Arkadaşlar hem otomasyon sisteminde Hem İşlemleri > Kurs/Kursiyer İşlemleri > Kurs Ünite/Modülleri bölümünde teorik ve pratik şeklinde iki alan var. Bunları neye göre dolduruyoruz bilen var mı?
ben yıllar önce %30 teorik %70 pratik yapmıştım. ama plana riayet etmedim. yani bu oranları kafama göre girmiştim. Halk eğitim böyle demişti. Yine bi sorun halk eğitime
bazı halk eğitim müdür yardımcılarına zor geliyor siz giriyorsunuz.arkadaşlarımda kafasına göre girmiş 160 saatlik kursta %5 - % 5 %10-10 %10-20 gibi yapmışlar.
_________________ taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar, toprak ol da bak nasıl güller açar. taş gibi idin, çok gönül kırdın, yeter, toprak ol,üstünde hoş güller biter. mevlana
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.