|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
safirr
Site Gezgini

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 14:11 | |
| | toplantımız var yarın ama en kısa zamanda kurulması gerekiyomuş.başlamayannlar hakkında soruşturma açılacakmış | |
|
|
 |
ickerya
Aktif Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 14:24 | |
| | Hocam geçtiğimiz günlerde biz dyned ile ilgili bir bilgilendirme toplantısına katıldık. Emin olun ki bu işin formatörlerle bir alakası yok ama idarecilerimiz bize veriyolar bu işi. İl İLSİS sorumlusunun soylediğine gore tüm sorumluluk okul idaresi ve ingilizce öğretmeninde. | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4014 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 14:37 | |
| Arkadaşalar bizim müdürde sıkıştırıyor bir hafta bilgisayarcılar ve ingilizceciler derse girmeyecek bu dyned işi ile ilgilenecek dendi. Bizde bu hafta bu işi halletmeye çalışıyoruz. Nerdeyse 2000 cd işini bana veriyorlardı yaaaa.Sanki çok kolay da deniyor ki: formatörsünüz mesai saatiniz 8-5 değil mi? Yapamayacağımı söyledim ondan sonra her sınıfı olan hocaya 5 cd çekip vermeye karar kıldık. Okulun bütcesi az olduğunudan her hocaya 3 cd çoğaltıp verdim toplam 100 cd ile yırttım. Ama kayıtları girmeye devam ediyoruz.
Hocalarım yapmayanlar hakkında soruşturma açılacağı söylendi. Yapmayan arkadaşalar epğer görevlendirme gelmişse uğraşmalarını tavsi ederim. Benim lab çok eski laba kurmadım. Zaten kaldırmazlarda ama öğrenciler o dağıttığımız cdlerden kendilerine çoğaltacaklar. | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4014 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 14:45 | |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
Sorumluluk ingilizce öğretmenlerinde. CD kopyalama işide bizim görevimiz değil, her sınıf öğretmeni kendi sınıfına kopyaladı, şifrelerini aldı, bize sadece sistemi yüklemek ve kullanımına yardımcı olmak düşüyo. |
Genelde sorumluluğun çoğunu formnatörlere veriyorlarda birde yazılı olarak bana görevlendirildiniz dendi. Bende bu konuda hiçbir çalışma yapmadım inglizcecilerimiz de sorumluluk almak istemiyorlar. |
hasari hocam dyned ile ilgili ilinizden mutlaka bir giden olmuştur MAYIS ayı başında DYNED ile ilgili bir seminer yapılmış ERZURUM DA orada bilgi alan arkadaşlar olmuşlar bir araştırın bizim burada ilisis il sorumlusu aynı zamanda dyned sorumlusu ile bir toplantı yapıldı ve gerekli açıklamalr yapıldı.
yani kıssacası mutlaka çalışılması gerektiği bildirildi. internet bağlantısına gerlince sadece 145 veya 146 dan 15 saniye bağlanıldıgı vakit 15 gün idare ediyor her 15 günde bir bu yolla bağlanılsa bile yeterli geliyor sisteme kayıtlı iseniz bilginize.... |
Tşekkürler hocam bende bu hafta halledip kurtulayım şu işten... | |
|
|
 |
yasmin
Site Gezgini

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 14:57 | |
| | Ben okulumdaki bütün bilgisayarlara dynedi kurdum. İngilizce öğretmenimiz de bütün sınıfların öğrencilerine şifrelerini verdi. Şu anda sistem gayet iyi gidiyo. Öğrenciler günde yarım saat ingilizce çalışıyorlar. Tek sorun kulaklıkların çabuk kırılması ve bütün öğrencilerin gelip benim başımı ağrıtması, ama yine de bir şeyler öğrensinler de gerisi önemli değil. Bence sistemi biran önce kurun gayet güzel bir yazılım. Hem de bize yazı geldi kurmamız gerektiğine dair. | |
|
|
 |
mpurcuklu
Aktif Üye

Kayıt: 21 Ekm 2007 Mesajlar: 216 Konum: ADANA (Hakkari'de görev yapıyor) |
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 15:23 | |
| Arkadaşlar geçmiş olsun o zaman. Ben 2. Dönemin başından beri uğraşıyorum dyned belasıyla. Hepinize Allah yardımcı olsun  | |
|
|
 |
frezmb
Aktif Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 15:39 | |
| | Bu soruşturma olayı doğru mu? | |
|
|
 |
okur_musun
Seçkin Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 28 Ağu 2008, 0:33 | |
| bu dyned işi de ne belaymışş ne çok soru sorulmuş bu konuyla ilgili böylee
mayıs zamanında interete bağlandı okulumuz, bu seminer döneminde başlamak lazım sanırım işlere. Şimdiden bakayım bari nedir bu ne değildir, ilgilenmemiştim daha işim zor galiba. | |
|
|
 |
Türkiye58
Süper Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 28 Ağu 2008, 0:38 | |
| | valla ben kurmuştum bilgisayarlara ingilizce öğretmenimiz uğraşmıştı ders anlatmaya ama tam verimli olmuyor girişte sorun oluyor arkadaşlar | |
|
|
 |
sarı_sarı
Site Gezgini

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 21 Eyl 2008, 17:58 | |
| bize de şifresi bu hafta geldi
ben konu ile ilgili hiç bir şey bilmiyorum
okula yeni tayin oldum
geldiğim yerde bilgisayar dışında her derse giriyordum
tamamen fransızım yani... | |
|
|
 |
doganok
Yeni Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 17 Ksm 2008, 11:34 | |
| | dnyed mecburi mi?Yasal boyutu ne? | |
|
|
 |
ozkaan
Seçkin Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 17 Ksm 2008, 12:20 | |
| hocam ben yaptımda ne oldu..... okulumuzda emekliliği iki ingilizce öğretmenimiz vardı ellerinden gelse dese sen giriver diyeceklerdiii... herşey hazır.. hazır hatta öğrencilerinin ders kilitlerini bile ben takip eiyordum....
şimdimi formatörlük iptal oldu... ben baişka bir okula sürgün gübü geçici görevlendirme ilr gittim......
bilgisayar lab. kilitli.....
bunlar bir yana.
formatör öğremen görevlerinde şöyle bir madde vardı..
bilgisayar ders yazılımları dışındada gerekli eğitim programlarını kurmak kullanıma hazır hale getirmek gibi bir görevimiz var.... ben ce kurun hocam.... Dyneti ingilizce öğretmenleri uygular mı uygulamaznı bilmem ama kuruklumu yapmak formatörün göreviiiii (eğer formatörseniz tabi) dyneti ugulamak ise ingilizce öğretmenlerinini sorumluluğunda... | |
|
|
 |
|
|