Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    07 Nis 2008, 10:52Alıntıyla Cevap Gönder

iyi günler,
bu site benim çalıştığım okul için yaptığım site. yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
herkese iyi forumlar...

www.balikesir100yil.k12.tr

En son shnbrs tarafından 30 May 2008, 14:31 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    07 Nis 2008, 12:58Alıntıyla Cevap Gönder

Elinize sağlık, bence çok başarılı.
seyyyes
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    07 Nis 2008, 13:03Alıntıyla Cevap Gönder

gayet güzel..ellerinize sağlık
volkankey
Site Gezgini
Site Gezgini

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    07 Nis 2008, 13:07Alıntıyla Cevap Gönder

renk uyumu güzel ancak grafikler büyük gibi
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    07 Nis 2008, 14:10Alıntıyla Cevap Gönder

volkankey yazmış:
renk uyumu güzel ancak grafikler büyük gibi

haklısınız hocam,
yaparken daha büyük olduğunda daha güzel gibi gelmişti gözüme ama daha sonrasında değiştirmek zor geldi. şimdi yenisini yapmaya hazırlanıyorum. bu eleştirinizi dikkate alacağım. teşekkürler.

iyi forumlar...
sedom
Süper Üye
Süper Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    07 Nis 2008, 14:13Alıntıyla Cevap Gönder

ELine ve Emeğine sağlık hocam.Balıkesir seninle gurur duyuyor olmalı.Eminim Bi çok Öğretmen senle aynı ilde çalışmayı isterdi....
fikriye
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    08 Nis 2008, 11:37Alıntıyla Cevap Gönder

+1 siteyi ben de beğendim.Ayrıntılı bir site olmuş, herşeyi düşünmüşsünüz.Ellerinize sağlık.
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    08 Nis 2008, 18:22Alıntıyla Cevap Gönder

iyi günler arkadaşlar,
sitemi ziyaret edipte yazdığınız yorumlar için teşekkür ediyorum. bir bilgisayar öğretmeni olarak web sayfası hazırlamayı çok seviyorum ama bu konuda çok da dertliyim. bu site okulum için yaptığım 3.siteydi. sürekli yeni bir şeyler çıkıyor. yeni ihtiyaçlar. şimdi tekrar yeni bir site için hazırlık yapıyorum. insanlar bilgisayar başında oturarak çalıltığımız için yaptığımız işin çok kolay olduğunu sanıyorlar. hemen bir site yap, şunu yap. bunu yap. ama işin iç yüzü hiç de öyle değil.
neyse sizin de içinizi karartmayayım bilgisayar öğretmenlerinin dertlerini biliyosunuz. beni anlayabilecek insanların olduğu bir ortam bulunca çenem düştü.
kusuruma bakmayın.
herkese iyi forumlar diliorum.
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    08 Nis 2008, 18:40Alıntıyla Cevap Gönder

Ellerine sağlık hocam güzel olmuş... Rolling Eyes
ozilogic
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    08 Nis 2008, 18:48Alıntıyla Cevap Gönder

ellerinize salık güzel tasarım
recepolmez
Site Gezgini
Site Gezgini

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    21 Nis 2008, 21:16Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam sıkıntıalrınızı anlıyabiliyorum gerçekten güzel olmuş
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    25 Nis 2008, 14:08Alıntıyla Cevap Gönder

recepolmez yazmış:
evet hocam sıkıntıalrınızı anlıyabiliyorum gerçekten güzel olmuş

beni anlayan insanalrın arasında olmak güzel. teşekkür ediyorum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...

page generation = 0.14272 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması