|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ebruçolak
Yeni Üye

|
| basamaklarda geriye dönüş var mı? 08 Mar 2008, 19:43 | |
| Arkadaşlar
Ben Basamakları okula gelen kitaplara göre seçtim.Fakat basmaklar ağır geliyor. Seneye bir önceki basamağa yada aynı basamağa geçebilir miyim. | |
|
|
 |
BTDeniz
Aktif Üye

| basamaklarda geriye dönüş var mı? 08 Mar 2008, 19:55 | |
| Tabi ki geçebilirsin hocam, hatta hemen değiştirebilirsin, kimse sana neden dşürdün diyemez, planlarını değiştirmene hiç gerek yok, direk uygun basamaktan gir, seneye de en uygun basamaklara göre yaparsın planlarını  | |
|
|
 |
ebruçolak
Yeni Üye

|
| basamaklarda geriye dönüş var mı? 08 Mar 2008, 21:54 | |
|
 |
 |
Tabi ki geçebilirsin hocam, hatta hemen değiştirebilirsin, kimse sana neden dşürdün diyemez, planlarını değiştirmene hiç gerek yok, direk uygun basamaktan gir, seneye de en uygun basamaklara göre yaparsın planlarını  |
teşekürler hocam | |
|
|
 |
secret55
Site Gezgini

|
| basamaklarda geriye dönüş var mı? 10 Eyl 2008, 10:15 | |
| | bu konuyu bende çok merak ediyorum.Bende geçen sene her sınıfa kendi basamağını uygulattım.Ama ağır geldi özellikle 7 ve 8. basamaklar.Bu sene de 4-5 lere 3. basamak 6-7-8 lere de 6.basamak kitaplarını seçtik.Ama geçen sene 6. sınıflara(şu an 7.sınıf oldular) bu sene tekrar 6. basamak yerine 5.basamaktan başlatsam olur mu ? Kitaplarını 5 olarak istesek bi problem olur mu ki şu basamak olayı kafamı karıştırdı | |
|
|
 |
secret55
Site Gezgini

|
| basamaklarda geriye dönüş var mı? 10 Eyl 2008, 10:35 | |
| | bu konuyu bende çok merak ediyorum.Bende geçen sene her sınıfa kendi basamağını uygulattım.Ama ağır geldi özellikle 7 ve 8. basamaklar.Bu sene de 4-5 lere 3. basamak 6-7-8 lere de 6.basamak kitaplarını seçtik.Ama geçen sene 6. sınıflara(şu an 7.sınıf oldular) bu sene tekrar 6. basamak yerine 5.basamaktan başlatsam olur mu ? Kitaplarını 5 olarak istesek bi problem olur mu ki şu basamak olayı kafamı karıştırdı | |
|
|
 |
omerdurmus
Aktif Üye

| basamaklarda geriye dönüş var mı? 10 Eyl 2008, 10:40 | |
| | seçebilirsiniz hocam. 4. sınıfları 1-2. basamak olarak başlatan arkadaşlar da var. Sizin bir basamak alt seçmeniz sorun yaratmayacaktır. | |
|
|
 |
|
|