYÜP ŞİMŞEK ::alkis:: 26 Oca 2008, 10:11 | |
| HERKESE SLM BEN BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM :: :sleep : HADİ BB | |
|
|
 |
|