Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

bana bugun para yattı.o para stajerlık kursu yolluk parasıym

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
yucegok
Site Gezgini
Site Gezgini

bana bugun para yattı.o para stajerlık kursu yolluk parasıym    26 Arl 2007, 22:27Alıntıyla Cevap Gönder

bana bugun yatan para stajerlık kursuna gıtmıştım,onun yolluk parasıymış dogrumu acaba? yoksa ekders mi? ben çankırı da öğretmenlık yapıyorum bu arada
yucegok
Site Gezgini
Site Gezgini

bana bugun para yattı.o para stajerlık kursu yolluk parasıym    26 Arl 2007, 22:33Alıntıyla Cevap Gönder

ama 3 yıl once yapmıştım ben kursu...şimdi nereden cıktı...bu para
kkslyyldz
Aktif Üye
Aktif Üye

bana bugun para yattı.o para stajerlık kursu yolluk parasıym    26 Arl 2007, 22:56Alıntıyla Cevap Gönder

bu ay ek ders erken yatıyo ya ek ders olabilir
karemn
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bana bugun para yattı.o para stajerlık kursu yolluk parasıym    26 Arl 2007, 23:39Alıntıyla Cevap Gönder

hocam sen o paranın nerden geldiğini araştır yoksa söke söke faiziyle birlikte alırlar Very Happy
denizlerb
Seçkin Üye
Seçkin Üye

bana bugun para yattı.o para stajerlık kursu yolluk parasıym    27 Arl 2007, 2:06Alıntıyla Cevap Gönder

Yıllık mali bütçe kapatılacağından dolayı ekdersler erken yatıyor hocam. kurumundaki diğer arkadaslarınada bi sor aynı gün para yattıysa onlarada ekderstir.
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

bana bugun para yattı.o para stajerlık kursu yolluk parasıym    27 Arl 2007, 8:53Alıntıyla Cevap Gönder

mal müdürlüğünden öğrenebelirsin hocam ne için olduğunu eğer gerçekten yolluksa kafana takma ye gitsin...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

bana bugun para yattı.o para stajerlık kursu yolluk parasıym

page generation = 0.15724 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)