Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    09 May 2008, 20:37Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşalar ben dyned ile ilgili hiçbir çalışma yapmadım sorun olurmu acaba.
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    09 May 2008, 21:10Alıntıyla Cevap Gönder

bende yapmadım hocam yapabilecek bi ortamim da yok zaten Sad
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    09 May 2008, 21:18Alıntıyla Cevap Gönder

Yapmadıysanız bu sene sorun yok ama seneye ucundanda olsa başlıyın derim. Bizde daha bu bu hafta başladık ama sırf sorun. Bizden çok ingilizce öğretmenlerinin başı ağrıyor.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    09 May 2008, 21:23Alıntıyla Cevap Gönder

Yaaa benim lab bunu için hiçte uygun değil kaldıki öğrencilerimiz bir ödev için internete kafeye bile gidemiyor. Çalışabilmeleri için bilgisayrı olacak artı nete bağlı olması gerkiyormuş. Şimdi biz bu öğrencilere farz edelimki cdleri(okaadar cdyi nasıl çekiceksem artık) zorla dağıttık. Bu öğrenciler nasıl kullancak hem takip edicek olan hiç bir hoca (ingilizceciler) gönüllü değil bu iş nasıl olacak bilemiyorum. Question
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    09 May 2008, 21:31Alıntıyla Cevap Gönder

Sorumluluk ingilizce öğretmenlerinde. CD kopyalama işide bizim görevimiz değil, her sınıf öğretmeni kendi sınıfına kopyaladı, şifrelerini aldı, bize sadece sistemi yüklemek ve kullanımına yardımcı olmak düşüyo.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    09 May 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

serefcan yazmış:
Sorumluluk ingilizce öğretmenlerinde. CD kopyalama işide bizim görevimiz değil, her sınıf öğretmeni kendi sınıfına kopyaladı, şifrelerini aldı, bize sadece sistemi yüklemek ve kullanımına yardımcı olmak düşüyo.

Genelde sorumluluğun çoğunu formnatörlere veriyorlarda birde yazılı olarak bana görevlendirildiniz dendi. Bende bu konuda hiçbir çalışma yapmadım inglizcecilerimiz de sorumluluk almak istemiyorlar.
gulages72
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    09 May 2008, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

bize de daha geçen hafta geldi...tüm bilgisayarlara kurduk ama bu uygulaması biraz zor olacak galiba...
Behken
Yeni Üye
Yeni Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    13 May 2008, 14:11Alıntıyla Cevap Gönder

Branşım ne ingilizce ,ne formatörlük sırf ingilizce öğretmenine yardımcı olayım diye buralara kayıt oldum ,dyneti öğrendim ,o na öğrettim ,her türlü yardımı yaptım ..Hiç bir halt yemedi şimdiye kadar ..VE MİLYON KERE PİŞMAN OLDUM ÇABAM İÇİN

Ama bilmediği bir şey var istenilecek rapora ne yazacak merak ediyorum
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    13 May 2008, 14:13Alıntıyla Cevap Gönder

Behken yazmış:
Branşım ne ingilizce ,ne formatörlük sırf ingilizce öğretmenine yardımcı olayım diye buralara kayıt oldum ,dyneti öğrendim ,o na öğrettim ,her türlü yardımı yaptım ..Hiç bir halt yemedi şimdiye kadar ..VE MİLYON KERE PİŞMAN OLDUM ÇABAM İÇİN

Ama bilmediği bir şey var istenilecek rapora ne yazacak merak ediyorum

Hocam merak etmeyin bukonuda bir kaybınız yok aksine bakın birçok şey öğrennmişsiniz.
turgutterzi
Site Gezgini
Site Gezgini

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    26 May 2008, 11:04Alıntıyla Cevap Gönder

ehhehehe, bizi de toplantıya çağırmışlar yarın gideceğiz. 2 ing öğretmenide yatıyordu nasıl olsa tayin isteyip gidecekdik diye... ben de elimden gelen yardımı yapacağımı söylemiştim hiç oralı olmamışlardı.... yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım toplantının amacı neeymiş ?
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    26 May 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

BENDE YAPMADIM ARKADAŞLAR.İNŞ.UĞRAŞTIRMAZLAR BUNDAN SONRADA....
kondansatör
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım    26 May 2008, 11:09Alıntıyla Cevap Gönder

Turgut hendek bote ??
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım

page generation = 0.14300 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması