|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
level
Yeni Üye

| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 17 Oca 2008, 1:29 | |
| | taner hocanın teliyle benim tel aynı marka. hatta öyle garipki taner hocayla melodilerimizde hep aynı olurdu. istisnasız her hafta taner hocanın teli çalardı derste ve ben hep irkilirdim telin sesini açık bıraktım diye. :d | |
|
|
 |
bote_sevinc
Site Gezgini

|
| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 21 Oca 2008, 11:14 | |
| ya arkadaşlar daha öncede sordummu bilmiorum ama taner hocadan bahsettiğinizi görünce aklıma geldi taner hocanın bir sürü videosu vardı bize derslerde izlettiği
durmadan adresler verirdi kimya bölümündenmiydi neydi bunlardan çalışabilirsiniz derdi ben zamanında yazmamışım o adresleri hiç bi yere bilen hatırlayan varsa lütfen yazsın | |
|
|
 |
mavieylul
Yeni Üye

| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 29 Oca 2008, 14:32 | |
| Sağolun arkadaşlar güldürdünüz gene beni. Ben de bi anımı paylaşayım.
Sene 99 ve 2. dönemimiz. Excel'den Taner hoca'nın ilk ve son! uygulama sınavındayız. Nasıl yapacaz diye bir kısmımız endişeliyiz, panik haldeyiz. Sınavını bitiren çıktısını, Recep'in(kendisi hala orda mı bilmem) oturduğu ara bölümdeki yazıcıya gönderiyordu ama ne gönderme. Sınıf ahalisi yazdır komutuna bilmem kaç kere basınca yazıcı durmak bilmemişti. Ama biz o konuyu daha öğrenmemiştik?!
Neyse Taner hocamızı 4 yıl boyunca sadece ilk yıl o sinavda gerçekten çıldırtmıştık. Diğer sınavlarımız da hep test oldu nedense  | |
|
|
 |
şah
Yeni Üye

|
| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 05 Şub 2008, 13:33 | |
|
 |
 |
ya arkadaşlar daha öncede sordummu bilmiorum ama taner hocadan bahsettiğinizi görünce aklıma geldi taner hocanın bir sürü videosu vardı bize derslerde izlettiği
durmadan adresler verirdi kimya bölümündenmiydi neydi bunlardan çalışabilirsiniz derdi ben zamanında yazmamışım o adresleri hiç bi yere bilen hatırlayan varsa lütfen yazsın |
hocanın sitesinde yayınlanıyor videolar isteyene http://w3.balikesir.edu.tr/~taner/ bu arada ben de bote 3 üm işletimden bütteyim bana kolay gele  | |
|
|
 |
oktayyigiter
Yeni Üye

|
| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 12 Şub 2008, 23:57 | |
| slm gökhan kardeşim(keyloger) seni burda görmek güzel.
oktay yiğiter bote'2006 balikesir | |
|
|
 |
Turkgenci
Yeni Üye

Kayıt: 19 Şub 2008 Mesajlar: 9 Konum: İstanbul-Balıkesir |
| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 19 Şub 2008, 12:33 | |
| slm herkese bende b.kesir üniversitesinde ithalat-ihracat okumaktayım ancak benim bölümümden arkadaş yok heralde  | |
|
|
 |
apocalipse
Site Gezgini

|
| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 28 Şub 2008, 9:58 | |
| herkese selamlar....
bote2004 mezunuyum. emin hocaya ve ayşen hocaya selamlarımı iletirseniz sevinirim.
mehmet...... | |
|
|
 |
ertugcum
Site Gezgini

| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 18 Mar 2008, 10:59 | |
| Taner hocaya Emin hocaya benim adıma da orda olan arkadaslar selam söylesin...
Güzel günlerdi | |
|
|
 |
mtavsanci
Site Gezgini

|
| BÖTE2003'ten 24 Mar 2008, 14:53 | |
| Ben de anlatayım da tanıyın bari Emin Hocanızı. Onun verdiği derslerden bütünlemede geçersek sevinirdik. Tabi bu sınıfın hepsi için geçerli değil. Y. Apo ile gezenler genelde zorlanırdı. Son senedir tehlikeye atmaya gerek yok alalım sağlık dersini geçelim paşa paşa. Delphiden bile vazgeçtik. Güya sağlıktan kolay geçecez o dersi alanların ortalaması 50-55 arası daha yüksek alan olmadı ama geçtük nihayetinde
Emin hoca naptı biz almadığımız için bize nispet en düşük notu 90 vermiş.
Emin bu mudur?
Bence Budur
Botto, Ozie özledim valla sizi. Ne balıkesir ne NEF aranılan o muhabbetler arkadaşlıklar YAHUU. | |
|
|
 |
bote_sevinc
Site Gezgini

|
| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 26 Mar 2008, 23:12 | |
| adres için teşekkür ederim  | |
|
|
 |
keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 861 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 29 Mar 2008, 8:25 | |
|
 |
 |
slm gökhan kardeşim(keyloger) seni burda görmek güzel.
oktay yiğiter bote'2006 balikesir |
senide burada görmek güzel oktaycım.görüşmek üzere... | |
|
|
 |
esatarslan52
Yeni Üye

|
| BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ [BÖTE] 04 Nis 2008, 20:00 | |
|
 |
 |
emin hoca eskiisi kadar zorlamıyo:) bu arada sende hoşgeldin |
Siz öyle sanın c ile eziyet çektirmeyi bıraktı.
Artık c++ ile eziyet ediyo  | |
|
|
 |
|
|