Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
recepolmez
Site Gezgini
Site Gezgini

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    21 Nis 2008, 21:16Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam sıkıntıalrınızı anlıyabiliyorum gerçekten güzel olmuş
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    25 Nis 2008, 14:08Alıntıyla Cevap Gönder

recepolmez yazmış:
evet hocam sıkıntıalrınızı anlıyabiliyorum gerçekten güzel olmuş

beni anlayan insanalrın arasında olmak güzel. teşekkür ediyorum.
ramazan29
Yeni Üye
Yeni Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    25 Nis 2008, 15:05Alıntıyla Cevap Gönder

eh işte. daha da güzel olabilirdi.
yavuzali
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    25 Nis 2008, 15:35Alıntıyla Cevap Gönder

gayet hoş grafikler de düzeltmeler yapılabilir ama güselll
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    05 May 2008, 8:20Alıntıyla Cevap Gönder

yavuzali yazmış:
gayet hoş grafikler de düzeltmeler yapılabilir ama güselll

yorumunuz için teşekkürler hocam. fakat grafikler de düzeltmeler konusunu keşke biraz açsanız. ona göre düzeltme için daha fazla yardımcı olurdunuz.

iyi günler...
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    30 May 2008, 13:36Alıntıyla Cevap Gönder

sene sonu geldi, yorumlar da azaldı Smile
son zamanlarda her telden bölümü daha aktif gibi...
devranber
Site Gezgini
Site Gezgini

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    30 May 2008, 21:53Alıntıyla Cevap Gönder

shnbrs hocam siteni beğendim.Ben sınıf öğretmeniyim, kendi okulumun sitesini hazırladım.Meb şablonunu doldurmanın bile ne kadar zor olduğunu gördüm.Siteniziniz çok emek harcadığınız belli elinize sağlık.Bence belirli gün ve haftalar kısmına ayrılan yer büyük
ve yazılar çok hızlı hareket ediyor.anasayfada hareketli haber bantları var zaten diyorum.ödüllerimiz kısmıda daha yavaş hareket edebilir.bunlar ziyaretçi olarak görüşlerim.Kendi sitem için içerik olarak yararlandım teşekkür edrim
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    24 Hzr 2008, 13:04Alıntıyla Cevap Gönder

devranber yazmış:
shnbrs hocam siteni beğendim.Ben sınıf öğretmeniyim, kendi okulumun sitesini hazırladım.Meb şablonunu doldurmanın bile ne kadar zor olduğunu gördüm.Siteniziniz çok emek harcadığınız belli elinize sağlık.Bence belirli gün ve haftalar kısmına ayrılan yer büyük
ve yazılar çok hızlı hareket ediyor.anasayfada hareketli haber bantları var zaten diyorum.ödüllerimiz kısmıda daha yavaş hareket edebilir.bunlar ziyaretçi olarak görüşlerim.Kendi sitem için içerik olarak yararlandım teşekkür edrim

yorumların için teşekkürler devranber hocam,
tavsiyelerine dikkat etmeye çalışacağım.
gurk_s
Site Gezgini
Site Gezgini

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    24 Hzr 2008, 14:28Alıntıyla Cevap Gönder

Tebrikler hocam!... Smile
gmtml
Yeni Üye
Yeni Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    24 Hzr 2008, 21:38Alıntıyla Cevap Gönder

ben okul web sitemi şweb şablonu ile yaptım üst kısımda bulunan münelerin üzerine dreamweaver de pop up menü ekleyemedim
boş sayfaya eklediğimde bi sorun yaşanmıyor sebebi ne olabilir?
cexen
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    04 Ağu 2008, 13:33Alıntıyla Cevap Gönder

kod olarak begendim Smile gorsel olrak biraz zor begeniyorum ben galiba eline sağlık hocam
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...    28 Ağu 2008, 15:46Alıntıyla Cevap Gönder

cexen yazmış:
kod olarak begendim Smile gorsel olrak biraz zor begeniyorum ben galiba eline sağlık hocam

teşekkürler hocam...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Balıkesir Merkez 100.YIL Teknik Okulları - Yorumlarınızı bekliyor...

page generation = 0.14785 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması