|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
frontierreader
Seçkin Üye

Kayıt: 15 Şub 2008 Mesajlar: 500 Konum: Her Yerden Çıkabilir |
| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 13 Ksm 2008, 10:07 | |
| | emeğine sağlık hocam güzel olmuş | |
|
|
 |
forumcu44
Yeni Üye

|
| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 13 Ksm 2008, 10:17 | |
| | hocam sitenin rengi biraz donuk gibi geldi biraz daha renklendirirseniz daha güzel olur diye düşünüyorum elinize sağlık | |
|
|
 |
shnbrs
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 02 Arl 2008, 15:29 | |
|
 |
 |
hocam sitenin rengi biraz donuk gibi geldi biraz daha renklendirirseniz daha güzel olur diye düşünüyorum elinize sağlık |
renk donukluğu konusuna bakacağım hocam. ama malesef bi takıntım var. yaptığım 10 siteden 8 mavi tonlar üzerine. en sevdiğim renk kombinasyonu mavi ve beyaz. mavi derken tüm tonları. o yüzden bu sitede de bu takıntımdan vazgeçemedim. hoş daha sonra milli eğitimin yayınladığı standartlarda mavi tonlar isteniyodu. o açıdan iyi denk gelmişti. ama bu konuya önem vereceğim.
yorumlarınız için teşekkürler... | |
|
|
 |
shnbrs
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 02 Arl 2008, 15:30 | |
|
 |
 |
emeğine sağlık hocam güzel olmuş |
teşekkürler... | |
|
|
 |
shnbrs
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 02 Arl 2008, 15:30 | |
|
 |
 |
çok hoş olmuş ellerinize sağlık |
teşekkürler... | |
|
|
 |
Muzilla
Site Gezgini

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 02 Arl 2008, 16:00 | |
| başarılı bir site hocam, tebrikler
yalnız ffox'da açılınca sıkıntılar oluyo.. | |
|
|
 |
collision
Site Gezgini

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 02 Arl 2008, 17:44 | |
| hocam ie de problem yok ama firefox da ve opera biraz sorunlu gözüküyor.
üst menü özellikle | |
|
|
 |
shnbrs
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 13 Arl 2008, 15:19 | |
|
 |
 |
hocam ie de problem yok ama firefox da ve opera biraz sorunlu gözüküyor.
üst menü özellikle |
evet hocam. malesef bu sıkıntı var. hazırladığım programda sadece ie için script dosyası üretiliyor. firefox yok. o yüzden bu soruna çözüm bulamıyorum. bakalım şimdi tekrar üretici firmanın sitesine bakıp güncellemesi var mı diye bir bakacağım.
teşekkürler... | |
|
|
 |
Tarik_Turan
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 13 Arl 2008, 16:05 | |
| | Hocam site gayet güzel tasarlanmış...Tebrikler...Fakat ince bir ayar gerekiyor kanımca ; CSS üzerinde biraz çalışılıp ortadaki duyurularda ya da okuldan bölümünde başlıklar farklı bir renkte olursa daha güzel görüneceğinden eminim.Asi takdirde başlıklar da içerikteki bazı yazılarda kalın ve siyah...Bence en azından başlıklar farklı renkte olsa daha iyi olacak...Kolay gelsin | |
|
|
 |
|
|