Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 5. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
SHİFT_DEL
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    18 Eyl 2008, 20:36Alıntıyla Cevap Gönder

Anketi yaptım.. Saygılar...
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    18 Eyl 2008, 20:55Alıntıyla Cevap Gönder

SHİFT_DEL yazmış:
Anketi yaptım.. Saygılar...
Çok teşekkür ediyorum. İnanın bir kişi bile benim içn çok önemli. Aslında bu çalışmanın bütün bilgisayar öğretmneleri olarak hepimiz açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Birilerine biz de var varız demek için ve birilerine sesimizi duyurabilmekmiçin çoğunluğu sağlamalıyız.
eliff87
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    18 Eyl 2008, 23:46Alıntıyla Cevap Gönder

hocam anketi yaptım ama 2. sayfadan sonra devam et diyorum ana sayfaya geri dönüyo. geldimi gelmedimi anket anlayamadım ya da sayfaya bi bakın isterseniz Confused
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    19 Eyl 2008, 16:00Alıntıyla Cevap Gönder

eliff87 yazmış:
hocam anketi yaptım ama 2. sayfadan sonra devam et diyorum ana sayfaya geri dönüyo. geldimi gelmedimi anket anlayamadım ya da sayfaya bi bakın isterseniz Confused
Hocam öncelikle yardımınız için teşekkür ediyorum.

Linke baktım, herhangi bir sorun yok. Sadece eğer sayfadaki bütün soruları cevaplamazsanız; sayfanın en altında "Lütfen tüm soruları cevaplayınız" diye uyarı veriyor ve sizi aynı sayfaya yönlendiriyor.
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    20 Eyl 2008, 13:31Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar lütfen yardım edin, bu kadar zor mu 2-3 dakikanızı ayırmak Sad
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    20 Eyl 2008, 13:59Alıntıyla Cevap Gönder

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    20 Eyl 2008, 19:14Alıntıyla Cevap Gönder

nasıl gidiyor hocam tez?
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    21 Eyl 2008, 11:45Alıntıyla Cevap Gönder

skipper_forum yazmış:
nasıl gidiyor hocam tez?
Hocam maalesef hiç iyi gitmiyor Sad

Ankette istediğim sayıda kişiye ulaşamadığım için, yaşadığımız sorunları nasıl birilerine kanıtlayacağım bilmiyorum. Az sayıda insana ulaştığım için sanki bu sorunları yaşayan tek öğretmen benmişim de yanıma destekçi arıyormuşum konumuna düştüm.

Aslına bakarsanız %90 hepimiz bu sorunları yaşıyoruz ama maalesef insanlar destek vermiyorlar. Şöyle 100 kişiye daha ulaşsam, yetkililere bakın biz bu sorunları yaşıyoruz diye sesimizi duyurmaya çalışacağım ama şu an elimdeki sayı ile çok zor.

Lütfen arkadaşlar biraz duyarlı olalım. 5 dakikanızı ayırın ve anketi doldurun. Bu çalışmanın bütün bilgisayar öğretmenleri için önemli olduğunu düşünüyorum. Sad
segob
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    21 Eyl 2008, 12:12Alıntıyla Cevap Gönder

Anketi doldurup kaydettim elinize gelmişmidir yoksa maillemi göndermeliyim?
burakserdar
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    21 Eyl 2008, 12:24Alıntıyla Cevap Gönder

serefogluh yazmış:
skipper_forum yazmış:
nasıl gidiyor hocam tez?
Hocam maalesef hiç iyi gitmiyor Sad

Ankette istediğim sayıda kişiye ulaşamadığım için, yaşadığımız sorunları nasıl birilerine kanıtlayacağım bilmiyorum. Az sayıda insana ulaştığım için sanki bu sorunları yaşayan tek öğretmen benmişim de yanıma destekçi arıyormuşum konumuna düştüm.

Aslına bakarsanız %90 hepimiz bu sorunları yaşıyoruz ama maalesef insanlar destek vermiyorlar. Şöyle 100 kişiye daha ulaşsam, yetkililere bakın biz bu sorunları yaşıyoruz diye sesimizi duyurmaya çalışacağım ama şu an elimdeki sayı ile çok zor.

Lütfen arkadaşlar biraz duyarlı olalım. 5 dakikanızı ayırın ve anketi doldurun. Bu çalışmanın bütün bilgisayar öğretmenleri için önemli olduğunu düşünüyorum. Sad

Demek ki herkes halinden memnun.Böyle duyarsız kalınırsa bu MEB ses çıkarmayanın tepesine binmeyi pek sever, unutmayın.Yarın o dersi de alırlarsa elinizden hiç şaşırmam.6 sayfa boyunca hoca hanım resmen yalvarmış.Bu kadar duyarsızlığa da pes yani.Ondan sonra niye BÖTE mezunları teknik öğretmen statüsünde değilmiş falan...Kusura bakmayın ama şu durumu gördükten sonra iyi ki de değilsiniz, seçmece derslerle takılın yerinizde Mad
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    21 Eyl 2008, 13:48Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Anketi doldurup kaydettim elinize gelmişmidir yoksa maillemi göndermeliyim?

Hocam çncelikle teşekkür etmek istiyorum. Anketimi online hazırladım ama ya online olarak kimse doldurmuyor ya da doldurulanlar bana ulaşmıyor , bir türlü anlamadım. Confused

Hocam sizden rica etsem, size zahmet olmazsa, anketin word halini de doldurup mail gönderebilir misiniz? Embarassed
serefogluh
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar    21 Eyl 2008, 13:55Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Demek ki herkes halinden memnun.Böyle duyarsız kalınırsa bu MEB ses çıkarmayanın tepesine binmeyi pek sever, unutmayın.Yarın o dersi de alırlarsa elinizden hiç şaşırmam.6 sayfa boyunca hoca hanım resmen yalvarmış.Bu kadar duyarsızlığa da pes yani.Ondan sonra niye BÖTE mezunları teknik öğretmen statüsünde değilmiş falan...Kusura bakmayın ama şu durumu gördükten sonra iyi ki de değilsiniz, seçmece derslerle takılın yerinizde

Hocam size çok teşekkür ediyorum, valla benim düşüncelerime sözlerinizle can vermişsiniz, çok sağolun. Ne kadar da haklısınz, biz bilgisayar öğretmenleri her fırsatını bulduğumuzda yakınırız. Dersimiz seçmeli ders, notu yok, öğrenciler ve diğer öğretmenler önemsemiyor, ders saatimiz az, ek ders alamıyoruz, vb... Ama iş bunları yasallaştırmaya gelince, bir çalışma aracılığı ile yetkililere duyurmaya gelince, nedense herkes halinden memnun görünüyor. Ya bende bir sorun var, bu kadar mesleğinde her alanda sorun yaşayan biriyim ve diğer öğretmenlerin de bunları yaşadığını düşünüyorum; ya da diğer öğretmenler halinden çok memnun ve böyle devam etsin istiyorlar.

İnanır mısınız nisan (2008) ayından beri resmen yalvarıyorum, ankete katılım gösterin ve sesimizi duyuralım diye ama maalesef 6 aydır elime ulaşan anket sayısı 150 yi geçmedi.

Bilmiyorum ama bence bu bir çelişki Mad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder5. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Bilgisayar Öğretmenleri Olarak Yaşadığımız Sorunlar

page generation = 0.16856 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması