|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hmmtklnc
Seçkin Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 26 May 2008, 11:06 | |
| | BENDE YAPMADIM ARKADAŞLAR.İNŞ.UĞRAŞTIRMAZLAR BUNDAN SONRADA.... | |
|
|
 |
kondansatör
Tecrübeli Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 26 May 2008, 11:09 | |
| | Turgut hendek bote ?? | |
|
|
 |
cubido
Aktif Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 8:32 | |
| | Bizim okulada bugün yazı geldi. dynedi en geç 13 hazirana kadar kurmamız isteniyor aksi halde müdür ve ingilizce öğretmenleri hakkında yasal işlem yapılır diyor.ama kurmaya çalışıyoruz...hata ...hata. kopya bir cd verdiler uğraş dur ... | |
|
|
 |
berra_u
Aktif Üye

Kayıt: 16 Ekm 2007 Mesajlar: 178 Konum: Sivas ve ilçeleri |
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 8:41 | |
|
 |
 |
Bizim okulada bugün yazı geldi. dynedi en geç 13 hazirana kadar kurmamız isteniyor aksi halde müdür ve ingilizce öğretmenleri hakkında yasal işlem yapılır diyor.ama kurmaya çalışıyoruz...hata ...hata. kopya bir cd verdiler uğraş dur ... |
hocam aynı durumu ben de yaşıyorum. bir ara ders anlatmayı falan bırakıp sadece dyned kurulumuyla ugrasıyordum. surekli hata.hiç kullanılmayacak bir şeyle bu kadar ugraştıgım yetmiyormuş gibi bir de inglizcecinin tripleriyle karsılaştım. baktım olmuyo ben de bıraktım .
 | |
|
|
 |
keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 861 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 8:45 | |
| | bi ben mi dyned te sorun yaşamıyorum acaba ? İkinci dönem başı bütün lab a kurdum öğrencilerle bi hafta dyned bi hafta bilgisayar dersi yapıyoruz.Cd kopyalama şifre vs işlerini ing öğretmenimiz yaptı bana sadece bilgisayarlara kurulumu kaldı.Ama şu ana kadar bizden hiç bir şekilde bir dönüt istenmedi milli eğitim tarafından. | |
|
|
 |
cubido
Aktif Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 8:48 | |
|
 |
 |
 |
 |
Bizim okulada bugün yazı geldi. dynedi en geç 13 hazirana kadar kurmamız isteniyor aksi halde müdür ve ingilizce öğretmenleri hakkında yasal işlem yapılır diyor.ama kurmaya çalışıyoruz...hata ...hata. kopya bir cd verdiler uğraş dur ... |
hocam aynı durumu ben de yaşıyorum. bir ara ders anlatmayı falan bırakıp sadece dyned kurulumuyla ugrasıyordum. surekli hata.hiç kullanılmayacak bir şeyle bu kadar ugraştıgım yetmiyormuş gibi bir de inglizcecinin tripleriyle karsılaştım. baktım olmuyo ben de bıraktım .
 |
o konuda bizim arkadaşlar anlayışlılar sağolsunlar(ingilizce öğretmenlerimiz .ama bu dyned midir nedir durmadan hata veriyor kafayı yedirecek bana... | |
|
|
 |
sitelerde
Tecrübeli Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 9:08 | |
| Arkadaşlar sadece istekli öğrencilere verdik. Ben cd çoğalttım, İngilizce öğretmenimiz şifre verdi. Başta çok sıkıntılı çalışan sistem şimdilerde iyi. Ancak eğitsel yönü pek de iyi değil açıkçası. Çok eski ve öğrenci seviyesine uygun olmayan bir yazılım.
Yine de elimizden geldiğince yaptık. Lab'a kurmadım çünkü 4,3 GB hdd neredeyse dolu(eğitim yazılımları, eğitsel oyunlar, ofis vd.) Zaten bilgisayarlar külüstür. Numunelik birisinde Dyned kuracağım o kadar. | |
|
|
 |
cubido
Aktif Üye

|
| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 9:14 | |
| | yok ya olmuyorrrr... bu dynedi kuranları bir daha tebrik etmek istiyorum..bu dyned adamı verem eder...başkada bişi demiyorum | |
|
|
 |
Yalnız_Kurt
Süper Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 9:40 | |
|
 |
 |
 |
 |
Sorumluluk ingilizce öğretmenlerinde. CD kopyalama işide bizim görevimiz değil, her sınıf öğretmeni kendi sınıfına kopyaladı, şifrelerini aldı, bize sadece sistemi yüklemek ve kullanımına yardımcı olmak düşüyo. |
Genelde sorumluluğun çoğunu formnatörlere veriyorlarda birde yazılı olarak bana görevlendirildiniz dendi. Bende bu konuda hiçbir çalışma yapmadım inglizcecilerimiz de sorumluluk almak istemiyorlar. |
hasari hocam dyned ile ilgili ilinizden mutlaka bir giden olmuştur MAYIS ayı başında DYNED ile ilgili bir seminer yapılmış ERZURUM DA orada bilgi alan arkadaşlar olmuşlar bir araştırın bizim burada ilisis il sorumlusu aynı zamanda dyned sorumlusu ile bir toplantı yapıldı ve gerekli açıklamalr yapıldı.
yani kıssacası mutlaka çalışılması gerektiği bildirildi. internet bağlantısına gerlince sadece 145 veya 146 dan 15 saniye bağlanıldıgı vakit 15 gün idare ediyor her 15 günde bir bu yolla bağlanılsa bile yeterli geliyor sisteme kayıtlı iseniz bilginize.... | |
|
|
 |
direnc
Site Gezgini

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 10:02 | |
| | Ben calistigim okullarda donanim gereksinimini karsilayabilen bilgisayarlarin hepsine kurdum; ama hic bir ingilizce ogretmeni kullanmadi. | |
|
|
 |
safirr
Site Gezgini

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 14:11 | |
| | toplantımız var yarın ama en kısa zamanda kurulması gerekiyomuş.başlamayannlar hakkında soruşturma açılacakmış | |
|
|
 |
ickerya
Aktif Üye

| Ben dynede ilgili hiçbir çalışma yapmadım 27 May 2008, 14:24 | |
| | Hocam geçtiğimiz günlerde biz dyned ile ilgili bir bilgilendirme toplantısına katıldık. Emin olun ki bu işin formatörlerle bir alakası yok ama idarecilerimiz bize veriyolar bu işi. İl İLSİS sorumlusunun soylediğine gore tüm sorumluluk okul idaresi ve ingilizce öğretmeninde. | |
|
|
 |
|
|