Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

beko (faz1) accton ethernet kartı driver

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
alpago
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 19:45Alıntıyla Cevap Gönder

Daha önceki okulumda ben bir tane XP için çalışan sürücü bulmuştum. Fakat şu an nerede bu sürücü bilmiyorum.

Ayrıca 5-10 ytl için uğraştığına değmez. Yenisini al kurtul eskisinden. En garantisi bu.
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 20:14Alıntıyla Cevap Gönder

hocam 5-10 ytl olduğu malum ancak 15 tane olunca biraz zor oluyor alması. Zaten 15 tane 256 sd ram alacağız birde bu çıkarsa müdür öyle kalsın der çıkar. Windows xp' nin bunları otamatik tanıması gerekmiyor mu. Birde başka pc ye takıp denesem mi belki onda olur malum 1. faz böyle
alpago
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 20:24Alıntıyla Cevap Gönder

hakanotuken yazmış:
hocam 5-10 ytl olduğu malum ancak 15 tane olunca biraz zor oluyor alması. Zaten 15 tane 256 sd ram alacağız birde bu çıkarsa müdür öyle kalsın der çıkar. Windows xp' nin bunları otamatik tanıması gerekmiyor mu. Birde başka pc ye takıp denesem mi belki onda olur malum 1. faz böyle

Windows XP otomatik tanıyor. Fakat farklı eternet kartı olarak tanıyor. Doğru tanısa da yanlış sürücü yüklüyor. O nedenle XP, Win 2000 için sürücüyü kendin yüklemen gerekiyor. Eski okulumun ana bilgisayarına Server 2003 kurup, çalışan sürücüyle ağı görmesini sağlamıştım. Nitekim o sürücü eski okulumdaki bilgisayarda kaldı.

Accton EN??? kaçtı şimdi hatırlamıyorum. Eğer tam modelini verirsen senin için sürücüye bi bakabilirim.
mtavsanci
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 20:25Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu kartların xp driver ı yok. Geçen yıl bi hevesle ram takvyesi ile 2-3 makinayı xp yapim dedim. ara ara yok. Eskiye dnüş yaptık artık. İnşallah bu bilgisayarlardan yaza kurtulcaz. Öyle söylediler ilçeden. Ypksa tayi isyeyip gitçektim b dönem. Kal dediler Rolling Eyes
alpago
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 20:34Alıntıyla Cevap Gönder

mtavsanci yazmış:
arkadaşlar bu kartların xp driver ı yok. Geçen yıl bi hevesle ram takvyesi ile 2-3 makinayı xp yapim dedim. ara ara yok. Eskiye dnüş yaptık artık. İnşallah bu bilgisayarlardan yaza kurtulcaz. Öyle söylediler ilçeden. Ypksa tayi isyeyip gitçektim b dönem. Kal dediler Rolling Eyes

Win 2000 driver'ı da oluyor.
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 21:50Alıntıyla Cevap Gönder

alpago yazmış:
Accton EN??? kaçtı şimdi hatırlamıyorum. Eğer tam modelini verirsen senin için sürücüye bi bakabilirim.

alpago hocam EN170 li bişey di yarın bakıp söylesem bulabilirmisiniz,
alpago
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 22:01Alıntıyla Cevap Gönder

hakanotuken yazmış:
alpago yazmış:

alpago hocam EN170 li bişey di yarın bakıp söylesem bulabilirmisiniz,

EN19 la başlıyo diye hatırlıyorum gerçi. Yalnız bakarken çipin üstündeki değil de, kartın üstündekini söylemen gerekiyor. Çipin üstündekine göre sürücü uymamıştı bende.
mmcmmc
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 22:02Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bende aynı sorunla karşılaşmıştım driverını çalışan bilgisayardan aldım sorun kalktı isteyen olursa mail atsın göndereyim.
osmanX
Aktif Üye
Aktif Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 22:05Alıntıyla Cevap Gönder

ben istiyorum hatta herkes ister bile foruma eklerseniz iyi olur mmmcmmc hocam
yuureii
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 22:59Alıntıyla Cevap Gönder

Accton EN1207F. +1
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    30 Mar 2008, 23:52Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Accton EN1207F. +1

evet böyle idi sanırım ama mmcmmc hocam buraya eklesede bizde indirsek keşke
mtavsanci
Site Gezgini
Site Gezgini

beko (faz1) accton ethernet kartı driver    31 Mar 2008, 15:43Alıntıyla Cevap Gönder

Ne problem kartmış. Bunları alırken çok aradılar mı acaba. Ben sadece benim problemim sanıyordum. Çok kişinin başını yaktı bu kart Çooookkkkk Rolling Eyes Atsakta kurtulsak şunlardan yada açık artırmaya mı çıkarsak

Satılık 10 adet Accton 1207F ethernet kartı var..

Bunlara para vercek birini bulurmuyuz acaba Cool
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

beko (faz1) accton ethernet kartı driver

page generation = 3.18167 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması