Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
bote2004
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi..    22 Oca 2008, 22:59Alıntıyla Cevap Gönder

Bende dönem başında not verilmeyeceğini sadece davranış notu vereceğimizi davranış notlarında gireceği sınavlarda etkili olacağını söyledim. osayrac arkadaşımızın söylediği geçici bir çözüm olur bence çocuklar bütün karnelerde dersin adını görünce durumu anlarlar diye düşünüyorum. Bu yıl olmasada bidahaki yıl. Meb'in kesin bir çözüm bulması gerek.
caglayan42
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi..    22 Oca 2008, 23:22Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar;
Not olmayabilir ama sonuçta basamak basamak işleniyor bu ders.
Ben sene başında bu dersin notu olmadığını söyledim. Ama bulundukları basamakta başarılı olurlarsa diğer basamağa geçebileceklerini anlattım. Yani dersi savsaklarsanız bu basamakta başarılı olmamazsınız ve gelecek sene de aynı basamaktan devam edersiniz. Başarılı olanlar yeni konuları öğrenirken siz aynı konuları tekrar tekrar işlersiniz diye anlattım. Uygulamasını da yapıyorum. Başarılı öğrenciler için bir belge hazırladım. Karneyle birlikte Başarı Belgesi dağıtacağım. Her sınıftan bir kaç kişiye de bu belgeden vermeyeceğim. Gelecek dönem için daha etkili olavağına da eminim.
Bun da bir alternatif olarak değerlendirin.
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi..    22 Oca 2008, 23:52Alıntıyla Cevap Gönder

caglayan42 yazmış:
Arkadaşlar;
Ben sene başında bu dersin notu olmadığını söyledim. Ama bulundukları basamakta başarılı olurlarsa diğer basamağa geçebileceklerini anlattım. Yani dersi savsaklarsanız bu basamakta başarılı olmamazsınız ve gelecek sene de aynı basamaktan devam edersiniz. Başarılı olanlar yeni konuları öğrenirken siz aynı konuları tekrar tekrar işlersiniz diye anlattım. Uygulamasını da yapıyorum. Başarılı öğrenciler için bir belge hazırladım. Karneyle birlikte Başarı Belgesi dağıtacağım. Her sınıftan bir kaç kişiye de bu belgeden vermeyeceğim. Gelecek dönem için daha etkili olavağına da eminim.

sen istemesen de o basamakları değpiştireceksin bitecek ve geçeceksin inanan ve inanmayan çocuklarda görecek ki yine geçilip gidiliyor bu da çözüm değil arkadaş
yavuzali
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi..    22 Oca 2008, 23:56Alıntıyla Cevap Gönder

walla ben müziğide giriyorum o yüzden ikisine ortak not vereceğimi söyledim işe yaradı ancak öğrencilere yalan söylemek kötü fikir onların güvenini sarsmak ileride problem yaratır..
bote2004
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi..    23 Oca 2008, 0:06Alıntıyla Cevap Gönder

caglayan42 yazmış:
Arkadaşlar;

Örneğin bir sınıftaki 5 kişiyi basamak atlatmadınız birdahaki yıl aynı sınıfta o öğrencilere aynı basamağı nasıl anlatacaksınız. iki basmak birden mi vereceksiniz aynı derste.
saviola26
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi..    23 Oca 2008, 0:25Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar verdiğiniz davranış notları diğer davranış notları ile birlikte OKS de etkili oluyor. Bunu söylemeyi deneyebilirsiniz.
SogukSabah
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi..    23 Oca 2008, 0:37Alıntıyla Cevap Gönder

Ya niye bu kadar zorluyorsunz Bilgisayar dersinin notu karneye geçmeyeceğini söyleyin... Derse motive etmeyi de başka yollarda arayın bence
KaLeLi
Yeni Üye
Yeni Üye

BEN EYÜP ŞİMŞEK ::alkis::    26 Oca 2008, 10:11Alıntıyla Cevap Gönder

alkis alkis alkis Laughing Cool Razz Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Cool HERKESE SLM BEN BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM :: Exclamation Question +1 Arrow sleep :sleep +1 Neutral Idea Rolling Eyes Wink Exclamation Crying or Very sad Embarassed Very Happy Smile : scared Neutral HADİ BB
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

Bilgisayar öğretmenlerine karne önerisi..

page generation = 0.28342 seconds, sql queries = 56

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması