|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Zizu_
Aktif Üye

| Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu 16 Tem 2008, 13:29 | |
| Arkadaşlar 2007 mezunuyum ve başbakanlık almaktaydım. Fakat bu burs Kasım ayına kadar yattı ve tabi ki ben de aldım. Ondan sonra evime bir kağıt geldi ve okulumun bittiğini haber vermek zorunda olduğum ve 780 ytl geri ödemem gerektiği,ödememem takdirde haciz geleceği belirtildi. Neyse bende son günü geçmesin dedim ödedim. Ama baktım ki bazı arkadaşlar ödememiş ve bunlara mayıs ayında bir kağıt daha gelmiş.Fakat bu kağıtta borçlarının 317 YTL olduğu duyurulmuş.Bu arkadaşlar da benim aldığım gibi kasım ayına kadar parayı almış.Ben de deli oldum.Hem son gününde parayı ödüyorum hem de 2 katı para ödüyorum. Bu nasıl iştir anlamamadım gitti.
Şimdi ben ne yapsam yeridir.Bİr söyleyin bana...Yani normal olmak suç heralde bu ülkede. | |
|
|
 |
mmcmmc
Site Gezgini

| Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu 16 Tem 2008, 13:35 | |
| | Arkadaşım başbakanlık bursunun geri ödemesi yoktur. Sen başka bir burs almışsındır. Dikkat et... | |
|
|
 |
efla_09
Site Gezgini

Kayıt: 24 Nis 2008 Mesajlar: 99 Konum: DİYARBAKIR(Aydın) |
| Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu 16 Tem 2008, 14:43 | |
| | evet basbakanlık bursunun geri ödemesi yok ben de 2007 mezunuyum ve basbakanlık aldım ama bana öyle bir kağıt gelmedi sadece aldıgım harc kredisinin geri ödeme kağıdı geldi o kadar bence de baska bir burs olmalı | |
|
|
 |
esperadoz
Aktif Üye

|
| Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu 16 Tem 2008, 14:58 | |
| | mezun olduktan sonrada almış gibi herhalde o yüzden okul bittikten sonra aldıklarını istiyolardır ama mezun olduğunu bildirme olayını kendileri neden takip etmiyorki alla alla | |
|
|
 |
Gökbayrak
Seçkin Üye

| Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu 16 Tem 2008, 16:40 | |
| Katkı kredisi almışsındır.Genede sorun yok.Kyk sorarsın.Uğraşmak istemezsen.Devlet size 4 sene karşılıksız para vermiş sizde o parayı devlete hediye edersiniz.  | |
|
|
 |
Zizu_
Aktif Üye

| Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu 17 Tem 2008, 11:42 | |
| | arkadaşlar biliyorum geri ödemesi yok. ama okul bittikten sonra kasım ayına kadar yattı burs.onun için o fazla yatırdıkları parayı geri istiyorlar. | |
|
|
 |
Zizu_
Aktif Üye

| Başbakanlık bursu geri ödeme sorunu 17 Tem 2008, 11:51 | |
|
 |
 |
mezun olduktan sonrada almış gibi herhalde o yüzden okul bittikten sonra aldıklarını istiyolardır ama mezun olduğunu bildirme olayını kendileri neden takip etmiyorki alla alla |
iş işte.bende gıcık oldum ama işte ne çare.adamlar dediklerinden başka bişe bilmiyorlar | |
|
|
 |
|
|