|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
artilar
Yeni Üye

|
| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 24 Eyl 2007, 17:39 | |
| arkadaşlar internet te o kadar aradım bir türlü bulamadım. bulduklarımda sorunlu gerçi kartın kendisi de sorunlu ama neyse. elinizde bu kartın driveri varsa gönderibilirmisiniz arkaşlar.
ramazan ramazan hac sevabı işlersiniz
| |
|
|
 |
sisyphem
Tecrübeli Üye

|
| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 24 Eyl 2007, 18:02 | |
| Buyur hocam. Yalnız 1. faz beko bilgisayarların ethernet kartlarında genel bir sorun var. Bazen tanıyor bazen tanımıyor. Umarım işini görür.
| Açıklama: |
| Beko 1. Faz Ethernet Kartı Driver |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
ETHERNET.rar |
| Dosya Boyutu: |
346.97 KB |
| İndirilme: |
164 defa |
| |
|
|
 |
zorba
Aktif Üye

|
| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 24 Eyl 2007, 18:46 | |
| | teşekürler
| |
|
|
 |
artilar
Yeni Üye

|
| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 24 Eyl 2007, 20:33 | |
| teşekkürler hocam
| |
|
|
 |
thief_xxx
Site Gezgini

| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 25 Eyl 2007, 16:16 | |
| teşekkür edriz.bu ethernet kartı hakkında soyleyeceklerim
adamı kanser eder be ...valla kıracam hepsini tek tek..bulsam ikinci el alacam yenısını bu ne be rezillik valla..
| |
|
|
 |
thief_xxx
Site Gezgini

| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 25 Eyl 2007, 16:35 | |
| | yok abi bu driverı nası tanıtıyonuz hayret bişe tamam mal bozuk olabilir ancak paylasım driveride işe yaramadı ne ilginçtir ya..
| |
|
|
 |
artilar
Yeni Üye

|
| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 26 Eyl 2007, 19:17 | |
| | arkadaşlar bu ethernet kartını problemli diye ve tam olarak tanıtamadığım için değiştireyim dedim. inca ethernet kartı aldım. bilgisayara taktım. bilgisayar hiç açılmadı. kartı çıkarttım açıldı. başka bir inca ethernet kartı taktım. gene aynı sorun. ne biçim bilgisayarlar bunlar anlayamadım. sizin başınıza böyle birşey geldimi bir sorayım. yeni ethernet kartları bu bekolarda çalışmıyormu acaba. ille accton mu olacak. deli oldum yav
| |
|
|
 |
thief_xxx
Site Gezgini

| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 26 Eyl 2007, 19:43 | |
| | o accton etherneti varya..devletin olmasa benım olsaydı teker teker kırardım valla..bu neya bi acıyorum sorun yok calısıyor..bi acıyorrum kayboluyo..delirecem..eni sonunda interneti kullanmasınlar cocuklar daha iyi diyecem ama içim el vermıyo...baska bi ethernet kartı denemedim arkadaşım.ancak sorun olacagına emınım..su accton kesin cozum bulan yokmu ya..bı çaışmayıp bı calısmasına ..formatorler yanı ıl formatorleri buna kesin cozum bulmalılardı bence.bana gore kokten toplatıp fırmaya postalamaları lazımdı..ama onlarada hak vermıyor değilim ugrasılmaz abi o kartlarla...ben delirecem valla...
| |
|
|
 |
hakanotuken
Seçkin Üye

| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 30 Mar 2008, 19:09 | |
| | bu bilgisayarlarda bilindiği gibi 98 yüklü birine 256 sd ram takıp xp yükledim çok güzel çalıştı ama ethernet kartını tanımadı yukarıdaki dosyayı indirdim ondada xp sürücüsü yok ne yapacaz çözümü olan varmı
| |
|
|
 |
yuureii
Seçkin Üye

| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 30 Mar 2008, 19:39 | |
| | Win ME otomatik tanıyor bu ethernet kartlarını. Tabi bazen bilgisayarı açtığınızda Mac FF-FF-FF-FF-FF-FF şeklinde görünüyor doğal olarak internete bağlanmıyor.
| |
|
|
 |
alpago
Site Gezgini

|
| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 30 Mar 2008, 19:45 | |
| Daha önceki okulumda ben bir tane XP için çalışan sürücü bulmuştum. Fakat şu an nerede bu sürücü bilmiyorum.
Ayrıca 5-10 ytl için uğraştığına değmez. Yenisini al kurtul eskisinden. En garantisi bu.
| |
|
|
 |
hakanotuken
Seçkin Üye

| beko (faz1) accton ethernet kartı driver 30 Mar 2008, 20:14 | |
| | hocam 5-10 ytl olduğu malum ancak 15 tane olunca biraz zor oluyor alması. Zaten 15 tane 256 sd ram alacağız birde bu çıkarsa müdür öyle kalsın der çıkar. Windows xp' nin bunları otamatik tanıması gerekmiyor mu. Birde başka pc ye takıp denesem mi belki onda olur malum 1. faz böyle
| |
|
|
 |
|
|