|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4014 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 09 May 2008, 20:37 | |
| | Arkadaşalar ben dyned ile ilgili hiçbir çalışma yapmadım sorun olurmu acaba. | |
|
|
 |
aakcakaza
Süper Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 09 May 2008, 21:10 | |
| bende yapmadım hocam yapabilecek bi ortamim da yok zaten  | |
|
|
 |
serefcan
Süper Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 09 May 2008, 21:18 | |
| | Yapmadıysanız bu sene sorun yok ama seneye ucundanda olsa başlıyın derim. Bizde daha bu bu hafta başladık ama sırf sorun. Bizden çok ingilizce öğretmenlerinin başı ağrıyor. | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 09 May 2008, 21:23 | |
| Yaaa benim lab bunu için hiçte uygun değil kaldıki öğrencilerimiz bir ödev için internete kafeye bile gidemiyor. Çalışabilmeleri için bilgisayrı olacak artı nete bağlı olması gerkiyormuş. Şimdi biz bu öğrencilere farz edelimki cdleri(okaadar cdyi nasıl çekiceksem artık) zorla dağıttık. Bu öğrenciler nasıl kullancak hem takip edicek olan hiç bir hoca (ingilizceciler) gönüllü değil bu iş nasıl olacak bilemiyorum.  | |
|
|
 |
serefcan
Süper Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 09 May 2008, 21:31 | |
| | Sorumluluk ingilizce öğretmenlerinde. CD kopyalama işide bizim görevimiz değil, her sınıf öğretmeni kendi sınıfına kopyaladı, şifrelerini aldı, bize sadece sistemi yüklemek ve kullanımına yardımcı olmak düşüyo. | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 09 May 2008, 21:45 | |
|
 |
 |
Sorumluluk ingilizce öğretmenlerinde. CD kopyalama işide bizim görevimiz değil, her sınıf öğretmeni kendi sınıfına kopyaladı, şifrelerini aldı, bize sadece sistemi yüklemek ve kullanımına yardımcı olmak düşüyo. |
Genelde sorumluluğun çoğunu formnatörlere veriyorlarda birde yazılı olarak bana görevlendirildiniz dendi. Bende bu konuda hiçbir çalışma yapmadım inglizcecilerimiz de sorumluluk almak istemiyorlar. | |
|
|
 |
gulages72
Seçkin Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 09 May 2008, 22:10 | |
| | bize de daha geçen hafta geldi...tüm bilgisayarlara kurduk ama bu uygulaması biraz zor olacak galiba... | |
|
|
 |
Behken
Yeni Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 13 May 2008, 14:11 | |
| Branşım ne ingilizce ,ne formatörlük sırf ingilizce öğretmenine yardımcı olayım diye buralara kayıt oldum ,dyneti öğrendim ,o na öğrettim ,her türlü yardımı yaptım ..Hiç bir halt yemedi şimdiye kadar ..VE MİLYON KERE PİŞMAN OLDUM ÇABAM İÇİN
Ama bilmediği bir şey var istenilecek rapora ne yazacak merak ediyorum | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 13 May 2008, 14:13 | |
|
 |
 |
Branşım ne ingilizce ,ne formatörlük sırf ingilizce öğretmenine yardımcı olayım diye buralara kayıt oldum ,dyneti öğrendim ,o na öğrettim ,her türlü yardımı yaptım ..Hiç bir halt yemedi şimdiye kadar ..VE MİLYON KERE PİŞMAN OLDUM ÇABAM İÇİN
Ama bilmediği bir şey var istenilecek rapora ne yazacak merak ediyorum |
Hocam merak etmeyin bukonuda bir kaybınız yok aksine bakın birçok şey öğrennmişsiniz. | |
|
|
 |
turgutterzi
Site Gezgini

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 26 May 2008, 11:04 | |
| | ehhehehe, bizi de toplantıya çağırmışlar yarın gideceğiz. 2 ing öğretmenide yatıyordu nasıl olsa tayin isteyip gidecekdik diye... ben de elimden gelen yardımı yapacağımı söylemiştim hiç oralı olmamışlardı.... yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım toplantının amacı neeymiş ? | |
|
|
 |
hmmtklnc
Seçkin Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 26 May 2008, 11:06 | |
| | BENDE YAPMADIM ARKADAŞLAR.İNŞ.UĞRAŞTIRMAZLAR BUNDAN SONRADA.... | |
|
|
 |
kondansatör
Tecrübeli Üye