Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
geantes
Yeni Üye
Yeni Üye

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?    27 Mar 2008, 3:18Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben ilde 2.oldum toplam kadro 3. Birini zaten il formatörü dolduruyor. Diğer ikisine ben ve arkadaşım başvurıcaktık. Bugün gittik dediler ki bilader bize bi kişi yeter sizleri isterseniz ilçelere verelim dediler. Milli eğitim müdürü öyle keyif buyurmuşlar. Şimdi biz bu durumda ne yapmamış gerekiyor.
ersin_sisman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?    27 Mar 2008, 7:44Alıntıyla Cevap Gönder

şikayet et hocam bir üst makama . keyfine göre hareket etmesin beyefendiler. yönetmelik denen bişey var. zaten Türkiye de herkes kafasına göre at koşturuyor özellikle Milli eğitimdekiler. o yüzden eğitim seviyemiz bu kadar düşük ya.
nosTRa
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?    27 Mar 2008, 8:07Alıntıyla Cevap Gönder

Sonuçta görevlendirmesi lazım. Zaten ilçelere Görevlendirilme yapılmadığı taktirde ilçeler için sorumluluk verecekler. İlçelere sorumluluk verildiği taktirde zaten o ilçenin işlerinden sorumlu olacaksınız. Boş yere tavır yapmışlar Smile
esperadoz
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?    27 Mar 2008, 8:16Alıntıyla Cevap Gönder

İZLEYECEĞİN YOLU ANLATAYIM DOSTUM ŞİMDİ ÖNCELİKLE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURNU YAP OKUL ARACILIĞIYLA VE KAYIT NUMARASI AL GİT ORAYA BEN BAŞVURDUM DE RESMİ OLARAK VE GİT EĞER YAZMAZLARSA EĞİTEK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARA HATTA ONDAN ÖNCE ORANIN İL KOORDİNATÖRÜ İLE GRÜŞ EĞER ODA MİLLİ EĞİTİMDEN YANA İSE ONUDA ŞİKAYET ET GÖNDERDİKLERİ GÖREVLENDİRME YAZISINI BAKANLIK KABUL ETMEYECEKTİR BÜYÜK İHTİMALLE BANADA GEÇEN SENE YAPTILAR ŞİKAYET ETTİM GERİ ÇEVİRDİLER LİSTEYİ YENİ LİSTE İLE YAZDILAR BENİ
esperadoz
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?    27 Mar 2008, 8:25Alıntıyla Cevap Gönder

ordanda hiç bişe çıkmassa mahkemeye verirsin o zaman
berkay07
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?    27 Mar 2008, 11:43Alıntıyla Cevap Gönder

bu adam kafayı yemiş. keyfi uygulama devri ne zaman bitecek bu ülkede.
berkay07
Aktif Üye
Aktif Üye

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?    27 Mar 2008, 17:47Alıntıyla Cevap Gönder

bu forumu bir yetkili okuymuyormu acaba. Okuyupta bu oluşan sorunları görmüyormu?
geantes
Yeni Üye
Yeni Üye

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?    28 Mar 2008, 23:17Alıntıyla Cevap Gönder

Sınav ücreti+yeme içme+yatma = 150 YTLem güme gitti mem müdürü sayesinde. Bu kul hakkını nasıl ödeyecek bilmiyorum.Okula gelip gözümüzün içine baka baka haktan hukuktan bahsedip şimdi ne yaptı.Allah bildiği gibi yapsın ne diiim daHA.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Bakanlık tarafından verilen kadrolar Milli Eğitim Müdürlükleri alabilir mi?

page generation = 0.79272 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)