|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
cexen
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 04 Ağu 2008, 13:33 | |
| kod olarak begendim gorsel olrak biraz zor begeniyorum ben galiba eline sağlık hocam | |
|
|
 |
shnbrs
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 28 Ağu 2008, 15:46 | |
|
 |
 |
kod olarak begendim gorsel olrak biraz zor begeniyorum ben galiba eline sağlık hocam |
teşekkürler hocam... | |
|
|
 |
badem85
Seçkin Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 28 Ağu 2008, 16:42 | |
| | tasarım hoş ama hocam belirli günler ve haftalar bölümüne dair bir link vermemişsiniz sanki boş yere yer kaplıyor gibi geldi bana. onun dışında site gayet hoş. emeğinize sağlık. | |
|
|
 |
ayparcasi
Yeni Üye

|
| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 28 Ağu 2008, 17:56 | |
| | Siteniz; ayrıntıları düşünülmüş, çok güzel bir site olmuş. hazırlarken hangi programlardan yararlandınız. Ellerinize sağlık, kolay gelsin.. | |
|
|
 |
okur_musun
Seçkin Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 28 Ağu 2008, 18:21 | |
| çok güzel olmuş hocam siteniz. Fakat firefox da açınca menülerdeki arka plan rengi beyaz, yazı da beyaz, görünmüyor yani butonlar. bir de ie ile açtım görünüyormuş butonlar yazılar  | |
|
|
 |
sehergin
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 28 Ağu 2008, 18:44 | |
| | Hocam eline sağlık. Gerçekten çok hoş ve sade olmuş. Ben de okulumuzun sitesini tekrardan yapıyorum. Daha önce burda bir topik açtım. Joomla ile mi yoksa html ile mi yapayım diye. Aslında en iyisi asp sanırım. Çok çabuk yükleniyor ve çok fonksiyonel. Ama gel gelelim ben asp konusunda pek bilgi sahibi değilim. Üniversitedeyken hoca yüzünden bu dersi hiç sevmemiştim ve üzerine de hiç gitmedim. Acaba nereden başlasam asp'ye? yani en kolay nasıl olur? Bana bu konuda bir öneriniz olabilir mi? Bir de front page şablonları ile asp tabanlı yapmak mümkün sanki. Ama bu ne derece sağlıklı olur hocam sizce? | |
|
|
 |
hyrmen
Aktif Üye

|
| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 28 Ağu 2008, 20:28 | |
| | mozilla firefox browserlarda sorun çıkarıyor | |
|
|
 |
lamek
Yeni Üye

|
| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 28 Ağu 2008, 21:39 | |
| | içerik güzel fakat Çok göz yorucu bir tasarım olmuş. | |
|
|
 |
omeryilmaz
Site Gezgini

|
| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 28 Ağu 2008, 21:56 | |
| hocam siteyi çok karışık yapmışsın.birçok şeyi ana sayfada vermişsin.ilk ekran gelince nereye bakacağımı şaşırdım tasarımı biraz daha sade ve akış sol üstten sağ alta doğru yaparsan daha şık olur. iyi çalışmalar. | |
|
|
 |
shnbrs
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 29 Ağu 2008, 16:56 | |
| arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. site ile ilgili sorunlar yok değil malesef. inşallah gidereceğim ama bi taraftan da uğraşmayayım yeniden yapayım diyorum. okullar açılsın bakacağım artık ama diğer browserlarda görünmeme sorunlarını dikkate alacağım. bu siteyi yaptıktan sonra şimdi bakıyorumda çok acemice şeyler yapmışım. örneğin dreamweaver daki template kullanımını yapmamam çok büyük bir eksiklik. şu anda sitenin örneğin banner veya en alttaki kısmında bir değişiklik yapmak istesem 680-700 sayfanın hepsini değiştirmem lazım. ama üst ve alt kısmı template kullanarak yapsaydım tek seferde değişecekti. ayrıca css kullanımını yeni öğrendim. asp kodlamasını da yeni yeni öğrenmeye başlıyorum. anlayacağınız oldukça eksik bilgilerim. fakat bu site ile ilgili söyleyebileceğim tek şey çok emek var. çok yoğun zaman harcadım. takdir edersinizki tek başına her şeyi ile uğraşmak haftada 47 saat dersin yanında çok zor.
yorumlarınızla bana moral verdiğiniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar. ayrıca hangi programları kullandığımı soran bi kişi vardı. dreamweaver, swishmax, navstudio menu maker, ulead photo impact(ulead artık corel oldu), photoshop (az da olsa) vs.
herkese iyi forumlar diliyorum... | |
|
|
 |
donen31
Site Gezgini

|
| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 21 Eyl 2008, 2:31 | |
| | hocam ellerine sağlık site çok güzel olmuş | |
|
|
 |
shnbrs
Aktif Üye

| Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor... 06 Ekm 2008, 17:41 | |
|
 |
 |
hocam ellerine sağlık site çok güzel olmuş |
teşekkürler hocam... | |
|
|
 |
|
|