Re: HEM Yeni Sistem BİLGİSAR KULLANIMI Kursu Tek Başlık
25 Kas 2009, 01:14
Site Gezgini
Hocam 280/160 demek. 160 saati kursta alacak. 280 saat ise öğrenci istediği yerde alacak. Yani evinde uygulamasını yapacak anlamında. Bana öyle demişlerdi halk eğitimde.
23 Ara 2009, 13:13
Tecrübeli Üye
Bugün yaptığım ikinci sınavın sorularını ekleyecektim, fakat yeterli inceleme yapılmadan(konu bile okunmadan) kilitlenen konuları protesto amacıyla göndermiyor ve ilk mesajı içindeki tüm içerikle beraber siliyorum.
_________________ Müslümanlık nerde? Bizden geçmiş insanlık bile...
Bugün yaptığım ikinci sınavın sorularını ekleyecektim, fakat yeterli inceleme yapılmadan(konu bile okunmadan) kilitlenen konuları protesto amacıyla göndermiyor ve ilk mesajı içindeki tüm içerikle beraber siliyorum.
hocam bu konu başlığındaki paylaşımlarınızı takip ediyorduk, almış olduğunuz karara saygımız var tabiki ama başkalarına da kızarak bizleri paylaşımlardan mahrum etmeyiniz lütfen..
23 Ara 2009, 21:59
Tecrübeli Üye
..LysimakhoS.. yazdı:
@lperen yazdı:
hocam bu konu başlığındaki paylaşımlarınızı takip ediyorduk, almış olduğunuz karara saygımız var tabiki ama başkalarına da kızarak bizleri paylaşımlardan mahrum etmeyiniz lütfen..
Sevgili Hocam kusura bakmayın, yola devam etmeden önce bazı şeyleri düzene koymak, eski haline getirmek lazım.
_________________ Müslümanlık nerde? Bizden geçmiş insanlık bile...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.