|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
SHİFT_DEL
Aktif Üye

| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 18 Eyl 2008, 20:36 | |
| | Anketi yaptım.. Saygılar... | |
|
|
 |
serefogluh
Site Gezgini

|
| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 18 Eyl 2008, 20:55 | |
|
 |
 |
Anketi yaptım.. Saygılar... |
Çok teşekkür ediyorum. İnanın bir kişi bile benim içn çok önemli. Aslında bu çalışmanın bütün bilgisayar öğretmneleri olarak hepimiz açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Birilerine biz de var varız demek için ve birilerine sesimizi duyurabilmekmiçin çoğunluğu sağlamalıyız. | |
|
|
 |
eliff87
Seçkin Üye

| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 18 Eyl 2008, 23:46 | |
| hocam anketi yaptım ama 2. sayfadan sonra devam et diyorum ana sayfaya geri dönüyo. geldimi gelmedimi anket anlayamadım ya da sayfaya bi bakın isterseniz  | |
|
|
 |
serefogluh
Site Gezgini

|
| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 19 Eyl 2008, 16:00 | |
|
 |
 |
hocam anketi yaptım ama 2. sayfadan sonra devam et diyorum ana sayfaya geri dönüyo. geldimi gelmedimi anket anlayamadım ya da sayfaya bi bakın isterseniz  |
Hocam öncelikle yardımınız için teşekkür ediyorum.
Linke baktım, herhangi bir sorun yok. Sadece eğer sayfadaki bütün soruları cevaplamazsanız; sayfanın en altında "Lütfen tüm soruları cevaplayınız" diye uyarı veriyor ve sizi aynı sayfaya yönlendiriyor. | |
|
|
 |
serefogluh
Site Gezgini

|
| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 20 Eyl 2008, 13:31 | |
| Arkadaşlar lütfen yardım edin, bu kadar zor mu 2-3 dakikanızı ayırmak  | |
|
|
 |
serefogluh
Site Gezgini

|
| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 20 Eyl 2008, 13:59 | |
|  | |
|
|
 |
skipper_forum
Seçkin Üye

Kayıt: 24 Şub 2007 Mesajlar: 460 Konum: Bursa --> İstanbul |
| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 20 Eyl 2008, 19:14 | |
| | nasıl gidiyor hocam tez? | |
|
|
 |
serefogluh
Site Gezgini

|
| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 21 Eyl 2008, 11:45 | |
|
 |
 |
nasıl gidiyor hocam tez? |
Hocam maalesef hiç iyi gitmiyor
Ankette istediğim sayıda kişiye ulaşamadığım için, yaşadığımız sorunları nasıl birilerine kanıtlayacağım bilmiyorum. Az sayıda insana ulaştığım için sanki bu sorunları yaşayan tek öğretmen benmişim de yanıma destekçi arıyormuşum konumuna düştüm.
Aslına bakarsanız %90 hepimiz bu sorunları yaşıyoruz ama maalesef insanlar destek vermiyorlar. Şöyle 100 kişiye daha ulaşsam, yetkililere bakın biz bu sorunları yaşıyoruz diye sesimizi duyurmaya çalışacağım ama şu an elimdeki sayı ile çok zor.
Lütfen arkadaşlar biraz duyarlı olalım. 5 dakikanızı ayırın ve anketi doldurun. Bu çalışmanın bütün bilgisayar öğretmenleri için önemli olduğunu düşünüyorum.  | |
|
|
 |
segob
Aktif Üye

|
| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 21 Eyl 2008, 12:12 | |
| | Anketi doldurup kaydettim elinize gelmişmidir yoksa maillemi göndermeliyim? | |
|
|
 |
burakserdar
Site Gezgini

| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 21 Eyl 2008, 12:24 | |
|
 |
 |
 |
 |
nasıl gidiyor hocam tez? |
Hocam maalesef hiç iyi gitmiyor
Ankette istediğim sayıda kişiye ulaşamadığım için, yaşadığımız sorunları nasıl birilerine kanıtlayacağım bilmiyorum. Az sayıda insana ulaştığım için sanki bu sorunları yaşayan tek öğretmen benmişim de yanıma destekçi arıyormuşum konumuna düştüm.
Aslına bakarsanız %90 hepimiz bu sorunları yaşıyoruz ama maalesef insanlar destek vermiyorlar. Şöyle 100 kişiye daha ulaşsam, yetkililere bakın biz bu sorunları yaşıyoruz diye sesimizi duyurmaya çalışacağım ama şu an elimdeki sayı ile çok zor.
Lütfen arkadaşlar biraz duyarlı olalım. 5 dakikanızı ayırın ve anketi doldurun. Bu çalışmanın bütün bilgisayar öğretmenleri için önemli olduğunu düşünüyorum.  |
Demek ki herkes halinden memnun.Böyle duyarsız kalınırsa bu MEB ses çıkarmayanın tepesine binmeyi pek sever, unutmayın.Yarın o dersi de alırlarsa elinizden hiç şaşırmam.6 sayfa boyunca hoca hanım resmen yalvarmış.Bu kadar duyarsızlığa da pes yani.Ondan sonra niye BÖTE mezunları teknik öğretmen statüsünde değilmiş falan...Kusura bakmayın ama şu durumu gördükten sonra iyi ki de değilsiniz, seçmece derslerle takılın yerinizde  | |
|
|
 |
serefogluh
Site Gezgini

|
| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 21 Eyl 2008, 13:48 | |
|
 |
 |
Anketi doldurup kaydettim elinize gelmişmidir yoksa maillemi göndermeliyim? |
Hocam çncelikle teşekkür etmek istiyorum. Anketimi online hazırladım ama ya online olarak kimse doldurmuyor ya da doldurulanlar bana ulaşmıyor , bir türlü anlamadım.
Hocam sizden rica etsem, size zahmet olmazsa, anketin word halini de doldurup mail gönderebilir misiniz?  | |
|
|
 |
serefogluh
Site Gezgini

|
| Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar 21 Eyl 2008, 13:55 | |
|
 |
 |
Demek ki herkes halinden memnun.Böyle duyarsız kalınırsa bu MEB ses çıkarmayanın tepesine binmeyi pek sever, unutmayın.Yarın o dersi de alırlarsa elinizden hiç şaşırmam.6 sayfa boyunca hoca hanım resmen yalvarmış.Bu kadar duyarsızlığa da pes yani.Ondan sonra niye BÖTE mezunları teknik öğretmen statüsünde değilmiş falan...Kusura bakmayın ama şu durumu gördükten sonra iyi ki de değilsiniz, seçmece derslerle takılın yerinizde |
Hocam size çok teşekkür ediyorum, valla benim düşüncelerime sözlerinizle can vermişsiniz, çok sağolun. Ne kadar da haklısınz, biz bilgisayar öğretmenleri her fırsatını bulduğumuzda yakınırız. Dersimiz seçmeli ders, notu yok, öğrenciler ve diğer öğretmenler önemsemiyor, ders saatimiz az, ek ders alamıyoruz, vb... Ama iş bunları yasallaştırmaya gelince, bir çalışma aracılığı ile yetkililere duyurmaya gelince, nedense herkes halinden memnun görünüyor. Ya bende bir sorun var, bu kadar mesleğinde her alanda sorun yaşayan biriyim ve diğer öğretmenlerin de bunları yaşadığını düşünüyorum; ya da diğer öğretmenler halinden çok memnun ve böyle devam etsin istiyorlar.
İnanır mısınız nisan (2008) ayından beri resmen yalvarıyorum, ankete katılım gösterin ve sesimizi duyuralım diye ama maalesef 6 aydır elime ulaşan anket sayısı 150 yi geçmedi.
Bilmiyorum ama bence bu bir çelişki  | |
|
|
 |
|
|