Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
efnan
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    15 May 2008, 17:07Alıntıyla Cevap Gönder

benim sitem de güzel ama Very Happy Very Happy

www.merzifonhasimdulger.com

bir numara +1 +1 (fazla mı iddialı oldum ne Mr. Green Mr. Green )
mrdag01
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    15 May 2008, 22:44Alıntıyla Cevap Gönder

evet hocam sizin siteniz de güzel olmuş.
mevagul
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    16 May 2008, 9:45Alıntıyla Cevap Gönder

en iyisi bu www.carsambamustafakemal.meb.k12.tr
mehmetbol
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    16 May 2008, 10:11Alıntıyla Cevap Gönder

o zaman bende kendi okulum diyorum Laughing Laughing bu ne ya herkes kendi okulum demiş...galiba verdiginiz emeklerden dolayı olsa gerek hepsi çok güzel
tabu
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    16 May 2008, 10:25Alıntıyla Cevap Gönder

Verilen sitelerin hepsi çok güzel, emek verilmiş, yapanların eline sağlık,
ama benim en çok hoşuma giden site bu, http://guzelordu.k12.tr/
mask
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    16 May 2008, 14:39Alıntıyla Cevap Gönder

http://guzelordu.k12.tr/
evet +1 bu sitede güzelmiş.
arkadasahmet
Yeni Üye
Yeni Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    16 May 2008, 21:27Alıntıyla Cevap Gönder

http://guzelordu.k12.tr/
güzel beğendiğim bir site....başarılar hocam..
shnbrs
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    16 May 2008, 22:45Alıntıyla Cevap Gönder

tabu yazmış:
Verilen sitelerin hepsi çok güzel, emek verilmiş, yapanların eline sağlık,
ama benim en çok hoşuma giden site bu, http://guzelordu.k12.tr/

wavvvvvvvvvvv diyorum. gerçekten site süper olmuş. yapanların ellerine sağlık. burada belirtilen sitelerden şimdiye kadar gördüğüm en iyisi diyebilirim. gerçekten çok hoşuma gitti. ellerinize, emeğinize sağlık hocam.
formator61
Yeni Üye
Yeni Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    18 May 2008, 15:06Alıntıyla Cevap Gönder

www.mustafaustundagyibo.k12.tr
compu19
Yeni Üye
Yeni Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    18 May 2008, 19:25Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de
1. www.zubeydehanimucler.k12.tr diyorum. Embarassed

2. pamukova

ama artık her okulun bir sitesi var. Ne güzel...
[/img]

En son compu19 tarafından 18 May 2008, 19:34 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Buruciye
Site Gezgini
Site Gezgini

olma mı    18 May 2008, 19:27Alıntıyla Cevap Gönder

ne güzel.herkes kendi sitesini yazmış..ben bunu beğendim demiş
milletçe özgünlük anlayışımız emeğe saygı kelimesini papağan gibi tekrarlamaktan öte değil ben bunu çıkardım. nerde olsa yazarız de mi.benimki iyi,ben yaptım,jelsoftu ben kurdum,bu vbulletin sitesini ben kurdum, bu site güzel, gördüğüm en güzel site bu, ama aslında benim sitem bu.....vsvsvs

neyse ben şimdiye kadar gördüğüm hem okul sitesi hem de türk sitelerinde birisini yazmıştım,sizinle paylaştığım başlığı aradıim buldum
ellinciyilioo.com Böylesine bir site nasıl,ne kadara yapılır

yapan adam zaten ödül almış,amacına ulaşmış yani ve ben dıahil çok kişiye de güzelki ödüllü olmuş.....
reeldede bir piknik günü planlamak nasip oldu adam memurlar netin editörü(rovis).yani başarısı tesadüf olmamış onuda öğrendim.site dersen gırla..........biraz uçmuşlar diyebilirim
alacağımız yol çok kardeşler,,buraya kendi sitelerimiz yazmakla bitmiyor,ben bunu çıkardım.

yarın birisi yaptığınız bir programı paylaşın derse eminim paint ilk sırada gelir,iyiyi kötüyü bağıra çağıra söyleyemiyorus bile.bütün başlıklar kendi okul sitelerimizle dolu.ben kendi sitemıizi yazamıyorum,1 senedir adam ha yaptı ha yapacak.rezalet
çok üzücü çoooook
memof1team
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?    20 May 2008, 11:03Alıntıyla Cevap Gönder

titan1905 yazmış:
www.rizemehmetakif.meb.k12.tr
sade ve hoş..

Evet bencede sade olması çok güzel...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder7. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Bakıpta Beğendiğiniz Okul sitesi Hangisidir?

page generation = 0.16056 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)