Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

beko (faz1) accton ethernet kartı driver

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
artilar
Yeni Üye
Yeni Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    24 Eyl 2007, 17:39Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar internet te o kadar aradım bir türlü bulamadım. bulduklarımda sorunlu gerçi kartın kendisi de sorunlu ama neyse. elinizde bu kartın driveri varsa gönderibilirmisiniz arkaşlar.

ramazan ramazan hac sevabı işlersiniz Laughing
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    24 Eyl 2007, 18:02Alıntıyla Cevap Gönder

Buyur hocam. Yalnız 1. faz beko bilgisayarların ethernet kartlarında genel bir sorun var. Bazen tanıyor bazen tanımıyor. Umarım işini görür.

ETHERNET.rar
 Açıklama:
Beko 1. Faz Ethernet Kartı Driver

İndir
 Dosya Adı:  ETHERNET.rar
 Dosya Boyutu:  346.97 KB
 İndirilme:  164 defa

zorba
Aktif Üye
Aktif Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    24 Eyl 2007, 18:46Alıntıyla Cevap Gönder

teşekürler
artilar
Yeni Üye
Yeni Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    24 Eyl 2007, 20:33Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam alkis
thief_xxx
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    25 Eyl 2007, 16:16Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkür edriz.bu ethernet kartı hakkında soyleyeceklerim
adamı kanser eder be ...valla kıracam hepsini tek tek..bulsam ikinci el alacam yenısını bu ne be rezillik valla..
thief_xxx
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    25 Eyl 2007, 16:35Alıntıyla Cevap Gönder

yok abi bu driverı nası tanıtıyonuz hayret bişe tamam mal bozuk olabilir ancak paylasım driveride işe yaramadı ne ilginçtir ya..
artilar
Yeni Üye
Yeni Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    26 Eyl 2007, 19:17Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu ethernet kartını problemli diye ve tam olarak tanıtamadığım için değiştireyim dedim. inca ethernet kartı aldım. bilgisayara taktım. bilgisayar hiç açılmadı. kartı çıkarttım açıldı. başka bir inca ethernet kartı taktım. gene aynı sorun. ne biçim bilgisayarlar bunlar anlayamadım. sizin başınıza böyle birşey geldimi bir sorayım. yeni ethernet kartları bu bekolarda çalışmıyormu acaba. ille accton mu olacak. deli oldum yav
thief_xxx
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    26 Eyl 2007, 19:43Alıntıyla Cevap Gönder

o accton etherneti varya..devletin olmasa benım olsaydı teker teker kırardım valla..bu neya bi acıyorum sorun yok calısıyor..bi acıyorrum kayboluyo..delirecem..eni sonunda interneti kullanmasınlar cocuklar daha iyi diyecem ama içim el vermıyo...baska bi ethernet kartı denemedim arkadaşım.ancak sorun olacagına emınım..su accton kesin cozum bulan yokmu ya..bı çaışmayıp bı calısmasına ..formatorler yanı ıl formatorleri buna kesin cozum bulmalılardı bence.bana gore kokten toplatıp fırmaya postalamaları lazımdı..ama onlarada hak vermıyor değilim ugrasılmaz abi o kartlarla...ben delirecem valla...
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 19:09Alıntıyla Cevap Gönder

bu bilgisayarlarda bilindiği gibi 98 yüklü birine 256 sd ram takıp xp yükledim çok güzel çalıştı ama ethernet kartını tanımadı yukarıdaki dosyayı indirdim ondada xp sürücüsü yok ne yapacaz çözümü olan varmı
yuureii
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 19:39Alıntıyla Cevap Gönder

Win ME otomatik tanıyor bu ethernet kartlarını. Tabi bazen bilgisayarı açtığınızda Mac FF-FF-FF-FF-FF-FF şeklinde görünüyor doğal olarak internete bağlanmıyor.
alpago
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 19:45Alıntıyla Cevap Gönder

Daha önceki okulumda ben bir tane XP için çalışan sürücü bulmuştum. Fakat şu an nerede bu sürücü bilmiyorum.

Ayrıca 5-10 ytl için uğraştığına değmez. Yenisini al kurtul eskisinden. En garantisi bu.
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 20:14Alıntıyla Cevap Gönder

hocam 5-10 ytl olduğu malum ancak 15 tane olunca biraz zor oluyor alması. Zaten 15 tane 256 sd ram alacağız birde bu çıkarsa müdür öyle kalsın der çıkar. Windows xp' nin bunları otamatik tanıması gerekmiyor mu. Birde başka pc ye takıp denesem mi belki onda olur malum 1. faz böyle
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

beko (faz1) accton ethernet kartı driver

page generation = 0.15609 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması