Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

beko (faz1) accton ethernet kartı driver

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 23:52Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Accton EN1207F. +1

evet böyle idi sanırım ama mmcmmc hocam buraya eklesede bizde indirsek keşke
mtavsanci
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    31 Mar 2008, 15:43Alıntıyla Cevap Gönder

Ne problem kartmış. Bunları alırken çok aradılar mı acaba. Ben sadece benim problemim sanıyordum. Çok kişinin başını yaktı bu kart Çooookkkkk Rolling Eyes Atsakta kurtulsak şunlardan yada açık artırmaya mı çıkarsak

Satılık 10 adet Accton 1207F ethernet kartı var..

Bunlara para vercek birini bulurmuyuz acaba Cool
osmanX
Aktif Üye
Aktif Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    31 Mar 2008, 17:02Alıntıyla Cevap Gönder

mmcmmc hocam bekliyoruz
mmcmmc
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    05 Nis 2008, 14:14Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar pazartesi okula gidince göndericem aynı belayı bende yaşadım ve halen yaşıyorum aynı bilgisayarlarla eğitim vermeye çalışıyorum bende. ama halen daha hepsi çalışıyor atamıyorum. Ama bir haber aldım labaratuvarım ağustos ayında yenilecek darısı sizlerin başına.
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    05 Nis 2008, 14:43Alıntıyla Cevap Gönder

Ethernet kartları 5 ytl. Niye alıp kurtulmuyorsunuz bunlardan.
mmcmmc
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    06 Nis 2008, 10:04Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yeni ethernete gerek yok işte driver buradan bu diriverı ben win98 te kullanıyorum sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Sıfırdan bir 98 kurun ve gerekli programları sonrada deepfrese kur arkanı rahatlıkla yasla.
yuureii
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    06 Nis 2008, 11:29Alıntıyla Cevap Gönder

atalar yazmış:

42 ile 5'i çarp ne oluyor sonuç? Bulduğun sonucu okul müdürüne söyle ne diyor?
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    06 Nis 2008, 13:17Alıntıyla Cevap Gönder

yuureii yazmış:
atalar yazmış:

42 ile 5'i çarp ne oluyor sonuç? Bulduğun sonucu okul müdürüne söyle ne diyor?

Okulunda 42 bilgisayar var ve hepsinin mi ethernet kartı sorunlu.

Bende 16 bilgisayar var 6-7 tanesini değiştirdim diğerlerinde herhangi bir hata almıyorum. Hatalıları belirlemek zor olabilir tabi 42 tanesi arasında.

Ve her okulda sizde olduğu gibi 42 bilgisayar olacak değil. Çoğu okuldaki bt sınıfları 15+1 şeklinde.
Ben yine de verdiğin rakamları birbiriyle çarpıp okul müdürüme bir sorayım. Bakalım ne diyecek.
yuureii
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    06 Nis 2008, 14:00Alıntıyla Cevap Gönder

Evet aynen öyleydi. (Tayinim çıktı) 2 BT sınıfı vardı okulda. ( (20+1)x2 Çektiğim derdi tahmin edebilirsiniz) Hepsinin ethernet kartı aynıydı ve tabii ki de sorun çıkarıyordu. XP kursan tanımaz, 98 kursan ayrı dert, ME ile idare ettim 3 yıl. Ama problem bitmiyor ki. Bazen PC kartı görmüyor, bazen hatalı açılıyor. 42*5=210 YTL'yi 99'dan kalma bu eski bilgisayarlara harcamak ne kadar doğru orası ayrı bir konu. (Bir de yakın zamanda değiştirileceği söyleniyordu, 2 yıldır, ama hala duruyormuş) Neyse hepimiz kurtuluruz umarım bu eskilerden.
mmcmmc
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    08 Nis 2008, 7:31Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar göndersiğim driver işinizi gördümü?
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    08 Nis 2008, 12:02Alıntıyla Cevap Gönder

hocam indirdik teşekkürler ama henüz denemedim işe yarar umarım
ßlu€_m@n
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    22 May 2008, 18:15Alıntıyla Cevap Gönder

atalar hocam çok teşekkürler +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

beko (faz1) accton ethernet kartı driver

page generation = 3.46757 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması