Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 6. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
cagiricia
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    21 Eyl 2008, 14:03Alıntıyla Cevap Gönder

doldurdum gönderdim hocam, Başarılar Wink
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    21 Eyl 2008, 15:14Alıntıyla Cevap Gönder

cagiricia yazmış:
doldurdum gönderdim hocam, Başarılar Wink
Çok teşekkür ediyorum hocam, emeğinize sağlık.
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    22 Eyl 2008, 21:08Alıntıyla Cevap Gönder

Var mı artıran??? Embarassed
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    25 Eyl 2008, 19:03Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bugün bir daha anladım ki, biz bilgisayar öğretmenleri gerçekten hiç önemsenmiyoruz. Shocked

Bugün bir öğretmen arkadaşıma ders ile ilgili bir şey anlatıyordum ki, "Siz zaten bilgisayarda oyun oynatmıyor musunuz?" diyerek beni dinlemek bile istemedi. Sad
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    25 Eyl 2008, 20:33Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun... Sad
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    25 Eyl 2008, 21:16Alıntıyla Cevap Gönder

Sad
Sad
Sad
Sad
Sad
Sad
Sad
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    26 Eyl 2008, 13:10Alıntıyla Cevap Gönder

Yok mu artıran?

Kaç kişinin daha desteğine ihtiyacım var biliyor musunuz Question Çoooooook Sad
firstprivate
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    26 Eyl 2008, 13:45Alıntıyla Cevap Gönder

hocam maile yolladım bakalım bizide bilgilendirirseniz sonuçları hakkında seviniriz Smile kolay gelsin
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    27 Eyl 2008, 11:59Alıntıyla Cevap Gönder

firstprivate yazmış:
hocam maile yolladım bakalım bizide bilgilendirirseniz sonuçları hakkında seviniriz Smile kolay gelsin
Teşekkür ediyorum hocam.

Ankette istediğim sayıya ulaşabilsem hemen verilerin analizine başlayıp sonuçlar hakkında bilgilendireceğim ama şu an sadece beklemek zorundayım Sad
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    27 Eyl 2008, 12:18Alıntıyla Cevap Gönder

Daha önceki sayfalara dönüp bakmak istemeyenler için anketin adresini tekrar yazıyorum:

http://www.anketx.qsh.eu/sayfa1.aspx

Anketi word dosyası halinde doldurup bana mail ile de gönderebilirsiniz. Dosyayı yeniden ekliyorum.

Mail adresim : serefogluh@hotmail.com

Bilişim-Teknolojileri_Dersi-Anket-Formu.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Bilişim-Teknolojileri_Dersi-Anket-Formu.rar
 Dosya Boyutu:  13.67 KB
 İndirilme:  2 defa

esenordelarthe
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    27 Eyl 2008, 12:51Alıntıyla Cevap Gönder

ben bu anketi çok önce doldurmuştum
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    27 Eyl 2008, 13:12Alıntıyla Cevap Gönder

Bende doldurmuştum o anketlerden son durum nedir? kaç kişi katıldı kaç kişiye daha ihtiyaç var?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder6. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar

page generation = 0.21655 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması