|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fikriye
Aktif Üye

| banner nasıl olmuş? 01 Ekm 2008, 21:17 | |
| | Sayfanın arkaplanı güzelmiş hocam.Şu an sadece banner olduğu için bütün dikkati çekiyor.Sayfa tamamlanınca bu kadar abartılı görünmeyecek bence.Bİraz daha yavaş hareket etseler daha iyi olabilir. | |
|
|
 |
tufanaytan
Seçkin Üye

| banner nasıl olmuş? 01 Ekm 2008, 21:19 | |
|
 |
 |
Sayın hocam, güzel bir çalışma
Ancak, Cumhuriyet yazısı "Cumhuriyet Gazetesi'nin reklamı gibi olmuş.Bende böyle bir izlenim bıraktı. |
cumhuriyet gazetesi ile alıp veremediğiniz nedir sayın hocam  | |
|
|
 |
raco38
Aktif Üye

|
| banner nasıl olmuş? 05 Ekm 2008, 21:53 | |
| | HOcam hoş bir çalışma ellerinize sağlık yalnız Banner üstte linkler altta olsaydı dahamı güzel olurdu diye düşünüyorum | |
|
|
 |
baydin55
Aktif Üye

|
| banner nasıl olmuş? 05 Ekm 2008, 21:56 | |
| ellerine sağlık
çok güzel | |
|
|
 |
hasan
Tecrübeli Üye

|
| banner nasıl olmuş? 05 Ekm 2008, 22:20 | |
| Çok güzel olmuş, bana da ayaparmısın
Birde yapıcı eleştiri yapalım, sadece aklıma geleni yazayım da , o kadar uğraşmısın, maaşallah. Barekallah diyelim. MEB klasik öğrenci resimleri yerine senin öğrencilerden bir - iki tanesinin resmini koysaydın. Birde meb logosunda (sarı olan) meşale bölümü gözükmüyor. ... :
Birde animasyon çok hızlı, dikkat dağıtabilir. | |
|
|
 |
aresbel3
Aktif Üye

|
| banner nasıl olmuş? 05 Ekm 2008, 22:27 | |
| teşekkür ederim. siteyi dizayndan çok kullanışlı yapmak istedim. o yüzden güncellemeler şifre ile otomatik olarak yapılıyo. yani tasarm konusunda bişe bilmeyen biri de güncelleme yapabilecek sitede. dosya ekleme çıkarma, personel ekleyip çıkarma ve aklınıza ne geliyosa hepsi yönetim panelinden yapılacak. yönetim panelnde de her işlem için ayrı şifre ve kullanıcı adı istiyo. bu şifrelerin ve kullanıcı adlarının listesi yarım sayfa tutuyo diyebilirim. daha çalışmalar devam ediyo.
banner her okula uyarlanabilir olup site satılıktr.
bu arada linki tekrar vereyim, www.ahmetsokmen.com/s | |
|
|
 |
aresbel3
Aktif Üye

|
| banner nasıl olmuş? 05 Ekm 2008, 22:55 | |
| müşteri yok mu..?  | |
|
|
 |
ismailayyildiz
Aktif Üye

|
| banner nasıl olmuş? 22 Ekm 2008, 22:27 | |
| | flash çalışman gayet başarılı lakin resmi photoshop ile daha yumuşak geçişler ile birleştirebilirdin... | |
|
|
 |
hakankor
Aktif Üye

| banner nasıl olmuş? 22 Ekm 2008, 22:33 | |
| | Eline sağlık hocam emek vermişsin baya.yalnız sağa sola değilde tek yöne yavaşça gitse resimler daha iyi fikrimce, birde logo ortasında bi yerde siyahlık gölge gibi resim üstlerini kapatıyor.kolay gelsin. | |
|
|
 |
ozgur24
Süper Üye

Kayıt: 07 Nis 2008 Mesajlar: 1307 Konum: İstanbul / Kozyatagı Erzincan / Kemah |
| banner nasıl olmuş? 22 Ekm 2008, 22:37 | |
| | cok hos ve güzel flash süper birsey aslinda ama cok ugrastiriyor | |
|
|
 |
simanur
Seçkin Üye

| banner nasıl olmuş? 22 Ekm 2008, 22:48 | |
| | PEKİ OKULUN RESMİNİ NASIL EKLEDİNİZ | |
|
|
 |
aresbel3
Aktif Üye

|
| banner nasıl olmuş? 23 Ekm 2008, 21:41 | |
|
 |
 |
flash çalışman gayet başarılı lakin resmi photoshop ile daha yumuşak geçişler ile birleştirebilirdin... |
haklısınız. pek uğraşmadım fireworks da yaptım o resmi de zaten.
bu sağa sola kaydırma fikri yanlışlıkla çıktı ortaya. flash 8 de tween seçili iken altta grafiği var. (hız grafiği) ondan oynarken bi baktım ki resim giderken hızı değişiyo. ul.n dedim ben bu grafikle biraz fazla oynayım bakalım nee olacak. böyle oldu. ilk flash programı uygulamam daha önce böyle bişe yapmamıştım yani beğenildiğine sevindim.
isteyene aynı banner ı uyarlayabilirm. okulun ismini ve bir de küçük resmini (okulun resmini kendisininkini deil) göndermesi yeterli. orjinal .fla yı vermem.
beğenildiğine sevindim. | |
|
|
 |
|
|