Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   CMS sistemler (Php Nuke-Joomla-PhpBB-SMF)

banner değiştirme

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
dervisahmet
Seçkin Üye
Seçkin Üye

banner değiştirme    20 Mar 2008, 17:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar joomlada en üstdeki banneri nasıl değiştiriyoruz bilen var mı?
Joomla ya bugün başladım da.

693 defa İzlenme, 16.37 KB

banner.JPG

aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

banner değiştirme    20 Mar 2008, 17:38Alıntıyla Cevap Gönder

hocam o banner senin joomlayı kurdugun sanırım images kısmında var aynı isimle onu yer degistirince degisir en basit olarak böyle, adminden nasıl degisiyor bende tam bilmiyorum.
yolcuhan
Aktif Üye
Aktif Üye

banner değiştirme    20 Mar 2008, 17:42Alıntıyla Cevap Gönder

Ya temanın images klasörünün altındaki resim dosyasını değiştirirsiniz,
ya da temanın index.php yi değiştirir, istediğiniz resmi koyarsınız.
dervisahmet
Seçkin Üye
Seçkin Üye

banner değiştirme    20 Mar 2008, 18:59Alıntıyla Cevap Gönder

cevap veren arkadaşlara teşekkürler,
ama images klasöründe bu resim yok.
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

banner değiştirme    20 Mar 2008, 19:02Alıntıyla Cevap Gönder

hocam öncelikle template mi kullanıcan yoksa default temp ile mi devam eden . Her template için farklı yapılar var bazıları css ile işi götürürken kimisi index.php ile bannerı alıyor . En güzelli firefox ile template aç araçlar menüsünde sayfa bilgileri vardır orda ortam sekmesinde sitede yüklenen resimlerin bilgileri vardır . Bannerı zaten görürsün templatede hangi konumdaysa istediğin bannerı yerleştirirsin.
ozanca66
Aktif Üye
Aktif Üye

banner değiştirme    24 Mar 2008, 0:18Alıntıyla Cevap Gönder

yaw arkadaşlar ugraşmayın şu işe yaramaz jooamlayla beş para etmez fusion öğrenin. tık tık hersey benden söylemesi şidettle tavsiye ederim
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

banner değiştirme    24 Mar 2008, 1:10Alıntıyla Cevap Gönder

güler gecerim sadece:) bu site içinde fusionu sana indereceğini cok iyi acıklayabilecek arkadaşlarımız var buna emin ol hocam özel olmasa linki gönderirdim....benim vermem doğru olmaz...
aysecan
Aktif Üye
Aktif Üye

banner değiştirme    24 Mar 2008, 7:19Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam önce kullanacağın teplate'i belirle bence. Daha sonra template'in içindeki index.php'nin içine banner'i yerleştir. Yanlız banner'ın resmi images klasörünün içinde mutlaka olması gerekir. Yolunu ona göre vereceksin çünkü. Hadi kolay gelsin.
ozanca66
Aktif Üye
Aktif Üye

banner değiştirme    27 Mar 2008, 9:36Alıntıyla Cevap Gönder

exemcli yazmış:
güler gecerim sadece:) bu site içinde fusionu sana indereceğini cok iyi acıklayabilecek arkadaşlarımız var buna emin ol hocam özel olmasa linki gönderirdim....benim vermem doğru olmaz...

kuzen sadece güler geçebilirsin anca bundan emin lafla peynir gemisi yürümez jooamla kadar kötü bi sistem görmedim hayatımda bunu bilir bunu konuşurum
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

banner değiştirme    27 Mar 2008, 23:29Alıntıyla Cevap Gönder

haklısındır hocam eyw biz joomladan başka bi sistem görmedik cahillik işte ne yaparsın ...
ozanca66
Aktif Üye
Aktif Üye

banner değiştirme    30 Mar 2008, 0:45Alıntıyla Cevap Gönder

exemcli yazmış:
haklısındır hocam eyw biz joomladan başka bi sistem görmedik cahillik işte ne yaparsın ...

kuzen bak burda ben laf yarıştırmak için konuşmuyorum denedinmi fusionu kullandınmı ben joomlaya 2 yılımı verdim sonu neydi biliyonmu koca bi hüsran bi dene kullan bana öyle yorum yap lütfen neyse yanlış anlaşılmak istemem
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   CMS sistemler (Php Nuke-Joomla-PhpBB-SMF)

banner değiştirme

page generation = 1.25297 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)